local-stats-pixel fb-conv-api

Mazakuce atgriezusies!53

238 39

Sveiki spoki! Nesen no jauna ir parādījusies lietotāja – mazakuce, kas, diemžēl neciena spokus un citus lietotājus. Tāpēc, ka viņa izsaka pretenzijas pret visu bez jebkāda iemesla un, lūk, šis cilvēks nekad un nevienu reizi nav atvainojies!

Mazakuce fakti:

Reģistrējusies pirms apmēram 4 – 5 gadiem;

Savu popularitāti ieguvusi ar negatīvajiem rakstiem un komentāriem;

Necieš laukus, nav apmierināta ar citiem;

Taisa viltus profilus;

Iespējams, ir vīrietis;

Pastāv varbūtība, ka tas ir kāda augstāka ranga fake profils.

Vispopulārākais raksts no viņas (laikam) ir par to, cik lauki nežēlīgi smird, bet pilsēta ir pati labākā. Nesaprotu, kas viņai nepatīk laukos, bet agresiju viņa izrāda pret citiem lietotājiem. Un manuprāt tas nav tāpēc, ka neiet dzīvē, bet gan prikola pēc, jo lietotājai ir tāds divdomīgs nikneims.

Nesen viņa parādījās no jauna spokos (kkādā veidā atmodināta) un cepj iekšā šos pretīgos rakstus, kas mums nepavisam nepatīk...

Kāpēc es domāju, ka tas ir kāds augstāka ranga fake profils? Vienkārši – Kāpēc šie raksti tiek publicēti? Ja mēs zinātu visu fake profilus, tad mēs arī uzzinātu, kas kā ir, bet tas, diemžēl nav iespējams. Bet es saglabāšu varbūtību, ka te nav kaut kas tīrs...

Manuprāt šis cilvēks būtu jākaunina, nevis mani par manu komentāru, jo viņa ir viena no degradācijas iemesliem, kas neļauj normāli paskatīties interesantus rakstus. Rupji sakot, naturāli piemēslo spokus.

Mazakuce uzvedās, itkā būtu nežēlīgi stulbs cilvēks, bet es neticu, ka tā ir, jo es domāju, ka tā ir prikoļīšanās internetā.

Pats iesaku nereaģēt uz viņas rakstiem – stulbings nav modē.

Kā tu domā, vai šis lietotājs ir draudzīgs spoku videi, vai tomēr nav? Es domāju, ka nav gan un labāk, turēt iekšā fosilijās, nevis raut augšā no miega.

Bet varbūt viņa mums visiem, bez pilnīga izņēmuma atvainosies, kā es to zdarīju savā rakstā? Kas to lai zin... Bet cerams, ka viņa to darīs pēc iespējas ātrāk. Sevi un citus kaunināt nav galīgi forši...

238 39 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Skaties, drīz viņa/viņš iemetīs tavā rakstā pretīgu, smirdīgu komentāru. emotion Garantēju. Viņa/viņš to tā neatstās. 

44 0 atbildēt

Iespējams, ka izklausīšos pārāk formāli, taču pats pirmais spokiem.lv likuma punkts saka, ka lietotājs ir atbildīgs par "ievietoto saturu saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošiem normatīvajiem aktiem". Un LR normatīvajos aktos ir arī daži punkti par personas cieņas tīšu aizskaršanu, mazo huligānismu utt.

Protams, daudziem tas var šķist tikai kā trollisms par kuru pasmieties; daudzi neapvainosies, ja pateiksi, ka viņš ir stulbs vai tml., tomēr no šīs lielās masas kāds var arī neizturēt, jo kurš gan zina kad otra izturības mērs būs pilns?

Tapēc centīsimies viens pret otru komunicēt kaut cik pieklājīgi, savu negatīvismu pamatojot ar patiesiem argumentiem nevis tukšiem vārdiem.

35 0 atbildēt

c'mon tauta, nafig jūs tik nopietni to ņemat? 

26 3 atbildēt

Un? Kāda šim rakstam jēga? emotion Raksts tik pat bezjēdzīgs, kā tās Kuces raksti. emotion

21 2 atbildēt

Nevar likt viņu mierā? Saprotams, ka tikai troļļojas, lai tiktu pamanīta/ts. Ja liks mierā, pāšai/am apniks to darīt.

11 0 atbildēt

Nezinu, vai ir tāds teiciens:

"Katram ciemam sava mauka" P.S Nav jēgas cepties, jo vienmēr būs kāds/kāda kas bojā gaisu.

10 0 atbildēt

Es tos rakstus uztveru kā prikolus tik ilgi, kamēr netiek apcelta mana dzīvesvieta, vai tautība vai sazin kas vēl. Varbūt drīz viņa izveidos topiku ar cilvēku vārdiem, kas viņai besī? Ja tā, tad no manis voteban, ja nē, tad lai troļļojas tālāk. Jauku vakaru!

10 0 atbildēt

Kādēļ par mani netiek taisīts neviens slavināšanas raksts? Es uzskatu ka tagad tev par katru lietotāju būtu tāds jātaisa, ja jau Kucīte tādu dabūja.

Bet ja nopietni, tu ar šo rakstu tikai iedrošini vairāk, jo viņa redz ka tiek pamanīta un kāds ir uzķēries uz āķa.

12 2 atbildēt

Tas, ka šis lietotājs ir 'dzeks ir skaidrs...sievietes/ meitenes parasti tādās stulbībās neielaižās.

tie kam pieejama info par lietotāju IP adresēm viegli var noskaidrot to ja tas ir viltus profils...

10 0 atbildēt

Izlasīju virsrakstu, un mani pārņēma nenormālās dusmas. Domāju, ka tā šmara ir ielikusi kkādu stulbu rakstu. Izrādās, ka Tu tas esi!emotion

9 0 atbildēt

Man vismaz ir uz ko izlādēties ar mīnusiem emotion

8 0 atbildēt

Neuztver nopietni DaavisH - tu reklamē to Mazo kluci... tagad es gribu pat palasīt kādu šī radījuma rakstu :D

6 0 atbildēt

Tāda rēka uznāca izlasot to ,ka mazakuce tikusi atmodināta kā kaut kāds mistisks monstrs emotion

Bet nopietni runājot maza kuce jau brīdina jūs ,ka viņa ir maza kuce , ja jums nepatīk maza auguma kuces ,tad nelasat viņu rakstus un komentārus, visur kur mazā auguma kuce rakstijusi kautko ir augšā rakstīts kurš to ir taisijis. Labākais ierocis pret interneta huligānismu ir ingnorēšana.

5 0 atbildēt

Man viņa naturāli besī!

5 1 atbildēt

Jautājums admiņiem - Vai Spokos nevar uztaisīt tādu noteikumu lai nikā nebūtu rupjības? Un ja tāda ir tad par sodu banu uzlikt. 

4 0 atbildēt

Kas? emotion

4 1 atbildēt
I avatarsI

Kur var atrast tik bērnišķīgu problēmu, nu cilvēkam gribas izlekt, jo dzīvē to nespēj, vispār neviens normāls sevi cienošs izlecējs te pat nerādīsies, jo te nav īstā publika, jābūt reālam dzīves neveiksminiekam lai te parādītu sevi kā ūber trolli.

3 0 atbildēt
Viņa ir apkaunojums ne tikai spokiem bet gan visai latviešu tautai!
2 0 atbildēt

Man peronīgi liekas ka tā nemaz nav meitene, bet gan kautkāds neveksminieks   ks uztaisa fake profilu vēl pietam sieviešu dzimtē, lai liktu iekšā pretigus rakstus, tādējādi apmierina savu slimo tieksmi kontaktēties ar cilvēkiem, jo reālajā dzīvē ir vienkārši forever alone.

2 0 atbildēt

Jā, davaj, sašūpojiet to kuci vēl vairāk! :)

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »