local-stats-pixel fb-conv-api

Reklāmas pret rasismu37

452 7

Mūsdienās, kad arvien vairāk notiek saskarsme dažādu kultūru starpā, rodas nepareizi stereotipi un neiecietība, kas balstās uz uzskatu, ka kāda rase ir pārāka par citām. Lai kaut nedaudz risinātu šo problēmu, tiek veidotas sociālās reklāmas, kas mudina cilvēkus nostāties pret rasismu.

452 7 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Istenībā, ASV tieši melnie parsvarā ir rasisti kas uzbūk, nogalina, apzog baltādainos.  Tur nēģeri paši pārāk daudz atļaujas, un tad brīnas kapēc baltie šos nicina.

74 3 atbildēt

Manuprāt sāda veida reklāmas tieši veicina rasismu ,piemēram ,agrāk neviens nepiesējās ,kad tu nēģeri nosauci par nēģeri ,bet tagad kad visi iepazina vārdu ''rasisms''emotion

71 3 atbildēt

Neaizmirsīsim, ka rasisms ļoti bieži tiek mērķēts arī pret baltajiem. Tikai tad ir kkā po***, nez kāpēc. ^ ^

47 1 atbildēt

Nemaz nevajag rasismu. Kad biju Somijā satiku Latviešu ārstu, kurš latvijā bija augsti vērtēts ķirurgs. Iemācījās Somu valodu atbilstoši ārsta specifikai un saņēma visus vietējos sertifikātus, bet neviens tālāk pa ģimenes ārstu viņu nelaida, jo neuzticas ārzemniekam par spīti visiem sertifikātiem.

Un piemēram Čigāni Latvijā paši vainīgi ka viņus neieredz lielākā daļa sabiedrības, jo krāpnieciskākus zagļus un narkotiku tirgotājus grūti iedomāties. Un tas vis no personiskās pieredzes nevis no stulbiem stereotipiem. Jo nēģerus esmu saticis un patusējis un nesaskatu iemeslu kādēļ viņus necienīt

35 0 atbildēt

Un kāpēc Eiropas pilsētās ir rajoni,kur baltie nemaz nedrīkst rādīties?

16 1 atbildēt

12. White izstās smukāk! WHITE POWER! emotion

19 6 atbildēt

Nebuusim rasisti - rasisms ir noziegums, un noziegumi ir prieks neegjeriem!

14 3 atbildēt

Man jau liekas,ka rasisms ir slikta lieta,kapēc tās šāda veidā vēl ir jāuzkurina ? Katrs ir piedzimis tāds kāds ir.Cilvēki milijons gadu laikā izskatu ir mainījuši klimata dēļ.Tur nav nekas smieklīgs.

5 3 atbildēt

Baigi interesanti... Paši citus apsaukā, sevi par muļķi pataisa, zog un nez kādus vēl citus brīnumus dara, bet pēc tam brīnās, kāpēc viņus apsaukā. Likumus taisa tieši priekš viņiem, lai viņi varētu turpināt savu idiotismu tālāk. Nerunāju par tiem, kas tiešām viens otru ciena, bet par tiem, kas neciena nevienu, bet aizvaino. Runāju arī par tautām, kas dzīvo Latvijā...

 

Par melnajiem. Ne jau visi baltie no Āfrikas kā vergus uz turieni aizsūtīja. Kāpēc dēļ vergturiem un vergu ievazātājiem ir jācieš veselai rasei? Zinu, ka neviens (laikam) melnais te nav un nelasīs, bet tas ir mans viedoklis. :)

2 1 atbildēt

A nav tev bildītes ar reklāmām par rasismu?

1 0 atbildēt

Protams, ka rasisti ir tikai baltie cilvēki! Nēģeri var saukt mūs par visdrausmīgākajos vārdos, dvieļgalvas drīkst šaut visus nost, viņi jau nav rasisti, nē! Un iedomājies tu tik kādam no viņiem pateikt, ka tev nepatīk viņa kurpes - wow, būsi lielākais rasists kāds vien var būt! emotion Šī ir cīņa, kas nekad nebeigsies.

0 0 atbildēt

fuck the mada fucking racism. my skin is white, but my soul is black.

0 0 atbildēt

*****nj tvisus musulmaņus. nošaut gribās/.

1 1 atbildēt

Ehhh... kāda gan tur starpība, vai cileks ir melns, brūns, dzeltens vai normāls? emotion

0 0 atbildēt

Kādēļ kāds ienīst nēģerus? - Tādēļ, ka - JO LIELĀKS RASISTS, JO MAZĀKS PIPUKS... if you know what I mean... :D

0 0 atbildēt

12. Var redzēt ka melnajai sirdij musīši ir a dzeltenā tāda tievāka lai var labāk paslēpties emotion

0 0 atbildēt

manuprāt 9. galīgi garām :/

3 3 atbildēt

Ka var partraukt rasismu, ja par vinu doma un runa...

0 1 atbildēt

Pēdējais nav nekāda reklāma, tas viekārši ir pretīgi. Vismaz man. Kādā jēga vsp šis raksts ? Ar šo rakstu var  tikai veicināt rasisma izplatīšanos. emotion

0 2 atbildēt