local-stats-pixel fb-conv-api

Debīlā krievu jaunatne57

216 13

emotion

« 1  2  3 »
216 13 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Viens otrs idiņš pat nezin, uz kuru pusi jāzīmē svastika, lol. Pašiem Krievijā pilns no vienas vietas ar neonacistiem, bet par mums pilnā rīklē bļauj, ka te atdzimstot nacisms (it īpaši 16. martā). Stulbums.

49 1 atbildēt

Diemžēl lielākā daļa no viņiem zina, tikai to, ka jānogalina citu tautu un rasu pārstāvji, jāzīmē svastikas un jābļauj "Heil Hitler!" vai "Sieg heil!" emotion

40 1 atbildēt

Labi, te ir savākta krievu galerija, taču visticamāk no latviešiem tieši tādu pašu galeriju varētu izveidot.

Katrā valstī ir idioti, tāpēc nevajag tieši izcelt krievus.

51 24 atbildēt

Kas tur debīls? Tādi paši kā visi jaunieši. Tas, ka žīdiem nepatīk, ka šādi iztstiepj gaisā roku, tas mani nekrata, lai iet un nomirst tad, ja kas traucē. Vesturē ir daudzi krietni nežēllīgāki notikumi bijuši ar krietni vairāk cilvēku upuriem, un pilnīgu tautu iznīcināšanu kā nacisms 2. p.k.. Tikai redz visiem vienalga, ko saka kāda tauta, jo tā bļaustās pārsvarā tikai savas valsts robežās, bet žīdi ir visā pasaulē pa pilno, un viņi bļauj visur, tāpēc arī tāds efekts.

Debīlā pasaulē mē dzīvojam, kur loģiskumam nav vietas.

14 1 atbildēt

Bērniņi vienkarši ir varoņtēla meklējumos. Krievijā ir daudz melu, tapēc jauniešiem ir pavisam grūti saprast, kam līdzināties, tā viņi protestē uzspiestajai ideoloģijai.

Tiesa, pie mums melu ir arī daudz, bet par taisnības teikšanu pie mums parasti no varasiestādēm nekas nav. Tur - var atnākt onkuļi ar rokudzelžiem.

15 2 atbildēt

Lielākā daļa no tiem bērniem līdz galam nav sapratuši vispār par nevienu no ideoloģijām, vienkārši, jo viņiem par daudz ko nedz runā, nedz stāsta. Mazie ispaidojas no lielajiem sētas puikām, lielie puikas no pāris onkuļiem, kuri ir izdomājuši, ka tas viņiem ir izdevīgi, un tā tālāk un tā joprojām. Nav jau tā, ka būtu gluži arī daudz ko pārmest, jo nekad tur citādāks ideoloģijas modelis(tādā ziņā, kā vienas personas) nav bijis. Un tad nu viņi dara ko māka lai parādītu savu nepatiku pret pastāvošo kārtību.

11 0 atbildēt

Kauns un negods visai Ādolfa ideoloģijai dēļ šitiem. Viņš kapā jau 500 reizes būs apgriezies kamēr šo rakstu lasu.

8 0 atbildēt

meitene ar tortiti te parspej visus...well doneemotion

5 0 atbildēt

Nu un, lai dara ko grib!

4 0 atbildēt

ko viņi teiktu ja fašistiskā vācija būtu uzvarējusi otrajā pasaules karā....?

3 0 atbildēt

8,12 pat nezina kā pareizi krustu uzīmēt kājiņas uz otro pusiemotion

2 0 atbildēt

Traģikomiskākais ir tas, ka Krievija ir valsts ,kas nenogurstoši cīnās pret fašismu visā pasaulē un neredz kas notiek pašu mājās.Nesen izlasīju rakstu ,kur Hitlers savā beidzamajā intervijā Šveices žurnālistam stāstija ,ka Krievija būs tā valsts kurā atdzims fašisms .

2 0 atbildēt
Jap debīla
1 0 atbildēt

labāk tā nekā lai slavē komunismu.

2 1 atbildēt

Vienīgā lieta kas tur debīla, ir tie sasodītie bikšturi ;D

1 0 atbildēt
Debīli ir un paliek debīli.
1 0 atbildēt
Pedejaa bildee likas, ka dzeki no suudiem salikusi. Riktigi sasmejos, bet izradas, ka ciekuri!
1 0 atbildēt

Nesaprotu ,kā par kaut ko ko tādu var ielikt +. Šausmīgi.Sanāk nacisma režīma propoganda.

2 1 atbildēt

tas 15 ar sūdu uz pleca uzzīmējis.....

1 0 atbildēt

Krievija - lielā fašisma pretiniece. Tā ironiski skan, paskatoties, kas tagad tur notiek. Bet galvenais jau nav, kas notiek pašu valstī. Pats galvenais ir sludināt savu nevainību kara noziegumos un lielo uzvaru pār fašismu. Fašisma izpausmes pašu valstī - kas tās tādas? Nav nekad bijušas un nebūs.

1 0 atbildēt