local-stats-pixel fb-conv-api

Atriebe ir salda!!!13

71 22

Sveicināti spoki! Šajā rakstā es jums gribu pastāstīt par atriebi un par to, kā jūs varat atriebties tam cilvēkam, kurš jums kaut ko ļaunu ir nodarījis.

No sākuma jums jāizdomā, kam un kāpēc jāatriebjas. Varbūt pat nav vērts? Bet, ja izdomājāt, tad noteikti lasāt tālāk!

Sākumā gribētu vēl piebilst to, ka cilvēkus ar nestabilu psihisku, šo rakstu nelasīt, un piromāniem arī šo nevajag lasīt(nav vērts). Raksts tulkots.

Sāksim ar mūsu pirmo nedarbu.

Sāksim pakāpeniski. Kur dzīvo mūsu Āzis? Nu protams, pareizi, iekštelpās( Nu var būt izņēmumi). Precīzāk, privātmājā vai dzīvoklī. Un kas visam šim ir kopīgs? Durvis. Katrā dzīvoklī ir durvis, uz tām pašlaik arī mēs specializēsimies. Ņemsim vairāku durvju veidus. Iesaku izmantot cimdus(nedarbos). Starp citu, lai nodrošinātu sev alibi, tad uzdarbotie vajag 2 cilvēkiem(tas noder tad, kad dzīvojat blakus atriebjamajam.). Viens pēc nedarba skrien no tās vietas laukā(un dodas uz savām mājām). Varbūt valodas stils nav patīkams, bet atvainojiet tā sanāk- rakstu ātrāk nekā spēju izdomāt. Un par pārējām kļūdām arī piedodiet.

1.uzbrukums. Ja durvis ir apšūtas, ar ādu, vai kādu citu mīkstu vai ne mīkstu materiālu, tad pašlaik tas ir labi. Ņemam nazi vai žileti un naktī ejam pie Āža durvīm un... Nē nezvanām, bet sākam griezt apšuvumu sloksnītēs. Jā, tas ir ļauni, bet efektīvi. Ja brūces būs vājas, tad visdrīzāk Āzis durvis sašūs atpakaļ, bet tad paliks „dziļas” šuves, kuras viņam visu laiku kaut ko atgādinās. Ja jūs esat mākslinieks, tad varat izgriezt kaut ko māksliniecisku. Galvenais nesatikties ar citiem cilvēkiem, citādāk skaidrošanās būs apgrūtinoša.

2.uzbrukums. Tas pats apšuvums. Ņemam jēlas(nevārītas) olas. Sakuļam tās kādā traukā. Tad atrodam šprici(vai ko citu pēc sekojošā teksta apraksta) un ejam pie durvīm. Ieteicams šprici ar platu galu. Iešņaucam olu spricē un gāžam olu, durvju apvalkā. Ja nepieciešams, varam uztaisīt nelielu griezumu. Olas vietā var izmantot ko citu smirdīgu. Pēc kāda laika ola sapūs(nezinu citu vārdu) un smaka būs neciešama. Vajadzēs mainīt ne tikai apšuvumu, bet arī visas durvis.

3.uzbrukums. Varam ņemt krāsas baloniņu(jāpielasa pašam) un uzrakstīt kaut ko uz durvīm. Varam rakstīt vārdu no 4 burtiem. Nē, ne tas. Viens no visefektīvākajiem vārdiem ir „māja”. Šim vārdam ir vairākas domas, jo īpaši, ja jums kaimiņos dzīvo stipri dzērāji.

4.uzbrukums. Tagad jau nopietnāki nedarbi. Neiesaku šo darīt. Ņemam benzīnu (labāk Molotova kokteili), aplejam Āža durvis un dedzinām klāt. Ā, labāk uztaisīt degauklu, lai varētu atkāpties. Šis izdarījums var beigties ar nāvēm, mierīgo iedzīvotāju vidū. Pacentieties piededzināt pēc iespējas drīzāk pēc izliešanas, jo var rasties eksplozija, ja benzīna un gaisa proporcijas sakritīs noteiktā koncentrācijā.

5.uzbrukums. Pieņemsim, ja Āzis sev uzlicis metāla durvis. Jā, noteikti, viņš ar to panācis drošību. Bet ļoti drīz tas var pārvērsties par elli. Pats labākais variants: uztaisat termītu(nedrīkstu teikt kā taisīt, jo rakstu tad neieliktu). Pielasiet viskarstumradošāko maisījumu. Kā korpusu var izmantot šprici. Tad piededziniet termītu pie eņģēm vai pie roktura un durvju starpas, vai kur citur(pēc durvju tipa, vai paša domām). Iedomājaties Āža ģīmi, kad viņš nevarēs tikt laukā. Ir zināms gadījums, kad Āzis nevarēja tikt laukā 19h. Varam izmantot vienkāršāku gadījumu. Lielās pilsētās pārdodas metināšanas zīmuļi. Ar tiem var pat visu perimetru sakausēt, var izmantot molekulāro superlīmi, bet Latvijā tāda diez vai ir sastopama. Ar to var salīmēt pat koka durvis.

6.uzbrukums. Izmantosim petardi(bombenes). Tās piestiprināsim pie durvīm, var ar skoču vai košļeni. dedzinām klāt un pamodinām Āzi, ja tas guļ. Var izmantot vairākas petardes. Šis nedarbs ir efektīvs metāla durvīm.

7.uzbrukums. Jā Āzis ir sevišķs lops, tad durvis var nosmērēt ar sūdiem. Var vienkārši sūdus nolikt pie durvīm vai nosmērēt tikai rokturus. Var samētāt pastkastītē. Un vēl viens prikols. Noliekam uz paklājiņa avīzi, tad uz avīzes sūdu un virsū vēl vienu avīzi. Nedaudz pirms tam paburzam augšējo avīzi. Tad piededzinam avīzi no četriem stūriem, piezvanām pie durvīm un mūkam prom. Efektu iedomājaties paši.

8.uzbrukums. Un tagad pie slēdzenes. Šo visu var pielietot ne tikai pie durvju slēdzenes. Varat slēdzeni aizpildīt ar super vai epoksīda līmi. Epoksitku pilda ar šprici, bet supereni no taras. Tad vēl varat iebāzt adatas un galus nolauzt, vai slēdzenē iebērt smiltis un galu aiztaisīt ar košļeni. Varat vispār aizkausēt ar termītu.

9.uzbrukums. Neliels uzbrukums. Ar šķiltavām nodedziniet zvana pogu.

10.uzbrukums. Un tagad uz atstiņu. Tagad jums jānopērk laikam silikātlīmi(Īsti nezinu nosaukumu, bet meklējiet to, kura līmē vai nu plastmasu(ja acs ir no plastmasas) vai stiklu(ja no stikla).)

11.uzbrukums. Šis jau grūtāks. Šo uzdevumu vislabāk veikt dziļā naktī, kad iespēja satikties ar kādu iedzīvotāju ir minimāla. Kā jau zināms, uz dzīvokli ir novilkti visādi vadi: komunikācijām, elektrībai u.c.. Nē, vadus mēs negriezīsim, bet arī to varat. Labi, jau sacerējaties, ka stāstīšu. Šo izdomājat paši, jo tad točna manu rakstu neieliktu. Mājiens: jāizmanto vismaz 10mf un kas spēj izturēt vismaz 220V.

12.uzbrukums. Jā, varat vienkārši vadus pārgriezt.

13.uzbrukums. Šis ir stipri vienkāršots, jo ja būtu uzrakstīts nopietnais variants, tad būtu nopietnāk. Drošinātāju vietā,(tie kas atrodas pie skaitītāja) varat ielikt jaudīgākus(tie kas iztur stiprāku strāvu) drošinātājus. Ieteicams stipri jaudīgākus. Var vispār, ja ir rokas, nomainīt tos pret kārtīgām metāla stieplēm. Bet nopietnajā variantā, jums vajadzētu savienot elektrības fāzi ar zemi.

14.uzbrukums. Un tagad pie mājas. Ja Āzis dzīvo mājā un jumts viņam ir cinkots, tad šis maisījums ir tieši priekš jums. Laikam visu varēja nopirkt veikalā. Vismaz es atradu(kam citam).

Amonija nitrāts(ja nešaubos), (amonija salpetris)-300g

Cukurs-100g

Amonija hlorīds- 100g

Nātrija/kālija nitrāts(N/k salpetris)-50g

Vārāmā sāls- 50g

Vara sulfāts(ja pareizi uzrakstīju)-100g –to tā pagrūtāk dabūt. Arī var nopirkt.

Kartupeļu ciete-100g(var vairāk)

A.N. un cukuru samaļam kafijas dzirnaviņās, sulfātu arī ieteicams sasmalcināt. Tad visu(visu) saberam plastmasa traukā un samaisām. Pievainojām 50ml ūdens un atkal maisām. Jānonāk līdz putras konstantei. Gatavošanas brīdī ieteicams masu sildīt kaut vai siltā ūdenī. Tālāk ejam pie Āža mājas taisam no masas 3-4cm bumbiņas(diametrā) un sviežam uz jumta. Jālīp labi(bet neesmu mēģinājis). Jau pēc dažām dienām jumts būs vienos diez gan lielos caurumos. Galvenais lai nebūtu nokrišņu. Šo sastāvu var izmantot ne tikai jumtam, bet arī daudz kam citam. Saēd gandrīz visus metālus.

Alumīnija saēšanai(sastāvs):

Sāls(vārāmā) 150g

Vara sulfāts 100g

Darbības laiks 10min-2h. Pirms lietošanas masu nedaudz samērcēt. Ēdot alumīniju izdala siltumu un šņāc.

15.nedarbs. Nopērciet aptiekā balderjānu tinktūru. Tad samaisat šķidrumu ar glāzi ūdens. Tad varat izliet zem mājas loga, vai ieliet to prezervatīvā un mest kā baloniņu.

16.uzbrukums. Smirdīgs joks. Joku var izpildīt tad, kad Āzim ir pašam sava māja un viņam ir sava tualete. Daudzi jau no jums aizdomājas kāds var būt šis joks. Ļoti vienkārši, iemetam piciņu rauga tualetē, ieteicams siltā laikā, un tad pēc neilga laika sūdi sāks briest un viss applūdīs ar...

17.uzbrukums. Maziņš, bet nejauks darījums. Kad strādnieki brūvē betonu, tajā jāieber glāze cukura, tad betons vairs nesacietēs.

18.uzbrukums. Šis uzbrukums ir saistīts ar indēšanu. Jūs viņa dārzam varat uzliet kaut ko indīgu, piem., atšķaidītu mazgāšanas līdzekli.

19.uzbrukums. Dārza bojājums. Zem kaut kādiem augiem, var zem kokiem(bet man tos žēl) izrokat bedrīti ar lāpstu. Ielejiet tajā akumulatoru elektrolītu vai petroleju. Bedrītes aizrokat. Pēc neilga laika augi sāks bojāties.

20.uzbrukums. Šis joks ir pārāk ļauns, man negribas to stāstīt.

21.uzbrukums. Joks baigi foršais- ar niknām bitēm. Šajā būs jāuztaisa maisījums, kas pievilinās un pataisīs agresīvas bites. Tās dzels visus, kas tikai parādīsies tuvumā. Noķerat kādas 20 bites. Tad pa vienai no trauciņa ņemat laukā.(es ieteiktu tās nedaudz paturēt ledusskapi, lai nomierinās. Katru biti ar sērkociņu(man tas nepatīk, žēl bites) lēnām spiediet, tā lai tā nomirst. Galvenais lai tā nomirst nāvē, kad tā pretojas. Tad līķus iemetat burciņā, un ielejiet tajā 100-150ml 70% spirta. Tad kārtīgi aiztaisat burciņu, un noliekat siltā vietā uz desmit dienām. Pēc 10 dienām, spirtu nolejiet un bites vajag apbedīt. Obligāti. Tad varat spirtu (to kas ir piesūcies ar feromonu) varat kaut kur, pie mājas, mašīnas, liet vai izsmidzināt. Ja tuvumā būs bites, būs sūdīgi.

22.uzbrukums. Eksperiments, kurā izmantojat dūmeni. Uztaisat dūmeni, receptes ir gan Spokos, gan internetā, bet tās ir diez gan sūdīgas, es izmantoju sarežģītākas, bet ne priekš šī mērķa. Tad izdomājiet, kur to var izmantot. Tur kur ir kālija salpetris, tās dūmenes baigi „ēd” koku.

23.uzbrukums. Izlejiet pie Āža durvīm 1l 25% amonjaka(tehniskā), var dabūt(vismaz kādreiz varēja) kaut kādos tehniskos veikalos. Varat arī piededzināt sēra paciņu, stipri smirdēs.

24.uzbrukums. Un tagad varam ķerties pie mašīnas. Šeit var savu fantāziju. Iespēju ir bezgalīgi.

Nopērciet autoveikalā šķidrumu vecas krāsas nomazgāšanai(varbūt šeit nepārdodas). Ielejiet to pudelē un aiztaisiet to. Korķī uztaisiet caurumu, var divus, bet jābūt tā, kā ūdenspistolei, tad ejot garām mašīnai uzsmidziniet to uz mašīnas. Varat izmantot polietilēna maisiņu. Vēl klāt var izmantot elektrolītu(mašīnas akumulatoru). Tad gan viņš šķidrumu nenomazgās.

Iepriekšējā gadījuma vietā var izmantot briljantzaļā spirta šķīdumu. izmanto tā pat kā iepriekš. Bet efekts būs graujošs. nomazgāt nevarēs.

Ja Āzis atstāj savu mašīnu ārā, jūs varat uz mašīnas uzbērt maizes kripatas, vai sēkliņas. Efektu iedomājaties paši.

Ja mašīnai ir signalizācija, jūs no kādas vietas varat šaut ar kaķeni. Bet tā lai jūs nepamana. Tas būs kaitinoši.

Ar košļeni pielipiniet spēcīgu petardi pie mašīnas stikla vai sānstikla, ar degli. Piededziniet.

Varat mašīnu nosmērēt ar sūdiem.

Pie metāla varat pielipināt bumbiņas no 14. nedarba.

Mazas dzelzs bumbiņas no gultņiem iemetiet izpūtējā. Āzim ilgi būs jāmeklē, kas par lietu.

Nopērciet montāžas putas. Tās, kuras pēc izpūšanas izplešas. Uzmauciet uz putu balona snīpja cauruli, iespējams nāks komplektā, vajag vismaz 40cm. Tad piepūtiet izpūtēju pilnu ar putām. Ieteicams lai mašīna pēc šitā joka kādas stundiņas pastāv.

Atceraties, ka visas mašīnas var degt. Izdomājiet kā to izdarīt.

25.uzbrukums. Nopērciet kārtīgu petardi ieteicams big tiger. Tad ielieciet to maisiņā ar sūdiem. Tālāk iedomājaties paši.

26.uzbrukums. Šis nedarbs ir vecs kā pasaule. Esat laikam redzējuši, kā Āzis(filmās) atver durvis un uz viņu kaut kas gāžas. Nu izdariet tā. Atveriet nedaudz un klusām durvis un uzlieciet augšā spaini ar kaut ko. Vai vienkārši padomājat paši, kā piekarināt tā, lai kad atver durvis, spaiņa iekšas gāžas uz Āža.

27.uzbrukums. Šo arī nevaru stāstīt.

28.uzbrukums. Atceraties, ka bija nedarbs ar supereni. To ne tikai var izmantot tam, var izmantot, piemēram, uzliet uz krēsla, salīmēt izbīdāmo skapīti, salīmēt mēteļa, jakas kabatas, pielīmēt grāmatu pie galda, pielīmēt kurpes pie grīdas utt.

No šitās sērijas ir arī joks(ļauns joks) ar košļājamo gumiju un... izdomājiet paši. Var vēl izmantot adatas, piespraudes utt.

!!!29.uzbrukums. Tualetē noberiet tualetes papīru ar sarkaniem pipariem. Neberiet daudz, jo būs aizdomīgi.

30.uzbrukums. Kasešu, disku un diskešu triks. Parādīts tikai kasetei pārējiem padomājiet, gan jau izdomāsiet. Ņemam kaseti, izvelkam apmēram 1m lentas, uzspiežot drošinātāju. Tad lentas lasāmo pusi noziediet ar nitrolīmi un uzberiet kaut kādu abrazīvu, piem., smiltis, galodas putekļus u.c. Iedodiet kaseti Āzim.

31.uzbrukums. Šis joks ir pārāk... un pat es nespētu to paveikt. Ir saistīts ar psihisku šoku vismaz uz nedēļu, vai pat uz mūžu, tāpēc to nerakstīšu. Jau izlasot slikti paliek.

32.uzbrukums. Izberiet pie Āža durvīm mazus gultnīšus, vai bumbiņas no tām bērnu pistolēm. Izdomājat kas būs.

33.uzbrukums. Arī vecs joks. Anonīmās zīmītes. Neesat jau stulbi izdomājat kaut ko. Cerams, ka zināt, kas ir vārds anonīms.

34.uzbrukums. Joks ir efektīvs. Piemetam Āzim paciņu ar marihuānu vai zobu pulveri, vai ko līdzīgu marihuānai. To var piemest dzīvoklī, uzvalka kabatā, somā, vai pat mašīnas aizmugurējā bamperī. Galvenais lai Āzis pats uzreiz nepamana. Tad zvanam policijai un sakām, ka tāds un tāds tips glabā, pārdot narkotikas. Ar seju pret grīdu... pēc tam telefonu ieteiktu izmest.

35.uzbrukums. Ja jūs ir apvainojis kāds pārdevējs tirgū(augļu, dārzeņu) tad ideāls variants ir ieliet prezervatīvā ožamo spirtu un nemanīti iemest tos precē. Labāk kādu nolīgt.

36.uzbrukums. Ejot uz restorānu, paņemat līdzi sērkociņu kastītē dažus beigtus tarakānus. Ja ēdiens nav paticis, iemetiet vienu ēdienā un sākat trauksmi. Sakat ka sūdzēsieties... Un jūs būsiet vinnētāji.

37.uzbrukums. Šis būtu labs. Veids pret vīrieti. Nemanāmi ielieciet viņam kabatā prezervatīva paciņu, uz kādas pogas aptiniet kaut kādus garus matus, un varētu vēl apģērba apkakli apziest ar lūpu krāsu. Tad zvanām viņa sievai un ar tievu balsi sakām, ka mīlam Āzi, un gribam būt kopā, un ka jūs(sieva) mums tikai maisāt. Var ne tik tieši, vienkārši pa daudz zvanāt un prasāt viņu.

Varat aizsūtīt kādas mīlas vēstules. To pašu var darīt ar citu dzimumu.

38.uzbrukums. Joks ar policistiem, bet latviešiem laikam neefektīvs.

39.uzbrukums. Telekomunikāciju joki. Vienkāršākais joks, pazvanāt policijai un pasakiet, ka tur un tur ir ielikta bumba. Jārunā ātri un agresīvi. Obligāti pasakiet, ka pēc 30 min ar viņiem sazināsieties. Nedrīkst ilgi runāt. Un zvaniet no mobilā telefona, un tad metiet to ārā.

Šis foršāks. Zvanam āzim, un sakām (mēs esam AAA AAA no Nmr.xxx iecirkņa) apmēram tā „ Halo, labdien, vai jūs esat tas un tas, kurš dzīvo tur un tur! Mēs tagad atrodamies pie jūsu dzīvokļa. Atbraucām pēc kaimiņu izsaukuma dēļ tā, ka tika uzlauztas jūsu durvis. Vai jūs lūdzu nevarat atbraukt.” Galvenais jāpārliecinās, ka dzīvoklī vai mājā ne viena nav.

To pašu var izdarīt, bet tikai ar ugunsdzēsējiem.

Šoreiz mēs būsim slimnīcas dežuranti. Zvanām un sakām, vai tāds un tāds nav jūsu radinieks. Šodien viņu 19:00 atveda uz slimnīcu. Tika ļoti smagā avārijā... padomājat tālāk. Šis joks diez vai izdosies.

Varam zvanīt vienkārši pa naktīm un prasīt kura stunda.

40.uzbrukums. Izmantojat aptiekas tabletes visādas un visādiem mērķiem to var pat tā pat vien skolā izmēģināt.

Nu laikam viss. Pats neesmu mēģinājis, bet jūs varat. Paldies, ka kaut ko palasījāt!!! emotionBet ka tik pēc tam nebūs emotion emotion emotion un tademotion

emotion

71 22 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

slims bērns

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

veel jau var makrofleksu izpūtējā sapūst :D

0 0 atbildēt
Tas ir ljauni bet plussins bus
0 0 atbildēt

kapec man liekas ka tu spele 9dragons vai speleji...?emotion

0 0 atbildēt

Tev kaimiņos dzīvot negribētu :D

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Nedari citam to _ kas pašam nepatik emotion 

0 0 atbildēt