local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunieši Tad Un Tagad!53

690 36

1950-tie gadi un tagadne. Cilvēku deģenerizācija ir sākusies. emotion

690 36 53 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 53

0/2000

Deģenerēti ir tie, kur domā un tic, ka tajos laikos nebija tādu pašu idiotu kā tagad. emotion

179 6 atbildēt

Viss atītstās uz mainās , bet ne vienmēr uz labo pusi 

86 5 atbildēt

Kāpēc tad un tagad rakstus taisa tā, lai izskatās, ka tagad viss ir tik zemā līmenī - nav ne intelekta, nekā. Ne visi jaunieši ir degradējušies, kā tas vienmēr tiek parādīts.

60 0 atbildēt

Ir lietas, kas mainījušās uz slikto pusi, bet šeit arī varētu piemest bildes klāt ar to, kas mainījies uz labo pusi...būtu tikpat daudz, ja ne vairāk...

39 1 atbildēt

Beer pong's parādijās ap  50-60 gadiem.

34 0 atbildēt

Nu tu jau arī saliec visu to sliktāko un izdari nerealistiskus secinājumus . Varu saderēt ,ka 50tajos ari bija visādi pamuļķi ,tikai nevienam nebija laika viņus bildēt.

20 1 atbildēt

Tas ir tikai normāli un jāvērtē tas viss objektīvi. 

Un par šodienas jauniešiem tā nav taisnība, jo piemēram arī šodien pasaulē ir pietiekami daudz vīriešu, kas aizvedīs savu sievieti uz kādu dārgu restorānu, nevis piedzersies vai vannā ar draugiem sūks alu. 

11 0 atbildēt

    Tavam rakstam apsalūti nekādas vērtības-sūds kaut kāds -

16 6 atbildēt

Katrs savu apkārtni un cilvēkus sev apkārt redz savādāk.

9 0 atbildēt

Diezgan tizli izvēlētas bildes priekš mūsdienām...

Sūdīgs raksts....

11 4 atbildēt

atrast, mūsdienu idiotu bildes un to laiku normālās, nav liela problēma... ;d katrā paaudzē ir bijuši deģeneranti un normālie.. (:

7 0 atbildēt

es neredzu nekādu atšķirību. un dažas bildes ir ne pa tēmu ;)

8 1 atbildēt

Nu jau , nu jau. Mūsdienās ir internets un visiem ir atļauts publicēt ar to ko viņi nodarbojās katru mīļu brīdi, ko var iemūžināt pat ar mobīlo tālruni, 50-tajos, pēc iespējas vairāk slēpa ar ko patiesībā nodarbojas jaunieši, un rādīja tikai to, kas šķita +/- piedienīgs, un iemūžināt savus spilgtākos dzīves mirkļus ne visiem bija iespējams, kā tas ir šajā gadsimtā. Vnk pasaule kļuvusi atklātāka. 

7 0 atbildēt

1. Piekrītu, ka idiokrātija ir, bet nevis sākusies, bet turpinās paralēli tehnoloģiskajai attīstībai.

2. Bildes par mūsdienu cilvēku (jauniešu) kultūras līmeni bildes ir šausmīgas! Un tas nav vērsts uz bildēs redzamo, bet gan tavam izvēlētajām bildēm! Ja tie ir degenerāti, tad tu kļūdies! Aizej uz čūskulāj-klubiem (tā es tādas iestādes saucu). Ja kāds te dirsīsies, ka neprotu kaut ko novērtēt (piem., labu izklaidi, atrast labus klubus vai ne visi cilvēki ir tādi, varat ieskrieties... degenerācija ir jauna nācija.. Alkohola patēriņš ir bijis vienmēr, smēķēšana ir bijusi modē, izklaides cilvēkam vienmēr ir bijušas pa prātam, narkotiskās vielas - medicīna, kuras pāvērta par ikdienu! Nevajag arī jaukt ieradumus un atkarības ar atpūtu. ( Ja kādu tas aizskar, tad izslēdziet no šī saraksta narkotiskās vielas! :) )

P.S. Visi te esam mazliet dumji, bet savā ziņā gudrāki par saviem vecākiem. Ar to domāju, ka Ir +, ir -, bet smagāk ir tas, ka daudzu cilvēku izvēle balstās uz -, jo šīs dienas ir balstītas uz prāta stāvokli ko sauc - slinkums. Es tajā skaitā. Tā arī ir degenerēšanās! :)

P.S.S. Tikai mans viedoklis! Bez diršanas.. ;)

5 0 atbildēt

Var redzēt ka viss ir degradējies. Musdienās staigā apkārt vienas duck face cacas un saldie peģiki kuriem nekas vairāk par dzeršanu, ballitēm un debilu sevis fočēšanu neinteresē.  Negribu izklausities ļauns, bet ja sāktos zombiju apokalipse, es  sistu nevis zombijus, bet musdienu degradētos jauniešus. Viņi ir lielāks drauds pasaules nākotnei.  Kautgan, viņi jau ir zombiji. Zombēti radijumi  kas nespēj sapratīgi domāt, visi ir vienādi, visi dara vienādas muļķibas, ko normālajam sabiedribas slanim nesaprast (pieaugušajiem) un "apēd" tos kuri atšķiras vai vismaz cenšas atšķirties.

11 7 atbildēt

1.bilde, meiteine peldkostīms Hubba Hubbaemotion

4 0 atbildēt

Autors vienkārši ir atradis vis stulbākos lohus un salidzinājis viņus ar tiem laikiem. Ja man būtu vēlme es varētu uztaisit tādu pašu rakstu ar normālām mūsdienu bildēm kuras nav pārspīlētas. Tajos laikos tak ari bija idioti. 

4 0 atbildēt

Autors, šķiet, spriež pēc sevis un sev apkārt esošajiem cilvēkiem, kas, protams, ir skumji.

3 0 atbildēt

Vai tas nozīmē, ka mums visu civilizācijas patstāvēšanas laiku ir jāpaliek vienādiem? Laiks nestāv uz vietas, lietas mainās.

3 0 atbildēt

mhm, vnk afigenna bij, njemot veeraa ka bildes ir no ASV 50's, piemet veel rasismu. Pamaniiji, ka neviena melnaa bildees nav?

3 0 atbildēt