local-stats-pixel fb-conv-api

Izpriecu telefona darbinieki24

853 14

Atceros sevi piecpadsmit, varbūt sešpadsmit gadu vecumā, kad atjaunojis kredītiņu Okartei, ar trīcošām rokām klabināju tās sievietes numuru, kas televīzijas reklāmā solīja mani paverdzināt un pa pastu atsūtīt biksītes. Tas brīdis, kad gaidi savienojumu ilga vairākus gaismas gadus un katrs pīkstiens klausulē bija kā pēc mīlas izslāpušā sauciens vientulības tuksnesī. Un tad tas notika. Viņa pacēla. Kā Challenger pacelšanās brīdī sarībināja zemi, tā ietrīsējās mana sirds.. ...un arī kā Challenger tā tikpat ātri pamira... Tūkstošiem izsmēķētu cigarešu un litriem izdzertu degvīnu balsī mani uzrunāja mana sapņu sieviete: "Ndaa!". Es noliku klausuli. Man trīcēja rokas un pārņēma auksti drebuļi. Sekundes laikā biju zaudējis nevainību. Ausī. Sekundes laikā es biju kļuvis par vīrieti, jo bija sabrucis mans naivi celtais kāršu namiņš, kurā vairākus gadus biju savā sapņu pasaulē dzīvojis kopā ar sievieti taipus ekrānam, kura man lūgtin lūdzās viņai piezvanīt...

Šis stāsts nav par viņu, lai gan labprāt, pēc padsmit gadiem dzīvošanas neziņā, uzklausītu arī to. Fotogrāfs Fils Toledano ir izveidojis atklātu sarunu ar izpriecu telefona darbiniekiem un atklājis viņu darba ēnas puses.

853 14 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Pagājuši daudzi gadi,bet biksītes pa pastu tā arī saņēmis neesmu..
176 0 atbildēt

Tik simpātiskas sarunbiedrenes  emotion

48 1 atbildēt

manas fantāzijas ir sagrautas..

37 0 atbildēt

Tas sākums takā MobyDick'am .. :D

22 0 atbildēt

90901001

15 2 atbildēt

Pat nezinu ko teikt... Manas skolas mājturības skolotājai bija ir "erotiska"balss,pati gan arī bija dikti simpātiska.Viņas vīram bija dikti paveicies.emotion

9 0 atbildēt

Interesantākais ir tas, ka tie sarunbiedri paratsi nav nekādi smukiņie, kā reklāmās rāda, un visi to zina - bet tik un tā zvana!

7 0 atbildēt

Spokos paralēli vip čatam, zem sadaļas 18+, vajag vēl vienu. Reitings garantēts......

6 0 atbildēt

Pilna pasaule ar smadzenēs sapistiem cilvēkiem... emotion

5 0 atbildēt

NdaaemotionNē nu vispāremotion

5 0 atbildēt

te vēl nav tas pats sliktākais variants. vismaz dzimums un vecums atbilst, ko nevar teikt par sex chatiem :D

4 0 atbildēt

Bikstes pa pastu ? ;DD nopietni ? es neatminos šitādu reklāmu...  ;D

4 0 atbildēt

emotion 

4 1 atbildēt

4taja bilde esoso  es labpratemotion

4 2 atbildēt

Nu tas ir risks tāpat kā ar prostitūtām uz ielām vai maukām klubos vai uz ielām. Jādomā, kur savu atslēgu bāžu un vai tas maz ir vajadzīgs, vai "sula ir spiešanas vērta". Nu bli, jau izklausos kā Ivonovs. 

1 0 atbildēt
Lee avatarsLee

pats izdomāji?

1 6 atbildēt