local-stats-pixel fb-conv-api

Igauņi mūs samaisa ar sūdiem!292

2976 49

Šodien, igauņu koncerna "Ekspress gruop" medijs ekspress.ee, kam pieder arī Latvijas delfi, reāli samaisīja spoki.lv kopā ar sūdiem, nosaucot mūs par sadistiskiem slepkavām. Igauņi ņirgajās par spokiem, nosaucot mūsu lasītājus par slimiem atsaldeņiem, kas nāk skatīties spoki.lv tikai tādēļ, lai apmierinātu savas neveselīgās fantāzijas. Es pat negribu zināt, kas darās viņu pašu galvās.

Uzskatu, ka delfi grib mūs nomelnot. Tajā pat laikā paši cenšas uzpūst sev lētu popularitāti ekspluatējot Kombuļu Inesi ar viņas neadekvāto pasaules uztveri. Meklētāja rezultāti runā paši par sevi. Nožēlojami!

VAI MĒS TO PACIETĪSIM? Es nestāvēšu malā un neklusēšu!

1. Es aicinu visus, kas arī domā ka igauņi un delfi mūs ir nepamatoti un brutāli apdirsuši, atbalstīt spokus šī raksta komentāros.
2. Ieteikt šo rakstu sociālajos tīklos, lai Tavi draugi uzzina patiesību!
3. Atbalstīt spokus, atspēkojot apvainojumus nomelnojošā raksta komentāros.
4. Parādīt solidaritāti un par šo rakstu ielikt plusiņu.

Atvainojiet par emocionālo valodu, bet es nespēju stāvēt malā un noskatīties, kā cilvēki, kuriem nav pat mazākās nojausmas par pilsoniskās žurnalistikas pamatprincipiem, mēģina visu sadirst.

2976 49 292 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 292

0/2000

Kas pie velna ir DELFI? emotion -Inesītes blogs *ļe.

SPOKI ZA BEST emotion

4 0 atbildēt

Nu pagaidi, viņi tā darot sev nedot nekādu popularitāti, ar tādu rakstu viņi tieši dod spokiem.lv lētu un noderīgu popularitāti. Apskaties uz tādiem saitiem kā 4chan.org, tas agrāk bija interneta bezdibenī, tad visi sāka brēkāt cik tur slimi un kādas tur lietas notiekas, tad visi sāka uz to mest acis.Sākumā viebjoties dēļ dažām tur redzamajām bildītēm, bet pēctam redzot visu interesanto, kas tur darās, cilvēki šim saitam pielipa, tas pats būs ar spokiem, jo bieži vien interesantas lietas te pārspēko visādas riebeklības/stulbības. Jacky, tev tik priecāties vajag ka citi tev aiz muguras runā un lieto savus resursus lai reklamētu tevi, nav nekāda atšķirība kādā nokrāsā, reklāma ir reklāma, tas tik nozīmē, ka bizness virzās uz priekšu.

4 0 atbildēt

Ja aprunā, znač domā. Ja domā, znač rūp. Ja rūp, tad pašiem hujova.

Par ko tad arī var iedzert, ka esam aprunāšanas vērti.

p.s.

Eesti var iet dirst.

3 0 atbildēt

wow, Igaunijā ir elektrība un internets :O

4 1 atbildēt

viniem vienkar6i ir skauz emotion

3 0 atbildēt

Spokos var izlasīt daudz interesantu staffu, tāpat arī atpūsties, pasmieties, reizēm arī pacelt adneralīna līmeni ar baisākām lietām, Iespējams tas viss ir vnk pārpratums, prese ne reizi vien uzpūš no mušas ziloni, Iespējams igauņiem skauž, ka pašiem nav (vismaz man tā liekas, neesmu drošs, bet...) līdzīgs saits, kurā var uzrakt tik daudzveidīgu informāciju emotion

3 0 atbildēt

pajoļi emotion

3 0 atbildēt

Skumji, ka muusu Latvijaa  ir tada Kombulu , kas ir viena no Latvijas negoda celaajaam..shame on her

3 0 atbildēt

DELFI to dara aiz skaudības, jo pašiem reti kad ir sakarīgi raksti un man liekas ka daži no viņiem pat nav mošķu vērti.

Un ja jau  Igauņi ņirgajās par slimiem atsaldeņiem, kas tad ir viņi paši emotion

3 0 atbildēt

Ko Tur Cepties, Varu derēt ka Igauņu Delfos strādā Pediņi un kad viņam bija puļķis pakāļa un šie žņaudza savu vienacaino čūsku ieraudzīt kombuļu inesi un nevis mazu puisīti izraisītu katrā sevi cienošā pediņā nestajačku un nekontrolētu tūpļa saraušanos, kas savukārt izraisa problēmas ar puļķa izķeksēšanu...

Spoki lai nerausta bikšeles, lai tikai paliek tādi kā ir un neļauj visādiem cenzoriem te pīkstēt. :D

4 1 atbildēt

Es personiski uz šo provokāciju necenstos "krasi" reaģēt, bet gan argumentēti uzrakstītu ekspress.ee vēstuli ar pieprasījumu, lai šī raksta autors izskaidro faktus, uz kuriem ir balstīts noteiktais raksts.

3 0 atbildēt

Ha ha Igauņiem tikai tagat pieleca par Kombuļu Inesi. emotion 

3 0 atbildēt

spoki, turāS! nekad neiešu uz delfiem.lv

3 0 atbildēt

Tā nu gan nav patiesība. Jā, te ir visdažādākie temati, bet, manuprāt, spoki.lv ir paraugs patiesai demokrātijai. Ja cilvēkiem kaut kas nepatīk, tas tiek iesviests musarā. Visi drīkst izteikt savu viedokli, visi to drīkst kritizēt/atbalstīt or whatever. Nu vienīgi tā sadaļa 'Šoks', taču vai tad mums jāslēpj lietas, kas notiek sabiedrības padibenēs? Tāpēc jau tas ir 'Šoks', nevis 'Tā noteikti vajag darīt'. Domāju, ka tiem cilvēkiem tiešām kaut kas nav kārtībā ar galvām, vai arī virspusēji iedziļinājušies un par to izteikuši kaut kādu galīgi nenozīmīgu kritiku.

 

P.S. Novāc bildi, kairina acis. :D

3 0 atbildēt
3 0 atbildēt

Viss jau būtu skaisti, tikai slikti paliek ieraugot "mūsējo" komentārus. Rupji, prasti, jēli. Vai tiešām nevar tiem delfu ķēmiem atbildet kulturāli un parādīt mūs no labakās puses nevis kā kaut kādus pāķus kas zin tikai vārdus pi*pis un ma*ka? emotion

3 0 atbildēt

Manuprāt, Jacky vienkārši krāj skatījumus slepus piedalās konkursā par iPadu emotion

3 0 atbildēt

Es vispār šoka sadaļā nebiju bijis, zinot cik tur ir biresmīgas bildes, tā sadaļa tiešām nedara godu.

3 0 atbildēt

Gan jau ka viņi paši skatās rešņu porno 24/7

3 0 atbildēt

delfi vsp ir bedre. uzskatu ka arī tvnet rakstu autori ir pilnīgi dauņi kas ļoti bieži raksta vairāk balstoties uz baumām nevis patiesiem faktiem. Te tas ir pieļaujams jo šis portals nav ziņu portāls atšķirībā no tvnet un delfiem. un man pie dirsas ka šis saits pieder tvnet. tvnet vnk no mums raušs naudu, pid.ri. Varbūt ne pa tēmu ,bet tas tā.Jacky mūs jau sen pārdevis

3 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »