local-stats-pixel fb-conv-api

Varbūt arī Tevi krāpj?72

392 34

Piedāvāju jums 10 dažādas situācijas, kas iespējams var norādīt uz to, ka jūsu mīļotais aizraujas ar citu!

Katrai sievietei IR JĀZINA šīs 10 krāpšanas pazīmes... Kāpēc? Tāpēc, ka veiksmīgas attiecības ir pamats labai laulībai. Dažreiz, kad esi kopā ar kādu jau ļoti ilgu laiku, nākas redzēt sava partnera ‘’neglīto pusi’’, kas var izvērsties arī krāpšanā, un visbiežāk tā arī notiek. Ja tas skar Tevi, un ja Tu neesi tam sagatavojusies morāli, tad šī situācija par pilnībā sagraut Tevi. Sāksim ar to, ka atklāšu šīs 10 pazīmes krāpšanā.

RAKSTS IR TULKOTS.

392 34 72 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://allwomenstalk.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 72

0/2000

Forever aloņiem nothing to do here emotion

70 6 atbildēt

tikko uzzināju ka krāpju meiteni emotion

49 1 atbildēt

Viena pagale nekad nedeg....

42 0 atbildēt

1. Tātad nogriez citu matu griezumu, tādēļ mēģina pieslīpēt savu jauno imidžu 2. Pavada ilgāk laika darbā, jo gatavo tev pārsteiguma ballīti.3. Saprot, ka mašīna ir radusies pelējuma sēnite, tādēļ var pielipt pie krēsla. Vai arī grasās to pārdot.4. Tīrot mašīnu ir pielipis klāt kādas paziņas mats. 5. visa atbilde uz šo- ir pienākusi ziema.:D un vienkārši vajag siltāk ģērbties, un nedrīkst vēdināt telpas.6. Ir vēdervīruss vai caureja. 7 Pēc vemšanas ir radusies nepatīkama smaka...8. Viņš joprojām melo, jo vēlas tev sagādāt pārsteigumu.9. Internetā spēlē tankus vai WOW, vai arī tomēr meklē idejas darbam vai pārsteigumam.10. Piedod, bet viņam ir STS.

Rezultāts: Izlasot šo rakstu, tavs ex sēž uz poda, kamēr visi ballītes viesi ir ieradušies, lai tevi iepriecinātu ar jaunās spēles iznākšanu, tādēļ arī bija sapucējies un sakārtojies, lai priekš tevi s izskatītos skaists.:) Ne viss neticamais ir neticams, un ne viss ticamais ir ticams.

Šadi var turpināt bezgalīgi....Cilvēks ir vienīgā radība, kas uz visiem pat vistuvākajiem skatās ar aizdomām.

22 0 atbildēt

pf varētu padomāt ka sievietes nekrāpj emotion

16 0 atbildēt

pēc pieredzes, ja? :D

13 1 atbildēt

Kaut kas traks, pēc raksta izlasīšanas sāku ar aizdomām uz sevi skatīties emotion

9 0 atbildēt

..Drošāk ir izvēlēties vīrieti, kurš ir sivēnīgs no dabas, jo akurātie darboholiķi ir neatmaskojami.

7 0 atbildēt

Ne jau vienmēr pēkšņas pārmaiņas izskatā un auto norāda uz krāpšanu. Vairāk vajag intuīcijai klausīt, nevis loģikai, jo dažreiz ar loģiku var iebraukt auzās ;)

7 0 atbildēt

Vislabāk, manuprāt, ir nelasīt nekādus padomus, un nebūt mega greizsirdīgai, kas izjautā par katru sīkumu. Piem. man tas besī, ja mani pārāk daudz cenšas kontrolēt un skriet pakaļ, kontrolējot ar ko es kontaktējos. Tā kļūst par vienu no lietām, kas kaitina, un tieši tad sāc domāt par citām meitenēm. Vienīgais, kas var atturēt zēnu/puisi/vīrietni no krāpšanas, ir viņš pats.

8 1 atbildēt

Izskatās, ka mūsu EV1TIŅA ir tikusi reiz nokrāpta un tagad ar šādu izcili feministisku skatu uz dzīvi cenšas apkarot neuzticības netikumu. BET ja nopietni, tad tās lielākās krapnieces jau esat jūs pašas, meitenes, jums patīk redzēt skabargu otra acī, kamēr neredzat baļķi savējā!

 
8 2 atbildēt

11. pazīme - guļ ar citu. emotion

Nu, tā var ''ieraut zarā''. Nezinu... īpaši nemeklētu vai krāpj mani.

Gudrs to nedarītu, a muļķi man nevajag.

5 0 atbildēt
Cik šausmīgi.. Laikam esi tāda izsekotāja/nervu pisēja tipa sieviete, ka meklē potenciālās mīļākās.
7 2 atbildēt

sieviete lien iekšā vīrieša sociālajos tīklos - normāla ziņkārība, nekas traks. to izdara vīrietis - ārprāts kā tu  tā varēji! tu man neuzticies! man nedrīkst būt pilnīgi nekāda privātā dzīve? viss, es no tevis šķiros! emotion

6 1 atbildēt

Dzeku mašīnas nekad nau netīras un pilnas ar picu kastēm :d , ja vien tas nau darba auto, tas vairāk attiecināms uz sievietēm tur valda miskaste mašīnā 

10 5 atbildēt

Man vislabāk patīk uzskats, ka tikai vīrieši ir tie, kas krāpj otruemotion

4 0 atbildēt

A ja gadās, ka džeks vnk grib mainīties. Sāk sevi kopt un uzvesties savādāk. Un vispār, ja krāpj tad nav īstais. 

4 0 atbildēt

Reāli diezgan stereotipiski un novecojuši fakti pieminēti. Pārlieka un bieža greizsirdība ir slikta lieta, kas ātri vien var novest attiecības uz sabrukšanas robežas.

Mati, smarža - vienkārši, ko? kas? Man daudz sieviešu apkārt ikdienā, kā man var nebūt kāds svešs mats uz apģērba, kā varu nesmaržot savādāk, ja citreiz piespiežas kāda cita sieviete klāt? Ja man ir monogāmas attiecības, tad nenozīmē, ka pārtraukušu arī ar citām meitenēm pavadīt laiku un neprasu no viņas to, lai uzreiz nesatiekās ar džekiem, kuriem iepriekš tusējusi.

 

Pārsvarā jau normālam vīrietim mašīna vienmēr būs kārtīga. Vismaz kaut cik izglītotam un kulturālam cilvēkam. Nejau pied*rsta, kā rāda MTV ''Pimp my ride''. 

 

Mūsdienu realitāte - darbs, mācības, treniņi, psiholoģiskā slodze, tu par neko skalo smadzenes. Vīrietis no pārguruma, protams, ka var negribēt seksu. Protams, varat lasīt tālāk savu cosmo no sērijas - ''vīrieši vienmēr un visur vēlās seksu, tikai un vienīgi seksu un ēst, neko citu!''

 

Meli? Pēc smagas dienas samelo, lai varētu atpūsties un klusumā pasēdēt nevis klausīties ko tavas kolēģes darījušas, kur bijušas un cik forši tas bijis, kas tev zvanījis, kas tev ne tā virsū paskatījies.

 

Kautrīgs tavā priekšā? Nevar būt, ziema pienākusi? Varbūt dzīvoklī, mājā vēsāks par 25 grādiem palicis, ka pliks vairs nestaigā un ir auksti? Da labi, stabili krāpj, savādāk nevar būt.

 

Paēdu jau darbā vai skolā. Patiešām, kuram ir laiks tajā īsajā laika sprīdī iet uz kafejīcu, vai ar mazo princesīti piknikā, vajadzētu dažreiz ar galvu domāt un beigt vienam otru bezgalīgi ierobežot. Attiecības nav pienākums, tās ir jābauda nevis jānes kā nasta. 

 

Izskatās, ka raksts ir no senas pagātnes izrakts un balstīts uz stereotipiem!

3 0 atbildēt
nu nevajadzetu tagad savos draugos viros,meklet sis pazimes,vismaz pec pieredzes saku,ka sieviete jut kad vinju krapj,bet jebkuru no sim pazimem,var atrast sava otra puse,lai gan iemesls var but pavisam cits.
3 0 atbildēt

Ja, un ka uzzināt vai meitene nekrāpj ??? emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »