local-stats-pixel fb-conv-api

Man ir kauns!107

701 2

Vēsturi mums māca skolās, jo, redz, tās ir mūsu saknes. Tomēr dažkārt vēsture ir tik nožēlojami pretīga, smirdoša un atbaidoša, ka gribas to pēc iespējas ātrāk aizmirst. Diemžēl, tā ir noticis arī šoreiz.

Divi bijušie spoku redaktori, izmantojot savas pilnavaras, reklamēja savus rakstus sociālajā tīklā draugiem.lv Viņi ne tikai brutāli atbalstīja savus rakstus, bet aī dzēsa konkurentu darbus, kas bija izvirzījušies starp labākajiem. Bet tas vēl nav viss, abi bija izveidojuši vairāk nekā 60 feikus nikus ar kuriem balsoja par saviem rakstiem. Šie abi pārkāpēji ir diskvalificēti un vairs nepiedalās megakonkursā. Tu droši vien gribēsi zināt kuri ir šie nekrietnie cilvēki. Tas nav noslēpums – no šodienas abiem ir viens niks – fosīlija un abu mājvieta – spoku banu liste.

Cik nožēlojamam cilvēkam ir jābūt, lai dēļ 350 latus vērta divriteņa KTM Chichago tā krāptos? Pieņemsim, prāts aptumšojās, nu ļoti sagribējās uzvarēt, slavu, divriteni, savu foto spokos, apkārtējo respektu un apbrīnu. Bet kur pazūd cilvēciskās īpašības, kur pazūd sirdsapziņa un ticība labajam? Vai tiešām materiālie labumi pārsver visu cilvēcisko kas mājo mūsos? Acīs sariešas asaras. Es joprojām neesmu atguvis ticību cilvēcei, Ziemassvētku vecītim, Lieldienu zaķim un zobu fejai.

Kas ir šie nožēlojamie cilvēki? Nekas un vārds viņiem nekāds!

701 2 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

Vārdus studijā! Ja citus par mazākiem pārkāpumiem publiski kaunināja, tad tagad jau nu tautai vajadzētu zināt savus varoņus!!!

124 0 atbildēt

Nekas Jacky, izkrati sirsniņu, pasaule ir nežēlīga, bet viss būs kārtībā, paskaties pa logu, kāda šodien jauka saulaina diena!  emotion emotion

95 0 atbildēt

Pluss ir tas, ka šoreiz negodīgie ir atrasti, mīnuss- tas, ka tie izrādījušies no rediem. Dažiem administrēšana sakāpj galvā. Ne velti saka- pārbaudi ar naudu un varu.

57 0 atbildēt
Nu vai tiešām man jāceļas no pelniem un jāuzvar šajā konkursā?
57 6 atbildēt

pie kauna staba šitos pienaglot. ar kaku maisiņu iesviest.

34 1 atbildēt

agurs noteikti tagad raud, tik daudz laika veltīja šim port ālam :D:D:D

32 0 atbildēt

Nebrīnos ne par ko. Spoki ir kā valsts valstī un cilvēki arī tie paši - visi mūsējie. Tādi esam. Arī manu  rakstu komentētājs un viens  no atbilžu autoriem uz maniem komentāriem , par nožēlu, tagad kļuvis par Fosīliju un paliks manā spoku vēsturē. Vieglas smiltis un saldu dusu viņam mūžībā!

Nokaunos un saku klusi - Dusi, Fosīlija, dusi! Gan jau cits vēl vietā nāks, Lietas gudrāk darīt sāks......

28 0 atbildēt

Un es,muļķe, nevarēju saprast, kāpēc Jāņiem veltīti raksti iepriekšējā konkursa laikā tika "draugos" ieteikti PĒC Jāņiem, un kāpēc tika ieteikti miskastes raksti. Nu vnk lai nebūtu konkurentu. Bet riteni vienalga dabūja labākais- Karalis Jānis. 

28 2 atbildēt

Zaudējām divus labus autorus, gan nāks vietā jauni un labāki.

21 1 atbildēt

Jāāā...... Trakums kaut kāds. Štrunts par riteņiem, konkursiem un to virtuālo ērgliskumu, bet šodienās jau prātos laikam sāk izbalēt tā robeža starp kibertelpu un realitāti. Saprastu vēl, ja plēstos dēļ reāla kāposta vai meitenēm, bet dēļ vieninieku un nullīšu izkārtojuma kāda portāla serverī ?!. Varbūt dēļ adrenalīna vai pašapziņas ? Aš pat bail paliek....

18 0 atbildēt

Par aguru shokaa. o_o A bans uz muuzhiem vai kaa?

17 0 atbildēt

Nu par aguru nebrīnos, viņš bija slidens tips jau kopš seniem laikiem - jau kādu laiku atpakaļ uzrāvās ar ~ 275 fake profiliem no kuriem pats par sevi balsoja, toreiz dabūja banu uz mēnesi. Bet kā saka -  "Vilks spalvu met, bet tikumu ne"emotion

16 0 atbildēt

Vai tiešām man būs jāsāk likt raksti un javinē arī otrs ričuks? Draudzenei noderētu :)

Ar tiem redektoriem vienmēr ir hujnas sanākušas, kad viņi piedalās konkursos, personīga pieredze.

15 0 atbildēt

Un tomēr, kuri tie bija?emotion

13 0 atbildēt

nax tāds cepiens? :D viss taču nokārtojās emotion

13 0 atbildēt

Vienmēr esmu uztvērusi spokus, kā vietu, kur palasīt interesantus rakstus un pašai kaut ko uzrakstīt. Un nekad neesmu sapratusi ko tādu. Piedalos izsolē, zaudēju. Nu un, gan jau nākošreiz paveiksies. Ričuks ir dāvana, ko labprāt vinnētu, bet nekad nespētu pārkāpt pāri saviem principiem un izmantot savas privilēģijas, lai nostumtu malā citus. Visi mēs esam vienādi un viņi taču arī velta savu laiku, lai izveidotu rakstus. Priecājos, ka cilvēki neklusē un nodot tos, kas pārkāpj noteikumus. Ne visu ir iespējams pamanīt pašiem administrācijas pārstāvjiem, bet tāpēc taču ir citi spoki, kas runā emotion

9 0 atbildēt
Hah, zaksons autā! Zel aguru...
9 1 atbildēt

Bet kur pazūd cilvēciskās īpašības, kur pazūd sirdsapziņa un ticība labajam? - Te ir internets. Internets nepazīst sirdsapziņu.

8 0 atbildēt

no vēstures ir jāmācās, vēsture atkārtojas.

7 0 atbildēt
Nāksies vien Fosilajam mīdīt ar senča sieviešnieku emotion
6 0 atbildēt
« 1  2  3 »