local-stats-pixel fb-conv-api

Skaisti Vai Atbaidoši???102

485 14

Šī ir firmas "Abercrombie & Fitch’s" jaunā apģērbu līnijas reklāma. Jūsu domas?

485 14 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 102

0/2000

Resns cilvēks arī ir cilvēks.

163 6 atbildēt

Ok, ja cilvēks ir apaļīgs, bet rūpējas par savu izskatu, tad viss ir labi un pilnībā pieņemami, bet ir tādi gadījumi, kad cilvēks ir apaļīgs, pilnībā aizmirst par higiēnu, "smaržo", atstāj savu ķermeni novārtā - lūk tas ir traki!emotion

Dotā sieviete izskatās jauka un pozitīva. Kā mēdz teikt - apaļš cilvēks ir laimīgs cilvēks! Galvenais nenolaist rokas, lai arī kas notiktu un tad viss ies kalnāemotion

147 5 atbildēt

Vai skaisti ir tikai kalsni cilvēki? nebūt nē. Manuprāt reklāmas doma ir parādīt, ka cilvēku nedrīkst vērtēt pēc tukluma pakāpes.

84 3 atbildēt

Ja ir mīlestība un laime, nav starbības resns, vai tievs, bagāts vai nabags... šie cilvēki nesliecas pēc Etalona, bet pēc laimes un ja esi laimīgs ar kādu ,nav nozīmes kāds viņš ir , bet nozīme ir būt kopā un būt laimīgiem, ja mīl...

57 0 atbildēt

Jebkurš cilvēks ir pelnījis mīlestību un laimi, neskatoties uz to kā viņš izskatas. Prieks redzēt apkārt pozitīvus cilvēkus, tā turēt ;)

48 1 atbildēt

Pirmajā brīdī vairumam šķitīs šokējoši un dumpinieciski,  bet ta ir cool. Stilīgi. Meitene ir simpātikska, un šeit ir kur piesiet acis, nevis kā vairumam reklāmu - visas viena tipāža, garmatainas, kalsnas ar B krītīm un melni krāsotām acīm. Paredzamas lietas nav cool.

47 5 atbildēt

Nesaskatu pilnīgi neko atbaidošu. Tieši otrādāk - man patīk!

34 3 atbildēt

Patiesībā kreatīva un stilīga ideja...jo mūsdienās paliek ar vien vairāk resnu cilvēku un atsevišķas drēbju kolekcijas speciāli priekš korpulentiem cilvēkiem liks viņiem justies ērtāk, labāk un iepirkties tieši tur... un viesiem ir labi emotion

26 2 atbildēt

dūšīga sieviete arī ir sieviete, nevis kaut kāds zvērs. emotion

24 1 atbildēt

Es ļoti lieliski saprotu, ka visi ir cilvēki ar savām vājībam.

 

Bet paskatieties uz šo savādāk-

nesportisma, neveselīga ediena, pasivitāates, sirds asinsvadu problēmu, kuņga čūlas, asinspiediena, gremošanas traucējumu utt. reklamēšana, vai tas nav skaisti.

Cilvēkām kuram ir liekā svara problēmas šāda veida reklāmas, viedokļi kuri pausti plašai sabiedrības daļai ar pozitiīvu nostāju pret lieko savaru, rada tikai viņā pašā uzskatu resnam mazkustīgam būt tas ir ok, neidzīvot dzivi pilnībā tasa ir ok, iss mūžs tas ir ok utt.

Labāk radīt šiem cilvēkiem motivāciju mainīt sevi nevis mainīt sabiedrības domu par viņiem

26 4 atbildēt

Galvenais lai pats jūtas ērti un ir laimīgs, man otra gelējība, nevaru nevienu lieku kilo dabūt, riktīgs kaulu kambars.

17 0 atbildēt

nu.. man nepatīk. 

18 6 atbildēt

Man šķiet, ka tas kalsnais jaunēklis blakus tomēr rada sajūtu, ka viņa nav harmonijā ar sevi. Vai nu viena, brīva, laimīga, bet te šķiet, ka tas vīrietis ir tas, ko viņa patiesi vēlas - būt slaidai un kopā ar šādu vīrieti, kas būsim godīgi, dzīvē nav nemaz tik bieža parādība. Teikšu, ka neveiksmīga reklāma, jo nejūtu te harmoniju un būšanu mierā ar sevi.

13 2 atbildēt

Vina pati neizskatas ipasi laimiga un apmierinata ar savu kermeni un man personigi ari nepatik.. Es vinas gadijuma censtos nomest svaru,ne censtos samierinaties un justies neparliecinati! 

9 0 atbildēt

Nē. Vai tiešām mums ķermenis ir dots, lai to tā nolaisti? Un te es nerunāju par apaļīgiem cilvēkiem, bet gan reāli resniem. Un resns cilvēks labi justies nevar, jo, kā jau te minēja, rodas simts un viena problēma (sirds, asinsvadu utt. slimības). Pret pieņemamu svaru nekas nav pretī, man pašam kaulainās meitenes ļooti nepatīk, bet nevajag braukt arī otrā grāvī un stāstīt, ka resnam (ja vien tiešām tas nav kādas slimības rezultātā) būt ir pavisam normāli. Galu galā nevajag braukt ne vienā, ne otrā grāvī, jo grāvis ir un paliek grāvis. 

7 0 atbildēt

tas ka Tev ir 15-20 lieki kg nenozīmē ka nevari justies labi un censties izskatīties ok....

7 0 atbildēt

man nepatīk resni cilvēki ,jo lielāko ties tā ir viņu pašu nolaidība - neveselīga ēšana un nekustīgs dzīves veids! Tikai retums gadījumos cilvēkam liekais svars ir dēļ kaut kādām veselības problēmām, un pat tad tā iespējams ir viņa paša vaina.

7 0 atbildēt

Neko šausmīgu tur neredzu. Arī korpulents cilvēks ir cilvēks - un citi šie cilvēki ģērbjas un izskatās daudz labāk par kalsnajiem.

Stils apaļākiem cilvēkiem arī ir nozīmīgs, galvenais jau ir zināt, ko var un ko nevar vilkt. Un lai piedod, piemēram, apaļās meitenes, kas velk apspīlētas bikses un topiņus, kur vēders karājas pāri kā speķa gabals - tas nav seksīgi.

6 0 atbildēt

Beidzot kāds ir parādījis, ka sakaistums neslēpjas tikai MTV, FHM un pārējos mēslos :). Apaļīgas sievietes ir apburbuļojošas.

14 8 atbildēt

beeeeeiiidzooot. tā jau bija apnicis mēģināt skatīties uz kaulu kambariem un skeletiem. beidzot es redzu to modeli emotion

10 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »