local-stats-pixel fb-conv-api

Geju Maršs Krievijā163

316 5

Negaidiet miermīlīgu pastaigu kā pie mums Vērmanītī. emotion

316 5 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

Snikera stumdītāji ! :D

0 0 atbildēt

Šie gājieni drīzak parāda cilvēku attieksmi pret gejiem. Tik ilgi, kamēr šiem gājieniem pievērsīs uzmanību un to dalībniekus piekaus, aprunās, rādīs ziņās u.t.t. tiem būs jēga, jo tas tikkai pierādīs, ka homoseksuāļi tiek diskriminēti, un ka mūsdienās vēl joprojām ir milzīga problēma ar homofobiem it īpaši tuvajos austrumos- nezinu varbūt ietekme no padomju laikiem (līdzīgi ir ar "melnādainajiem")

p.s. neesmu gejs mani vnk kaitina cilvēku uztraukums pa ne tām svarīgākajām lietām.

0 0 atbildēt

гамасячина)))

0 0 atbildēt

Iesāku lasīt komentārus un sapratu, ka tur jau totāls bullshits aiziet. Par tiem gejiem un tā nemaz vairs negribas cepties, cilvēks var darīt ko grib, tas arī viss, bet ko es nesapratu - vai tiešām ir vēl tādi cilvēki, kas domā, ka kaut kur debesīs ir tāds vīrs, kuru mēs saucam par Dievu, un viņam ir balts halāts un bārda līdz potītēm, ap viņu lido eņģeļi 'n shit?  Vai vispārīgi, ka Dievs ir tāda (it kā) reāla persona, kuras eksistence ir jāpierāda? Like, srsly? 

0 0 atbildēt

Nu piedodiet un atvainojiet es arī negribu tādus gājienus, ja nu mani bērni redzētu un prasītu: tēti, kapēc tie divi onkuļi bučojas? Ko es viņam tad teiktu, ka tas ir ok! tā ir mīlestība. Es negribu lai mans dēls izaugtu par geju, tikai tapēc, kas tas ir ok! Tas nav ok un nebūs ok. Gribi ziloties ej un dari to savā istabā, neviss atrādies uz ielas kur to visu redz mazi bērni.... Pretīgi vienkārši!

0 0 atbildēt

es jau domāju, ka tur vismaz būs normāls gajiens - menti arī sistu pareizos (homīšus) emotion

0 0 atbildēt

es nebrīnos, ka esam tur kur esam un ievēlam to, kas mums nu ir, ja jau tik ļoti plaudējam Krievijas neonacistu vardarbībai un viņu valdībai

0 1 atbildēt

                                            Kakustumdītāji!

                                          Sēdiet savās alās!

                    Šāda izrādīšanās nepiekā laba nenovedīs!!!

12 13 atbildēt
-
1 2 atbildēt
Speciali uzprasas....
0 1 atbildēt

izskatās kā geju sekss emotion

0 1 atbildēt

emotion cik smieklīgi emotion  

0 1 atbildēt

Preizi dara nav ko tiem sudu stumditajiem reklameties.

0 1 atbildēt

Vastis kur ir nabadziba un daudzi cilveki dzivo dazadu precu trukumos, sitie praidi izraisa lielus konfliktus jo ta ir vieniga iespeja kautcik izladet negativas emocijas, citur pasaule(attistitas valstis) ir vienalga sitie praidi.

1 2 atbildēt

10. Aijā žūžū geju bērni... 

Nekas personīgs, man mīkstais uz tādiem...

0 1 atbildēt

Nu es saprotu, ka geji ir arī cilvēki, bet iedomājoties divus gejus gultā nodarbojoties ar seksu( heh, tagad tu iedomājies)emotion Nu tu saprati

0 3 atbildēt
Fu!
1 4 atbildēt

Nost ar tiem GEJIEM nekada labuma nav no tadiem. UZ ELLI sutit emotion

1 5 atbildēt

Jums nedalec, vai kā ?! Viņi taisa gajienus, lai sev pieverstu uzmanibu... un ja prasat kēpēc - tāpēc, ka ir nevienlidziga attieksme pret viņiem, galvenokārt jau dēļ tā, ka neļauj precēties, tas praktiski ir vienigais iemesls, Tāpēc, vaitad nebutu labak vnk visiem dot vienadas tiesibas, un iztikt bez visa tā ?

11 19 atbildēt
« 1  2  3 »