local-stats-pixel fb-conv-api

Nāc, iesaisties spoku veidošanā!432

559 6

Varbūt daudzi nezin, bet spokos tik populārais moonwalker ir sasniedzis 14 līmeni, "Eņģelis" un viņam vairs nav kur tiekties. Tādēļ, spokos tiek ieviests 15 krutuma līmenis, kuram pagaidām nav nosaukuma. Palīdzi izdomāt nosaukumu!

Konkursa noteikumi:
Ieraksti komentāros 15 līmeņa nosaukuma variantus, bez ierobežojuma. Rīt tiks izvēlēti 5 labākie, kuru autori saņems reto un unikālo medaļu "Viktors", tb Uzvars. :) Tātad, neierobežots variantu skaits, balso par Tavuprāt labākajiem nosaukumiem un, lai uzvar labākie! :) Konkurss norisināsies 24h no šī brīža!

Leģenda
Iesākumā bija tukšums. Tas bija tik bezkaislīgs, tik bezpersonisks, tik auksts. Tukšums pārņēma visumu, iesākās drūmais pamestības laikmets, bet kaut kur tālumā, pamazām dzima dzīvība.

Eksplozija... svelme. Svelme bija nepanesama, tā dedzināja tukšumu, tā nevēlējās dalīties, tā apņēma visumu. Uguns kvēle iededzināja dzīvību. Sākās ugunīgais atdzimšanas laikmets, sāka parādīties pirmie mošķi, ērmi, rēgi un gari, bet arī tie apzinājās, ka reiz būs jāpiekāpjas augstāku spēku priekšā.

Un tad pasaule iepazina varoni. Viņš bija tik sūrs, ka ja viņš ienāca tumšā telpā, viņš neieslēdza gaismu. Viņš izslēdza tumsu. Tas bija viņš, kas atbrīvoja pasauli no nešķīsteņiem, lai sagatavotu ceļu augstākām būtnēm. Tas bija trauksmainais pestīšanas laikmets. Bet arī viņš nespēja pretoties neizbēgamajam. Gāja laiks, pasaule kļuva aiz vien harmoniskāka un skaistāka, viņa misija bija beigusies. Parādījās pirmie eņģeļi, lai sagatavotu vietu Dieviem, kas reiz pārņems pasauli. Tad iestāsies miera un harmonijas laikmets.

559 6 432 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 432

0/2000

Pievienojos tiem, kas iesaka līmeni nosaukt Moonwalkera vārdā - pirmkārt, jo, cik saprotu, viņš ir viens no retajiem "parastajiem mirstīgajiem", kas šo līmeni ir sasniedzis, otrkārt, arī tāpēc, ka tas idejiski ļoti labi iederas - ne jau nu kurš katrs ir "staigājis pa mēnesi" :D

90 17 atbildēt

Bezdarbnieks.

42 10 atbildēt

NOLAIFERS

FOREVER ALONE  emotion

ATKARĪGAIS

ATRAKTĪVISTS

43 12 atbildēt

Man arī šķiet, ka būtu ok, ja būtu tas pats MoonWalker. Un vispār tas varētu iedibināt jaunu tradīciju - kurš pirmais sasniedz līmeni, tā nikā to nosauc. Nu protams, ja vien neatkārtojas un ja ir tāds daudz maz pieklājīgs :D

28 3 atbildēt

Šobrīd aktuālā tēma ir Ziemeļķoreja tapēc līmena nosaukums varētu būt:

Kims :D

28 8 atbildēt

Kims Čenuns.

20 1 atbildēt

Orākuls (Dažās ticībās tiek uzskatīts par portālu(personu), caur kuru dievi spēj sazināties ar cilvēku)

Apollo (Grieķu un romiešu dievs; Slaveno Mēness misiju nosaukums)

Apollo 15 (9. Mēness misija)

Zemes Pavadonis

Betmens

13 1 atbildēt

Ja jau viņš to sasniedza pirmais , tad būtu varbūt tā jauki nosaukt to līmeni par godu viņam, jo nu tik daudz laika spokos reti kurš ir spējīgs pavadīt..

18 6 atbildēt

G.A.L. - get a life

23 11 atbildēt

vnk randomā :D :

teletūbijs

spoku tēvs

pavēlnieks 

spoku spoks

zenta

15. līmenis 

emotion

27 16 atbildēt

Zobu feja.emotion

 

12 1 atbildēt

Lucifers, Nāve, Goblins, Slenders xD

13 2 atbildēt

Moonwalkers - Par godu Moonwalkeram....

20 10 atbildēt

Man ir divi varinati:

Hērakls sengrieķu mitoloģijā skaitās pusdievs, tātad būs vēl uz ko tiekties, lai sasniegtu nākošo pakāpi.

Lucifers jeb kritušais enģelis. 14.līmenī Eņģelis ir bijis pietiekami ilgi, tagad var parādīt arī savu otru pusi, kas iespējams kādam būs varenāka par iepriekšējo.

11 2 atbildēt

Antons

14 6 atbildēt

tvnets

10 3 atbildēt

Amm,  šī līmeņa nosaukums varētu būt - Moonwalkers. emotion

22 16 atbildēt

jacky2.emotion

4 0 atbildēt
Lucifers.
6 2 atbildēt

"Dūzis"  t.i kā pats krutākais tjipa :D

9 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »