local-stats-pixel fb-conv-api

Kā tas ir - būt šizofrēniķim?118

1379 16

Šizofrēnija ir neparasta slimība. Tā ir pat mistiski baisa. Piedāvāju tev iejusties šīs slimības ādā.

1379 16 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

Video ar austiņām klausoties ir vienkārši neizturams

83 0 atbildēt

Palasot komentārus, es  pat nesāku klausīties video, tāpat bail. emotion

78 0 atbildēt

šo pie favorītiem! nē liec mīnusu! nē! dabūsi pa muti! pats dabūsi! dskfhdbsfhskdfhsohdfiyofoi8u7666666666..........

75 0 atbildēt

hmmm nekādu emocīju, tos murgus varētu klausīties visu dienu, bet ja ejot gulēt man šis skanētu, tad gan būtu baigie s*di emotion

56 5 atbildēt

Apraksts muļķības kādas. Iejusties var tikai tas, kurš slimo šo baismīgo slimību! Kā tu vari just to, ko jūt šizofrēniķis, ja tu neesi viens no viņiem? Tas ir tas pats, kas censties iejusties degoša cilvēka ādā, bet tu taču nezini kā ir degt dzīvam, iekams pats neesi dedzis. Tu nevari un punkts!

Šizofrēniķa ādā iejusties nav viegli, pat izlasot, papētot daudz info par šo slimību. Man ir viens tuvs cilvēks paranoīds šizofrēniķis, kaut ko izdabūt no šizofrēniķa ir neiespējami. Cilvēks noliedz un nepieņem to, ka ir slims, viņam šķiet visa pasaule ir sazvērējusies pret viņu. Te var rakstīt un rakstīt.

30 0 atbildēt

šķūpid :D

31 2 atbildēt

Tik labs murgs ka noklausijos otreiz  emotion

28 0 atbildēt

Vai man vienīgajam likās, ka skaņa no video ir tikai ikdienisķš troksnis?

28 4 atbildēt

baigi līdzīgi kā man darbā dažreiz strādājot liekas ka kāds nāk virsū vai sienas gāžas, biežāk ir tad ja ir trokšņi tad liekas ka kāds sauc vai ko saka, tāpēc neprasu neko līdz tiešām kad kāds ko man saka to atkārto un pārliecinos ka tas tā ir. ja nav trokšņu tad darot dažādās lietas galvā sajaucas putra jo viskautkas domājas, un ja izdaru ko sliktu, tad galvā skan kaut kas tāds kā - nejēga, idiots, tizlenis tu pat nespēj darīt vienkāršas lietas kā tu tāds vari dzīvot, tev nekad neveiksies. jā, kad jūtos labi tad parasti skan dziesmas kurām vārdus ja neatceros tad piedomāju pats. sabiedrībā neiekļaujos nu ne kādi, bet vismaz dzīvoju kaut vai norobežots jo nespēju normāli kontaktēties ar citiem. 

21 2 atbildēt

Nu, nav tā šizofrēnija ierobežojama kautkādā terminā, tas vairāk ir kā atsevišķu drumstalu kopums. Ne visiem būs balsis, citiem būs tieši tā personības šķelšanās. Ja nemaldos, pie šizofrēnijas var novest arī depresija. Protams, arī mistiskas zāles, drugs u.c. var pie tā novest. Vēl ir fakts, ka diezgan procentuāli liela iespējamība būt šizofrēniķim ir ja senčos kādam ir bijusi. Un šizofrēniķis nav tas pats, kas trakais. Ne jau viņiem viegli sadzīvot ar to, sadzīvot ar sevi. Tāpēc arī gribas pielikt visam punktu. Un apkārtējo spiediens, noraidījums nepavisam nav vēlams. Bet tā jau ir sabiedrībā, ko nesaprotam, to noraidam, izvairamies. Nu kaut kā tā.

18 0 atbildēt

prāta var sajukt  klausoties!

18 0 atbildēt

Klausoties video, man šķiet, ka to saka Cini Minis ar savu garo mēli un asajiem zobiem. Scary

15 0 atbildēt

Es izslēdzu video pēc 15 sekundēm, pamēģināju klausīties abējādi, gan ar gan bez austiņām. Ar austiņām ir vienkārši neizturami, tie vārdi bezmaz iesēžas smadzenēs. Pretīga sajūta.

15 0 atbildēt
Man bieži ir dzirdes un laika jušanas halucinācijas. Liekas, ka kāds bars radu un citu pazīstamo kliedz un tai pašā laikā jūtu, ka viss notiek paātrināti...
13 0 atbildēt

visi kuri noklausiijas nedara neko .. emotion man ir bail . emotion 

10 0 atbildēt

nu jaa... taada slimiiba buutu baisa.... 

10 1 atbildēt
I avatarsI

Man tas video riktīgi cepī klausos, jau vairākas reizes.

Man vienīgais no dotajiem uznāk, ka man pazūd emocijas uz kādu dienu, bet tas patiesībā ļauj dzīvi ieraudzīt skaidrāk kā jebkad agrāk

8 0 atbildēt

Apsveicu moonwalker ar 14. līmeni spokos! emotion

7 1 atbildēt

nebrínos, ka daudzi no viniem uztaisa pashnávíbu... video tás balsis  baisas un neizturamas

5 0 atbildēt

labs raksts, bet autors aizmirsa piebilst, ka atsevišķos gadījumos šizofrēnijas šīs iekšējās balsis ir pozitīvas un atbalsta tevi, paceļ tavu ego un iedrošina.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »