local-stats-pixel fb-conv-api

Tēvs nolemj pārmācīt skolu!65

1600 27

Katrs sevi cienošs tēvs darīs visu to labāko, lai tikai bērniem un ģimenei būtu labi, bet vai šoreiz tēvs mazliet nepārcentās?! emotion

1600 27 65 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 65

0/2000

idiotisms! tā ir skola vai kas? viņa ar to mēteli staigājot sliktāk mācītos ne? emotion

164 2 atbildēt

klīst baumas ka ir izgudrots tāds priekšmets kā atstarotājs...bet pie viņiem laikam vēl nav ieviests.emotion

127 0 atbildēt

Gan jau skolas formas tur arī ir.Un vispār, kāda skolai daļa, kā ir apģērbti bērni ārpus skolas telpām - tā ir skola, nevis kolonija kaut kāda.Un piekrītu tam, ka naktī tumšos apģērbos tērpti cilvēki ir grūtāk pamanāmi, respektīvi tumši zilas vai melnas krāsas drēbēs.

77 0 atbildēt

Pat padomju laikos neviens tik ļoti nepiesējāsemotion

76 4 atbildēt

Un kurā tieši vietā tēvs pārmāca skolu...??? Atbilstošāku nosaukumu varēji ielikt.

36 0 atbildēt

Jebkura vecāka augstākajās loģiskajās un instinktīvajās interesēs ir parūpēties par bērna drošību un labklājību PRIORITĀRI par visu pārējo. Tātad, vai nu striktu (visdrīzāk katolicisko) bābiešu bariņu sīkumainās intereses, kuras nekādīgi neietekmē mācību procesa kvalitāti (ņemot vērā, ka skola ir nekas cits kā izglītības iestāde), nemaz nerunājot par to, ka apģērbs tiek lietots ārpus skolas un niecīgu laiku skolas telpās, vai nu bērna drošība, kas varētu nodzēst daļu no nelielās iespējamības, ka bērns varētu neatgriezties mājās, šīs iespējamības kaut daļējs zudums vecākiem ir vairāk par pasaules dārgumu vērts. Izvēles iespējas ir skaidras un izvēle ir vairāk nekā skaidra. 

EDIT:

Lai neieskrietu secinājumos bez kvalitatīviem spriedumiem, jāsaka, ka nevaram izspriests līdz absolūtam un taisnīgam spriedumam, kaut vai tikai tāpēc, kav zināms, kas skolas noteikumos tieši ir rakstīts. 

28 0 atbildēt

Mētelīts jau smuks, būtu žēl ielikt skapī..

16 1 atbildēt

aimons savai meitai Simonai nopirka šo leoparda mēteli, lai automašīnas to vieglāk pamanītu, kad meita dotos no skolas uz mājām pievakarē. emotion

 ok, saprotu - lai redz, ka cilvēks iet. Bet vēl radās tāda doma - kažokādas mētelī vakaros pastaigājas visādas dāmītes, kurām patīk "izpriecas", dažs labs arī to varētu padomāt. Brauc ar auto, tur meitene no aizmugures izskatās kā dāma labākajos gados, kažokādas mētelī emotion

9 0 atbildēt

Par ko īsti ir šis raksts? Gaidīju kaut kādu ekstrēmu rīcību, sižeta pavērsienu... bet nē, tikai 4 reizes uzrakstīts viens un tas pats, izmantojot dažādus vārdus. Nebija pat atbilstības virsrakstam, jo neviens netika pārmācīts, vienkārši izņēma bērnu no idiotiskas skolas. Nu mazums, skolā formas un aizliegumi, bet nu tas, kādā mētelī bērns iet uz skolu, piedodiet, bet nav skolas pārziņā, kamēr vien tas bērns nesāk stundās sēdēt tajā mētelī.

8 0 atbildēt

Varēja visi skolēni par spīti atnākt tādos mēteļos, laikam nevienu skolā nelaistu. 

8 1 atbildēt

rakstā neatradu neveinu teikumu par to kā Tēvs pārmācīja skolu?emotion

7 0 atbildēt

Lai vinas tevs aiziet uz veikalu un noper Leoparda teksturas meteli zila krasa. #PROBLEMSOLVED

6 0 atbildēt

būtu pietiekami ar kādu sarkanu jaku un atstarotāju..  emotion 

6 0 atbildēt

Nebriinos, Anglija ir un paliek anglija emotion .... nekas jauns no anglu puses! emotion

4 0 atbildēt

skolas formas veicina draudzīgumu skolēnu starpā. tie, kas mācijušies padomju laikos, to var apliecināt.

man arī bija tas gods to piedzīvot. bet tad, kad parādijās ģērbšanās brīvība, tā sāka ļautiņi noslāņoties.

4 0 atbildēt

cietums pēc vārtiem spriežot!

3 0 atbildēt

Vēl tā domāju - tumšā laikā labāk noder atstarotāji, vienalga kāds tev tur raksts uz mēteļa..

2 0 atbildēt

Ne jau aiz garlaicības skola vēlas, lai skolnieki ievērotu šādu ģērbšanās stilu. Tam ir pamatoti iemesli kāpēc ir skolas, kurās ir šāds ģērbšanās stils.

Starp citu priekš tumšiem laikiem ir tāda lieta kā atstarotājs.

Rodas iespaids, ka tēvs ir saniknots par to, ka meita nevarēja lielīties skolā ar savu mēteli, kuram ir leoparda tekstūra.

2 0 atbildēt

Bet ja jūs padomātu, tad zinātu ka ir. Un tapēc nevaig te sākt. Es eju un gribu.

1 0 atbildēt

Noteikumi ir noteikumi, kaa tur bija mineets skolas vadiba velas lai skolnieki ierastos tumsha tona apgerbos. Bet to pamanamibu tumshaa laikaa, es pat nezinu :D, atstarotajs takaa ir izgudrots ;)

1 0 atbildēt