local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc jābūt tikai viendzimuma laulībām.118

267 33

12 iemesli, kāpēc homoseksuāļu laulības nevajadzētu legalizēt:

« 1  2  3 »
267 33 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

Pirmos izlasīju ar WTF sejas izteiksmi, tad sapratu. Forša ironija, man patīk emotion

45 1 atbildēt

Naivie atradušies :D Bērni mūsdienās redz daudz trakākas lietas pa tv un kur nu vel internetā. 12 gados jau zina ko nozīme minets un kuniligs. tas ka divi čaļi vai meičas tur saskūpstītos viņu acu priekšā neko nemainītu, un varu derēt ka lielākā daļa kunsktētāju šeit kas bļauj ka bērni bezmavai sajūk prātā redzot divus viendzimuma cilvēkus skūpstoties, bērnu priekšā ir gan smēķējuši gan bijuši kārtīgi nodzērušies gan darijuši vel visādas stulbības.

Kapēc lai viņi nevarētu adoptēt? Lielākā daļa geju uz lezbju ir daudz draudzīgāki neka hetero, un labāk lai bērns uzaug vismaz kādā ģimenē nekā notup visu savu bērnību kaut kādā noskradušā bērnu namā.

Un nesaprotu ko visi tā ņemās ar to ko viņi dara guļamistabā? kāda tev tur daļa un starpība? jeb tik ļoti interesē ka pat nespēj beigt domāt?

Un galu galā, atcerietis, ka bieži vien tie lielākie homofobi ari ir tie paši geji kas vienkārši cenšas to pēc iespējas vairāk noslēpt.

45 5 atbildēt

Tiem, kas čīkst, ka nabaga bērniņi redzēs, ka viņu abi tēti vai abas mammas "laizās" acupriekšā, drīkst uzdot jautājumu- cik bieži Jūsu vecāki Jūsu acu priekšā skūpstas vai izrāda tādu fizisko pieķeršanos, kas domāta guļamistabai? Kādēļ Jūs domājat, ka homoseksuāļiem ir ieaudzinātas citādas normas, kas liks klupt otram virsū visās dzīves situācinās? Mazāk porno jūsu iztēlēs, lūdzu.

19 2 atbildēt

Man nav problēmu ar to,kas ar ko precas..Ir taču tika jauki geju,lesbiežu pāri,piemēram,Eltons un Deivids vai Elēna  un Portija..Pilnīgi prieks uz viņiem skatīties..Cik Dedženeresas ir laimīgas-vienmēr smaidīgas,rociņās sadevušās..īsta mīla..Un Eltons ar Deividu-bērniņu adoptēja,viss ar viņiem ir OK. Kāda kuram daļa kas ar ko precas?Nevajag viņus zāģet par to..Dedženeresām tik grūti nācās atzīt to,ka viņas ir lesbietes..Vienai sākās anoreksija,otrai pie psihoterapeita bija jāiet..Nu nevar citi cilvēki neko mainīt!Nevar taču pārslēgt slēdzīti-geju,lesbiešu mode ON,OFF..

17 1 atbildēt

Two mums, 4 Boobs! :D

15 0 atbildēt

Es uzskatu ka viņiem ir jābūt iespējai juridiski nokārtot savas partnerattiecības, bet es to nesauktu par laulību. Lai viņiem ir oficiāls partneru statuss. Iedomājies, 2 geji nodzīvo kopā 50 gadus, mīļi un saticīgi. Viens saslimst un nomirst, slimnīcā dokumentus var parakstīt tikai piederīgie un tad uzrodas sen zuduši radinieki kas sāk dalīt mantu un pievāc visu, kas pievācams. Mirušā mūža partneris paliek bez nekā. Nesmuki vai ne?

16 1 atbildēt

Ļoti labs raksts. Viss tas, ko kopsummā domāju par šo tēmu :)

Un nevajag teikt, ka bērni šādās ģimenēs ar lielāku iespēju izaugs par homosexuāliem.

Es bērnībā biju tipisks puišelis, un tā pat izaugu par dāmu ar pareizām nosliecēm :)

15 1 atbildēt

Par 5. bildi runājot - īstenībā tā arī bija, kad feministes sāka runāt par sieviešu tiesībām, viens Oksfordas profesors uzrakstīja tolaik ļoti populāru rakstu, kurā apgalvoja, ka ja jau sievietēm dosim tiesības, tad ir jādod arī visiem pārējiem dzīvniekiem tādas pašas tiesības emotion Laiki mainās, bet cilvēku stulbums paliek :D

13 0 atbildēt

Geju, lesbiešu attiecības, precības utt uzskatu par nepareizu, nedabisku un neatbalstu, bet tomēr uzskatu kad katram ir pašam sava izvēlē un ja viņu izvēlē ir tāda man tas netraucē. Lai jau tie cilvēki ir laimīgi. Vienīgais domāju kad tomēr bērni kas tiek audzināti tādās "netradicionālās" ģimenēs varētu būt tendēti kļūt par gejiem un lesbietēm, bet tas visdrīzākais vairāk ir atkarīgs no tā kā viņi tiek audzināti utt...

23 10 atbildēt

labi pasniegts. :)

12 0 atbildēt

Mans uzskats : Labāk divi laimīgi cilvēki , nekā četri nelaimīgi ! :)

12 0 atbildēt

Citējot sevi,

"Dzimumaktam ir tik daudz formu – vaginālais, orālais, anālais un nemaz nerunājot par visām zināmajām patoloģijām, proti, nekrofiliju, zoofiliju, pedofiliju, izvarošanām utt. ‘NĒ PRAIDAM! NOST AR HOMĪŠIEM!’ Kas pie velna? Nē, tiešām, kas pie velna? Es nesaprotu cilvēkus, kas tik ‘emocionāli’ protestē pret cilvēkiem, kuriem patīk bāzt lietas tūpļos un citur. Tās taču ir viņu, nevis jūsu pakaļas. Kāpēc nenākas dzirdēt ‘Nost ar proktologiem!’? Ak, jā, proktologiem nepatīk bāzt lietas cilvēku anālajās atverēs, vajadzība spiež to darīt. Bet vai tad homoseksuāļiem arī vajadzība nespiež to darīt?"

 

Jeb citiem vārdiem sakot - I DON'T GIVE A F*CK!

12 0 atbildēt

Lai tak precas. Un par adoptēšnu, tad labāk, lai bērnu paņem kāds mīlošs un gādīgs geju pāris, nekā nožēlojami alkoholiķi vai dīkdieņi, lai tikai dabūtu pabalstu, kuru nodzert vai vergu mājās.

12 0 atbildēt

Es, ar savu padomju laika domāšanu, šoreiz saku ne jā, ne nē - esmu palikusi neitrāla. Katrs pats savas dzīves ceļa lēmējs.

Dzīvē ir izgājis dažādi. Kāda draudzene bija vairījusies atklāt savas attiecības ar kādu jaunkundzi, baidoties no draugu nosodījuma. Atklājoties visam, absolūti neizjutu nekādu vēlmi nosodīt vai pārmest - nekas jau nav manījies, joprojām tas pats jaukais cilvēks, kāds vienmēr bijis. 

10 0 atbildēt

Un, kas vainas gejiem un lesbietēm? 

Es nesaprotu tos visus aizspriedumus, kas tagad iet uz riņķi sociālajos portālos par marihuānu un homoseksualitāti. Kāda mums gar to vispār daļa? Tas ir aptuveni tikpat absurti kā tas, ja homoseksuāļi apsmietu heteroseksuāļus par to, ka viņiem patīk pretējais dzimums. Es neuzskatu , ka tas būtu pretdabiski, jo arī dzīvnieku pasaulē tā gadās, mums tikai nāk klāt vēl arī emocionālā saikne, bet dzīvniekiem tas ir tikai fiziski. 

14 4 atbildēt

Paies pāris gadi un būs legālas gan laulības, gan viss pārējais arī Latvijā. Tas tāpat kā ar melnādainajiem piecdesmitajos - nedrīkst precēt baltos, tas būtu slimi, pret Bībeli, rasu jaukšana nav dabiska, bla bla. Ikdienā visiem piedrāzt, kas ir dabiski un ko saka Bībele, bet kā iet runa par gejiem, lesbietēm, biseksuāļiem utt., uzreiz - tas dabiski tas nē, reliģija saka to, ar seksu tikai vienā pozā drīkst un tikai lai taisītu bērnus! Tāda sajūta, ka esmu atpakaļ viduslaikos.

7 0 atbildēt

Es pateicu darbā ka man tīk cicīši- slikta ideja. Visas vecenes uz manis skatās tā it kā es viņas gribētu ievilkt krūmos, sasiet, izvarot un pēc tam nožņaugt. nedod dievs paskatīties uz mazu meitenīti un pasmaidīt, tādus sūdus uzreiz sadomās :D 

4 0 atbildēt

Neesmu reliģiozs cilvēks, bet nobalsoju par pirmo variantu. Labāk neizteikšos ko es par visu šo pasākumu domāju. Rakstiņš labs,  smaga tēma pacelta.

4 1 atbildēt

2 moms 4 boobs! emotion

3 0 atbildēt

Man pofig par gejiem un lesbietēm. BET praids gan man griež pa nerviem. Tur jau nu točna notiek cūcības.

5 2 atbildēt
« 1  2  3  4 »