local-stats-pixel fb-conv-api

Par ko izslēdz no skolas?38

697 20

Jā, iemet arī savu skatienu šeit, jo es Tevi varu izvarot un no skolas izmetīs Tevi emotion

697 20 38 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 38

0/2000

"es Tevi varu izvarot un no skolas izmetīs Tevi"

šito izlasot es sabijos emotion

131 1 atbildēt

Jā, iemet arī savu skatienu šeit, jo es Tevi varu izvarot un no skolas izmetīs Tevi -katik es tevi neizvaroju :D

58 1 atbildēt

Jevbaktj kapatj ku debiilas skolas var buut :D

30 2 atbildēt

yes, please! lūdzu izvaro mani! emotion

24 1 atbildēt

"Ir gari un pārak sarežģīti stāsti par šo [..]" .. c'mon, es speciāli lasu, jo gribu uzzinātu, bet Tev slinkums gari stāstīt, jājautā bez maz vai, kāpēc vispār rakstu taisīji, ja slinkums sīkāk aprakstīt.

21 2 atbildēt

Njaa, mumsw skolaa atkal kriev. val. skolotaaja reaali visu laiku lamaaja, sauca par laukjiem, neko nemaaciija 3 gadu laika un tad dirsaq virsuu, ka mees neko nemaakam.

Aizgaajaam suudzeeties vadiibai, protam, tiem jau pie ljipas bija, neticeeja mums un veel vairaak apvainoja un vienkaarshi taa, ka 4 labaakaasskolas skolnieces aizgaaja no skolas.

15 1 atbildēt

cilvēki pa daudz 'kriminal inform' skatās un pa maz brauc ar ģimeni makšķerēt

10 0 atbildēt

Ienīstu tos lietotājus, kuri pārmet muļķīgas kļūdas, bet... "Glee" tomēr ir seriāls, nevis filma. Sorry.. 

9 2 atbildēt

Ja cilvēciņš ir reizē egocentrisks un nekomunikabls, tad kāds viņam mūžīgi lēkās pa varžacīm, tā vnk ir. Tā ir īstā problēma pilnīgi visos šajos gadījumos. Un, ja viņš vēl  atver muti galvenokārt, lai čīkstētu, tad neviens to negrib dzirdēt. 

 Man arī mati ceļas stāvus no domas, ka man būtu diena japavada šāda cilvēciņa kompānijā, kaut gan tīri cilvēciski viņu ir žēl. Tādi cilvēki ir nelaime sev un apkārtējiem, un nezinu, kas tur varētu līdzēt, ja nu jaudīga psihoterapija un mājmācība. . 

13 6 atbildēt

Normāli augstāk stāvoši cilvēki un kameras neeksistē vai ?emotion

6 0 atbildēt

Interesanti, ka par izvarošanu stāsta skolas vadībai, nevis policijai.

Un 3x uzķerties uz viena un tā paša čaļa- come on! Vai nu galīgi akla, vai stulba, ka turpina staigāt viena pati

7 2 atbildēt

3. es saprastu, ja par pedofīliju.

3 0 atbildēt

nu par pirmo raxtu, ceru ka chalis liidz nakamajai dienai nenodziivoja, kad viss naaca gaismaa, jo normaali draugi/klasesbiedri paruupeetos lai tas chaliitis vairs nestaigaatu pa sho zemi

1 0 atbildēt

Kaa jau Amerika :D

Ja jau no lidojoshas lidmashiinas nedriikst mest aaraa briezjus un vannaa laist dziivus krokodillus , tad par to ,ka skataas "radiiti skatuvei" tiek izslegts no skolas nemaz nebriinos. Un jaa.. Amerikaa kkados shtatos tiesham ar likumu aizliegts no lidmashiinas mest ara dzivus briezjus un vanna laist krokodillus , bet jautaajums jau paliek taads - kursh ko taadu dariis ? :D

2 1 atbildēt

Es esmu redzējis visas radīti skatuvei sērijas un ar to lepojos :D 

1 0 atbildēt

VISPĀR JAU - Par Keitlinu Huntu runājot - viņai nepavisam nav labi!  VISS notika tā - viņai bija 17 kad viņa iepazinās ar savu meiteni, bet tā meitene pati izskatījās uz kkādiem 16 vismaz, bet nu iemīlējās, bet tās mazās vecāki ienīda Keitlinu jo uzskatīja, ka tā ir pārvērtusi viņu meitu par lesbieti un viņi nekādā gadījumā nedrīkstēja to pieļaut.  Tad nu nevienam nezinot, tie vecāki bija sazinājušies ar policiju,un policija vairāku mēnešu garumā vāca sms, zvanu ierakstus, lai savāktu pierādījumus, ka 18 gadīgā Keitlina pavedina un iestājas sexuālos kontaktos ar nepilngadīgo.  Tad vienā dienā uz mājām atnāca policija, tiesas spriedums vel nav zināms, bet  prokurors izvirza tādu soda mēru - 2 gadi mājas arests + ar kriminālu rekordu kā seksa noziedzinieks, kas viņai paliks uz visu mūžu. Tas ir pilnīgs murgs, viņas dzīve tiek čakarēta tikai dēļ naida pret šādiem cilvēkiem.  Ja tas būtu bijis čalis, viņam nekas nebūtu piespriests, ne noticis.  Pretīga ir homofobija.  Tagad facebookaa un visur citur tiek vākti paraksti pret viņas atbrīvošanu internetā. Jau ir nobalsojuši vairāk kā 310, 000 cilvēku,. Viņas liktenis joprojām nav izlemts, tādēļ arī jūs varat nobalsot, lai nebūtu šī netaisnība.  http://www.change.org/petitions/assistant-state-attorney-brian-workman-stop-the-prosecution-of-an-18-year-old-girl-in-a-same-sex-relationship?utm_campaign=friend_inviter_chat&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition&utm_term=permissions_dialog_false un raksta autor - kauns, ka raksti, ka viss kārtībā. NEKAS VIŅAI nav kārtībā! tiesa būs tikai 25 jūlijā!

1 0 atbildēt

Ko nozīmē "pāri jūrām"? :D :D :D

0 0 atbildēt

Varbūt tomēr izslēdza, jo 14 un 18. gadniecēm/kiem nebūtu ētiski "būt kopā" ( velk uz pedo emotionemotion

0 0 atbildēt

Īrijā manai labākajai draudzenei skolā neviens neticēja jo viņa bija Latviete. Viņa redzēja kā viena meitene pīpēja tualetē un nosūdzēja viņu un tā meitene pateica kad mana draudzene ir narkomāne un manai draudzenei katru dienu bija jāiet pie skolas apsarga pārbaudīt somu un visu zem drēbēm bet tas bija vecis kam arī bija jāpārbauda zem krūstura un apenēm un loģiski mana draudzene pateica kad vecis to nedarīs un speciāli dēļ viņas tika pasūtīta sieviete apsardze skolā un mums tagat ir 2 apsargi, vecis un vecene. Mana draudzene vēlāk ir tikusi sista par sūdzēšanu bet pacik viņa bija Latviete neviens viņai neticēja bet teica kad viņa visus sit un viņa bija tikusi izmesta no skolas daudzkārtīgi un protams ar kukuļiem viņa tika atpakaļ. Kad viņu izmeta pēdējo reizi no skolas par to kad viņa pateica vienai meitenei kad viņa ir stulba un tā meitene apsaukāja viņu ar daudz rupjākiem vārdiem skolotājas priekšā bet tai meitenei neko neteica bet par stulbu redz nosaukt ir slikti un viņu izmeta no skolas. Viņa no kauna un pazemojuma pārvācās atpakaļ uz Latviju. Un pacik viņa bija mana draudzene man arī neviens netic bet es pati cenšos tikt ar visu galā dodot pretīm visiem un mani īpaši neaiztiek bet učenes uz mani ar smaidu neskatās bet riebīgām acīm un ko man tagat darīt? Nosist tos debīlos dirsējus. 

0 0 atbildēt

Ko tādu jau biju lasījusi kādu laiku atpakaļ... Bet nu likumi gan mēdz būt sakārtoti...

0 0 atbildēt