local-stats-pixel fb-conv-api

Pusaudzis slepkava tiesā neķītri izturas pret cietušo mātēm.129

1649 21

Kāda daļa no apsūdzētajiem parasti apzinās savu vainu tiesas sēdē, vai vismaz notēlo, ka patiesi nožēlo izdarīto, bet šis puisis tā vietā ,lai izrādītu cieņu nogalināto jauniešu vecākiem vēl klaji paņirgājās par tiem... emotion

1649 21 129 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 129

0/2000

nu es saprotu, ka kkādā mērā pasauli vajag informēt par to kas šeit notiek, bet kāpēc ir jātaisa tāda ažiotāža. viņš gribēja slavu un panāca tieši to ko gribēja, (tas nekas, ka sliktu, bet slavu), kāpēc mums viņš jāpadara slavens??? kāpēc jāizplata negatīva informācija???  emotion

3 0 atbildēt

Un ja padomā, kādēļ viņš to izdarīja, domāju, ka paša vaina ir arī mūsu sabiedrībā, kura arī izaudzina tādus monstrus.

3 0 atbildēt

GTA pārspēlējies.

2 0 atbildēt

Esmu nedaudz lasījis par cietumiem. Ir tāda īpaša filozofija šiem cietumniekiem. Lielākoties tur sēž kaut kādi zagļi, narkokurjeri vai slepkavas, kas ir nogalinājuši vienu nu maksimums divus cilvēkus. Pārsvarā tie ir bijuši kaut kādi starpgadījumu vai atriebība. Tikpat bieži arī kaut kādi bandu kari. Tomēr cietumnieki nemīl bērnu izmantotājus un šādus sērijveida slepkavas. It īpaši, ja šis čalis vēl paņirgājās par bojāgājušo ģimenēm. Paši varat iedomāties cik cietumnieki arī ir zaudējuši kādu sev tuvāko... Katrā ziņā viņam nebūš viegla dzīve. Cietums ne aizmirst, ne arī piedod.

2 0 atbildēt

"viņš dziļi sirdī ir labs" teica neviens un nekad.

3 1 atbildēt

viņu tak tur cietumā dzīvu jau pirmajā nedēļā apēdīs. jo šis jau ir tik zemiski, ka zemiskāk nevar būt un pat rūdītiem noziedzniekiem un laupītājiem tas vairs nešķiet pieņemami.

2 0 atbildēt

varbūt viņu skolā apcēla... varbūt ģimenē kāda bērnības trauma.. vai uzmanības trūkums! nedomāju, ka viņš vienīgias pie tā atbildīgs - sabiedrība arī ir atbildīga!

2 0 atbildēt

tak sociopātija. viņš ienīst apkārtējos, un viņam tiešām ir pied--- par to ko viņš iadzrīja. biņu ieliks cietumā bet visi spoki kas te stāsta par to ka ir droši ka viņu cietuma pie ziepītēm liks, nenotiks tas, vieninieka sēdēs, pie kam viņu sargās. kāpēc? tāpēc ka viņam ir publicitāte, ja viņu piežmiedz tas kļūst publiski. viņš nav neredzams.

pagaidīs trīs , četrus gadiņus kamēr nevienam par viņu vairs nebūs ne nospļauties un tad arī viņš aizies savu ceļu. tikai šaubos vai viņam būs sevišķi svarīgi. viņš izskatās pec zeka materiāla. 

2 0 atbildēt

ja vinš būtu nogalinājis manu bērnu, un tiesas zālē sēdētu man pretī.. es mēģinātu viņu pats savām rokām nožņaugt.

2 0 atbildēt

gribēja pasaules uzmanību un, rau, nu jau arī latvijas protālos par kkādu nenormālo ir raksts :) ! 

2 0 atbildēt

Gulbenes bērnudārza slepkava tāpat plātījās un tēloja nezko, kurš viņu vairs atceras. 

2 0 atbildēt

Vot pieies cietuma dušā lielais BUBA ar savu melno zuti no mugurpuses, tad gan sāks nožēlot nodarīto emotion

2 0 atbildēt

jūs visi tagas stāstiet kā viņu pašu cietumā drazīs. es gan tam neticu, jo no tāda psihā visticamāk turētos tālāk pat rūdītākie cietumnieki.

2 0 atbildēt

Ja viņš patiešām nezina iemeslus kādēļ pats to darīja, tad viņš ir vienkārši muļķis.Labāk būtu paņēmis rokā to pašu pistoli un pamēģinājis uz ātrumu paspiest mēli un vienlaicīgi lūrēt iekšā stobrā - ja paveiktos - paliktu bez acs, bet tikpat labi bez galvas. 

3 1 atbildēt

Domāju ka ātri vien kāds no tuviniekiem cietumā nolīgs kādu "killeru"

2 0 atbildēt

Savārīja ziepas, un tagad pašam nāksies pēc viņām pieliekties.! emotion

1 0 atbildēt

Cik smagam un morālam triecienam slepkavam jāsaņem, lai pazaudētu sirdsapziņu...

Rakstam + ;)

1 0 atbildēt

Apskatījos video, kur viņš pasaka savu slaveno frāzi. Izklausās nobijies un apdirsies. So, nekas īpašs. Kārtējais memmītis, kas ticis pie šaujamā.

1 0 atbildēt

Tādas lietas jau nedara cilvēki kuri ir garīgi veseli. Drīzāk būtu jādomā par to kā audzināt savus bērnus, lai tie nekļūtu par šādiem te eksemplāriem.

1 0 atbildēt
Gan jau ka apsmēja skolā un neviens viņā neklausījās un visi ignorēja to, kas notiek, skolotāji, skolasbiedri. Pieļāva ka viņš ir mīkstais, kas tāpat jau neko neizdarīs, līdz ar to paši noveda viņu līdz slepkavības paveikšanai, un tagad nu vaimanā, cik viņš slikts un pārmet. Tad kad varēja, tad nelikās ne zinis, bet tad kad viņam viss jau tik ļoti apnika, ka neklausās viņā, tad redz, viņš viens tas sliktais un ļaunais, kā tā- noslepkavoja nevainīgus cilvēkus! Hypocracy at it's finest. Loģiski, ka viņam bija pajāt un nekādas līdzjūtības pret pāridarītājiem. Kas nepiekrīt, var noskatīties filmu: "Klas" un tad padomāt, vai tiešām tiem diviem bija cita izvēle. Dzīvē diemžēl ir tā, ka neviens nepalīdz un nevienam nerūp ka kādu pazemo. Un bieži vien izvēle ir vai nu aizbēgt, vai cīnīties. Viņš varēja mainīt skolu un būt pie cilvēkiem, kam būtu vairāk prāta, bet vinš izvēlējās šo ceļu. Žēl, protams, savu dzīvi sabeidza.
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »