local-stats-pixel fb-conv-api

Sieviete apprecas ar delfīnu10

44 1
Izraēlā notikušas vēl nepieredzētas laulības – 41 gadu veca miljonāre Šarona Tendlere no Londonas ir oficiāli reģistrējusi attiecības ar 35 gadus vecu delfīnu Sindiju, raksta vietējā prese.Tendlere bija iepazinusies ar delfīnu pirms 15 gadiem, kad pirmo reizi ieradās Izraēlas kūrortpilsētā Eliatā. Viņiem radās neparasti ciešas attiecības, tādēļ miljonāre apmeklēja pilsētu divas vai trīs reizes gadā, lai pavadītu laiku ar savu jauno draugu.Sieviete vērsās pie delfīna dresētājas ar lūgumu ļaut viņiem apprecēties.Sieviete saka, ka tā esot bijusi mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Tā nu 2006. gadā viņa to apprecēja.Trešdienas kāzās piedalījās gan šokētie delfinārija apmeklētāji, gan līgavas un līgavaiņa piederīgie un draugi."Es esmu laimīgākā sieviete pasaulē, un nevis izvirtule, kā daži mani dēvē," saka jaunā sieva. Viņa stāsta, ka, peldoties kopā ar Sindiju, viņā ienāk sirdsmiers un labestība.
44 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

viņiem būs skaisti bērni emotion

14 0 atbildēt

Varēs nārstot.

4 0 atbildēt

Tuliņ sāksies precību vilnis ar Zirgiem krokodīliem Tarakāniem

3 0 atbildēt

Kur te bija stāsts, ka viena apprecējusies ar tiltu :D Tad šis nebūt nav sliktākais variants. ;)

3 0 atbildēt

Tas izkatās, pēc kāda no tiem krāpnieku vīriem. Jo viņa ir miljonāre un viņš nezināmsdelfīns. Izskatās ka viņš kļūs ļoti bagāts!

3 0 atbildēt

Ko tik neizdomās. emotion

1 0 atbildēt

Tas neparsteidz. Indija pat ir oficiali atlauts preceties ar suniem. Kautkur lasiju ka viens no azijas valstim aprecejies ar kuci(suni).

1 0 atbildēt

Kā ko tādu vispār pieļauj?!emotion

0 0 atbildēt

es nevaru apprecēties ar Melno Mambu ?!

0 0 atbildēt