local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais Spoku pavārs.631

1761 11

Iesniegums ir uzrakstīts un nodots Policijā! Un tiks izskatīta tuvākajā laikā!

Paziņojums vienkārš. Tagad tiek rakstīts iesniegums policijā. Rīt no rīta tiks policijai piegādāts. Takā Visi kas ziedoja naudu un nav vēl pieteikušies lūdzu to izdarīt, lai varu pievienot cietušo vārdus un summas. Laigan tagad kad runāju ar policiju, man pateica vienkārši, ka ņemot vērā viņa stāvokli ka jau ir aktīva krimināllieta pa viņu, tad šis tiks pievienots uzreiz klāt pie tās lietas un tur ies jau smagāks pants utt.

Sveiki. Negribējās gan ka tik tālu šis viss nonāk, bet izrādijās ka mūsu Spoku Pavārs nav tas pa ko mēs viņu uzskatījām.

Kā izrādijās šis konkrētais cilvēks ir mums ir pazīstams kā Mārcis Freimanis. Pirms tam viņš bija pazīstams arī kā Mārcis Andzēns, un arī kā Kristaps Ozoliņš, un arī kā Agris Čerņiševs. Viņš šīs krāpšanās izmantoja nepazīstamu cilvēku vārdus un konta numurus lai iedzīvotos uz cilvēku labsirdību.

Viņš ar vēl diviem citiem saviem draugiem šādas afēras ir veicis arī agrāk.

Šī konkrētā informācija nokļuva manās ausīs visnotaļ nejauši, bet pārbaudot informāciju tā izrādijās par nožēlu patiesa.

Šeit tālāk ir minēts neliels ieskats.

Tas ir nokopēts no dažādiem avotiem ko man iedeva cilvēks, un iepazīstināja mani ar patieso spoku pavāru.

Būs tikai maza daļa no teksta, bet pievienoju linkus lai jūs varētu izlasīt orģinālajā lapā visu informāciju.

"Sveiki powera lietotāji.

Kā jau lielākais vairums zin, tad lietotājam DKIS (Kristaps) arī pēc maksas operācijas veikšanas, mira dēliņš. Dēļ tā visa viņš ielīda lielos parādos. Bmwpower.lv vienmēr ir izcēlies ar to, ka vairāk vai mazāk, palīz citiem nelaimē. Tādēļ vēlos aicināt palīdzēt ar finansēm, un ziedot kādu brīvu naudiņu.
Ja spēj palīdzēt kaut pavisam minimāli, lūdzu dari to."

Šeit ir linki kur varat izlasīt vairāk par šo fruktu.

http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17428

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/126832-ja-kadam-ir-pretenzijas-pret-tadu-marci-andzenu/

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=106247&st=0&p=1155190

http://www.atceries.lv/lv/diskusijos.zinutes/20452

Un lūk arī video no degpunkta arhīva http://www.tvnet.lv/online_tv/4502

1761 11 631 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 631

0/2000

Cietumā jau arī I kartupeļi jāmizo i sūdi jāslauka, bez darba jau nepaliks.

10 0 atbildēt
Zeel ka taa. Es pats personigi reti kad ziedoju jo apzinos ka 90 procentos no zaziedotajam summaam labi ja 30 procenti aiziet meerkim . Diemzel musdienas ziedosanas akcijas ir loti ienesigs bizness.un uz berniem un invalidiem nekrietni cilveeki taisa sev bagaatiibu. Man patik palidzet cilvekiem,bet tikai tad ja zinu ka mana palidziba aizies galamerikim.labak iedodu to latu rokas kadam kam to vajag vismaz zinu kur tas lats ir aizgajis. Spoku pavara riciba ir zem katras kritikas,tadam cilvekam nav vietas sabiedriba. Zel sashu aleksandru jo es zinu ka vins tiesam gribeja palidzet,bet tika pataisits par mulki. Es palugtu lielos lincotajus pakluset ,un paintereseties cik gadi draud par slepkavibu ar iepriekseju nodomu. Tadi cilveki ka pavars agri vai velu sagaida bedigu likteni.it sevski ja vins tiks cietuma.puse no eslodzitajiem ir no bernunamiem. Aicinu visus kuri ziedoja but uzmanigakiem un neticet kuram katram. Diemzel musu sabiedriba ir parak daudz padibenes kuri velas uzdzivoties uz cilveku labajam sirdim
10 0 atbildēt

Tas gadaskaitlis vēl neliecina par spējām objektīvi novērtēt situāciju.

11 1 atbildēt

Nu ja tu netici Muhinam, tad pacenties padomāt loģiski... SpokuPavārs pats savā rakstā rakstīja par Laimas saldumiem, kurus vedīs vēlāk, jo svētku dēļ viss ir iekavējies, solīja paziņot ziedotājus, solīja jaunu info, kad aizvedīs solīto uz ciematu, bet kur ir tas viss? Viņa rakstā tik cilvēki komentos jautā, bet nav nekada jauna info. ziedotāju saraksts tika solīts līdz 2. janvārim. Tāpt ar Laimu... diez vai vēl joprojām nevar saldumus no laimas dabūt!

10 0 atbildēt

Kur variants nodot policijai? 

12 2 atbildēt

Tāda tukšuma sajūta . Esmu zaudējis gandrīz visu savu uzticību mūsu sabiedrībai . Nesaprotu kādēļ spokapavāra raksti un profils nav dzēsti ! Te jau kā saeimā , publiski nokaunināt ,vai atņemt medaļas (prēmijas) .Nu aptaujas licējam  neliekas dīvaini kaut ko tādu vispār veidot jauniešu portālā (ar izņēmumiem) ,bet tomēr lielākā auditorija . Nē goda vārds bez tukšuma sajūtas vēl slikta dūša metas ,jo es ne tikai  zinu , bet esmu pārliecināts ,ka neko dižu nedabūs ,bet nav jau pat pārliecība ,ka uzliekot lielāku cietumsodu kaut kas mainītos iznākam . Ja man te kāds iedrošināses oponēt pie tā ,ka iepriekš sodīts ,vai šī nav venīgā izmeklēšana , tad Jūs varat turpināt dzīvot mūsu muļķīgajā sabiedrībā tālāk . Nē ,bet goda vārds ,vai man vienīgajam liekas ,ka mēs esam katastrofas priekšā ? Kur vienam otram apzagt , nomelnot ,noniecināt u.t.t ir normāla dabas parādība un PUBLISKĀ PORTĀLĀ <KUR AUG MŪSU JAUNATNE <VĒL DOMĀ ,vai cilvēkam ,kurš iepriekš naturāli melojis par "sava bērna nāvi" un gan jau par vēl daudz ko , atņemt medaļas u.t.t Bet varbūt vispār nav pelnijis nekādu sodu ? Varbūt cietumā pie neta liks un varēs pastāstīt par cietuma ēdienu ,vai uz to augstākstāvošie gaida ? Vai gaida ,kad mūsu muļķīgajai sabiedrībai ,kur atkal atradīsies lēticīgi cilvēki tiks ieskaidrots ,ka viņš nemaz tā nav gribējis un viss ir bijis pavisam savādāk . NOŽĒLOJAMI !

 

Sasha es Tev neieteiktu smērēt jelkādā veidā ar viņu rokas ,kur pēc pantiem vari dabūt kaut ko restainu ,ja nu tiešām esi pārliecināts ,bet ja nē tad neriskē. Kad Latvijas sabiedrība mainīsies un agrāk ,vai vēlāk tas notiks , tādi kā Tu būs nepieciešami .

10 0 atbildēt

Profilu toč nevajag dzēst, lai tā visa informācija paliek netā par viņu!

Dzēšana būtu nākšana viņam pretī!

15 5 atbildēt

Nav saprotams kā ar tādām kriminālām  izdarībām  viņš ir brīvībā. Neticu, ka Spokos darbojās bez saviem līdzzinātājiem- spokiem - palīgiem.

10 0 atbildēt

Morālās sāpes ar laiku tikai izdzēsīs, bet parādus ar laiku diemžēl nedzēš.

 

Spoku pavara citats ;D

9 0 atbildēt

WOW. Vot pārsteigums. BMWPowerā bija interesanti lasīt par to DKIS jau tad, kad tas notika. Likās jau ka viss beidzies, bet izrādās čalim ānuss vēl nav kārtīgi izstaipīts pa cietumiem kā tam būtu jābūt.

Cilvēks jau nožēlojams, pilnīgi zemisks.

9 0 atbildēt

Man jau no paša sākuma viņš nepatika....

9 0 atbildēt

Vienkārši un skaidri. Tam mudakam ir jāsadod pa galvu. Neko citu viņš nav pelnījis. Naudas visticamāk viņam sen jau nav, un lai jau aizrijās. Neviens nekad ar zagtiem ziedojumiem laimīgs nav palicis...dievs nav mazais bērns...

9 0 atbildēt

Dzēst  SP profilu vēlas tie, kam kauns par saviem komentāriem.  Kļūdīties ir cilvēcīgi. Lai paliek par mācībmateriālu, lai varam paanalizēt kādas kļūdas esam pielaiduši un  ko neesam laikā pamanījuši.  Jau tagad, pēc Muhina raksta publicēšanas, SP cepumi dilst. Liekas, ka attapīgākie savas pēdas dzēš. Arī man jau pazudis SP liktais mīnuss pie netīkama komentāra. Jālūdz, lai administrācija  nofiksē SP profila datus, kamēr tie vēl  nav sarukuši. Mācīsimies no citu un savējām kļūdām!

9 0 atbildēt

Beidz pokemonoties ar tām izsaukuma zīmēm, bet labāk uzraksti reālu iemeslu, kāpēc receptēm nevajadzētu būt superorgiem. Atvaino, visus tavus komentārus netaisos pārlasīt, man nav tik daudz brīva laika. Un vispār, kāds te, pie velna, sakars ar ''manu prestižu''? :D

9 0 atbildēt

Nē, nu traki, traki, neko jau nevar teikt, bet vienīgi es negribētu lai viņa profils tiktu dzēsts, sparotu, cilvēks ir sastrādājis nu nenormālus sūdus un protams par to ir jāatbild, bet atzīšu to, ka man ir patikušas viņa receptes un arī tālāk gribu eksperimentēt un meiģināt pagatavot kaut ko pēc viņa pamācībās, tāpēc uzskatu, ka vienkārši ir jānobano viņa profils un viss, bet lai ir piekļuve receptēm..

8 0 atbildēt

Visvairāk jau žēl Saška kurš viņam vēl mašīnu laboja.

8 0 atbildēt

Ja zod tad skaitli ar vismaz 6 cipariem nevis naudu par kuru pat nozust nevar :D 

8 0 atbildēt

"Cits variants (ieraksti komentāros)."  Izpist zobus no mutes! emotion

8 0 atbildēt
Pakaart !!!
8 0 atbildēt

Nevis viedoklis, bet atmazkas, lai nepiepluso vēl vienu krimināllietu.

8 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »