local-stats-pixel fb-conv-api

Kā visiem sadzīvot?41

168 7

Daudzi cilvēki, jau sāk saprast, ka veids un sistēma, kā mēs dzīvojam, maigi izsakoties, nekam neder. Un cilvēki sāk prātot un jautāt - kā labot šo situāciju, ar ko aizvietot esošo sistēmu?

Ja uzskati, kas viss ir kārtībā un pārmaiņas esošajā sistēmā nav nepieciešamas, ieskaties šeit.

Ja vēlies noskaidrot vai Latvija ir piemērota vieta vieta revolūcijai, ieskaties šeit!



168 7 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Tava doma ir laba, bet diemžēl tā ir tīrākā nerealitāte. Mūsdienu iekārta ir pārāk dziļi iesakņojusies un alternatīvu piedāvāšana ir saucēja balss tuksnesī. Vispār jau musdienu sistēmai nav nekāda vaina, viss atkarīgs kā cilvēki to uzņem, piemēram tajā pašā Vācijā, Francijā, Zviedrijā vai kaut vai Šveicē cilvēki dzīvo labi un neviens nesūdzas (izņemot imigrantu padibenes) bet Latvijā cilvēkiem ir saglabājusies mentalitāte - ka tik vairāk noslaukt, kā tiek pie varas, tā šņauc iekšā taka nelabais un parējiem nekas nepaliek. Un par tavu video - es īsti nesapratu, kā tu biji iedomājies ka tagad sabiedrība sadalīsies vairākās grupās, dzīvos pēc saviem ieskatiem atbilstošā soc-ekonom modelī un varēs blakus pastāvēt ar citām grupām... tā nekad nevar notikt! vienmēr būs cilvēks vai cilvēku grupa kura velēsies pārvaldīt parējos, respektīvi tevis izdomātajā pasaulē valdītu vieni vienīgi kari un strīdi, tā tas ir kopš senatnes un nekas to nevar mainit.

14 3 atbildēt

Kā tad netiek testēti? Komunisms jau vien tāds liels izmēģinājums jau vien ir... Un principā visi modeļi ir, vienkārši daži izdzīvo ilgāk. Kā arī tas ir matemātiski pierādāms kurš no šiem piegājieniem ir visefektīvākais (protams, zem jautājuma saglabājās laika apjoms), izrādās: Vislabākais rezultāts nāk no tā, ka visi grupas locekļi darbojās savās un grupas interesēs, ne tikai savās. Tas arī tas, kas vairākumos gadījumu pašlaik tiek izmantots. Jā, var apstrīdēt, vai aiz tā visa stāv kādi personāži kas mūs kustina paši savos mērķos...

0 0 atbildēt

Un kā ar drošību no zagļiem urlām un izsitējiem ?

0 0 atbildēt

Neiespējami es teiktu. Pirms ir iespējama "revolūcija" tevis aprakstītajos modeļos, ir nepieciešama revolūcija prātā. Kamēr cilvēki domās kā pašreiz, tas ir: kā palikt resnākam, kā nospert kautko tur, kā panākt ka viņiem ir tas ko ES gribu, šāda situācija būs mūžīgi. Un izglītības līmeņi pasaulē ir TIK ļoti atšķirīgi, ka tāds maziņš āfrikānītis kura dzīves galvenais mērķis ir drāzties un rīt vistiņas, nekad nepieņems citus modeļus, un tik turpinās visiem uzspiest savu, kā rezultātā, atgriežamies kur esam. Vienīgais risinājums, kuru es spēju iedomāties visai šai sociālajai nekārtībai ir transcendence un vienota apziņa. Mazos nedzirdēs un mēs atgriezīsimies vai nu lopu līmenī vai arī kautkamā jaunā.

0 0 atbildēt

Utopiska ideja.

0 1 atbildēt

Un nahuj visiem butu jāsadzivo savā starpā?  ķipa visus vajadzētu pataisīt par zomētiem radijumeim kas paši nespēj domāt,  un izradit savu patiku vai nepatiku??  Sadzivot var tikai bezmugurkaulnieki un hipiji kas uzskata ka visi ir labi visi ir japieņem pret  visiem jabut iecietigam un tādā garā  ŅIHUJA.  Ja tev ir savādāki dzives uzskati, domašanas veids  vai kautvai man nepatiks ka tev uz galvas viens mans  ir izliecies ne tākā man patik   Man nav jācenšas sadzivot es varu pateikt - atpisies no manis un nekad vairs nenāc man tuvak par 5 metriem. Civēkam nav jasdzīvo, ja viņam tas nepatik, un nekādas sistēmas nevar to mainit.

1 2 atbildēt

Demokrātija, izņemot visas pārējās valdības formas, ir tas draņķīgākais valdīšanas veids, bet nekas labāks par to nav izdomāts. V. Čērčils 

0 1 atbildēt