local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais Spoku pavārs.631

1761 11

Iesniegums ir uzrakstīts un nodots Policijā! Un tiks izskatīta tuvākajā laikā!

Paziņojums vienkārš. Tagad tiek rakstīts iesniegums policijā. Rīt no rīta tiks policijai piegādāts. Takā Visi kas ziedoja naudu un nav vēl pieteikušies lūdzu to izdarīt, lai varu pievienot cietušo vārdus un summas. Laigan tagad kad runāju ar policiju, man pateica vienkārši, ka ņemot vērā viņa stāvokli ka jau ir aktīva krimināllieta pa viņu, tad šis tiks pievienots uzreiz klāt pie tās lietas un tur ies jau smagāks pants utt.

Sveiki. Negribējās gan ka tik tālu šis viss nonāk, bet izrādijās ka mūsu Spoku Pavārs nav tas pa ko mēs viņu uzskatījām.

Kā izrādijās šis konkrētais cilvēks ir mums ir pazīstams kā Mārcis Freimanis. Pirms tam viņš bija pazīstams arī kā Mārcis Andzēns, un arī kā Kristaps Ozoliņš, un arī kā Agris Čerņiševs. Viņš šīs krāpšanās izmantoja nepazīstamu cilvēku vārdus un konta numurus lai iedzīvotos uz cilvēku labsirdību.

Viņš ar vēl diviem citiem saviem draugiem šādas afēras ir veicis arī agrāk.

Šī konkrētā informācija nokļuva manās ausīs visnotaļ nejauši, bet pārbaudot informāciju tā izrādijās par nožēlu patiesa.

Šeit tālāk ir minēts neliels ieskats.

Tas ir nokopēts no dažādiem avotiem ko man iedeva cilvēks, un iepazīstināja mani ar patieso spoku pavāru.

Būs tikai maza daļa no teksta, bet pievienoju linkus lai jūs varētu izlasīt orģinālajā lapā visu informāciju.

"Sveiki powera lietotāji.

Kā jau lielākais vairums zin, tad lietotājam DKIS (Kristaps) arī pēc maksas operācijas veikšanas, mira dēliņš. Dēļ tā visa viņš ielīda lielos parādos. Bmwpower.lv vienmēr ir izcēlies ar to, ka vairāk vai mazāk, palīz citiem nelaimē. Tādēļ vēlos aicināt palīdzēt ar finansēm, un ziedot kādu brīvu naudiņu.
Ja spēj palīdzēt kaut pavisam minimāli, lūdzu dari to."

Šeit ir linki kur varat izlasīt vairāk par šo fruktu.

http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php?topic=17428

http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/126832-ja-kadam-ir-pretenzijas-pret-tadu-marci-andzenu/

http://www.boot.lv/forums/index.php?showtopic=106247&st=0&p=1155190

http://www.atceries.lv/lv/diskusijos.zinutes/20452

Un lūk arī video no degpunkta arhīva http://www.tvnet.lv/online_tv/4502

1761 11 631 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 631

0/2000

Muhinam vajadzētu saņemt ''Latvijas Lepnums'' balvu, jo ne kurš katrs var aizdomāties tik tālu, lai saprastu to, ka cilvēks kurš visiem sķiet tik labs, mīļs, labsirdīgs dziļi sirdī ir neģēlis kurš izkrāpj naudu no nevainīgiem cilvēkiem, kuri gribēja tikai palīdzēt nelaimē nonākušam cilvēkam. :(

23 2 atbildēt

nu ko tagad saksim linča tiesuemotion

20 0 atbildēt

CSI Spoki emotion emotion

19 0 atbildēt
Labi, tas viss skaidrs, bet ko īsti viņš tajā akcijā uzdarīja vai neizdarīja? Varētu sīkāk?
19 0 atbildēt

lasu bmwpower forumu un smejos par to, kā poveristi te spokus par pokemoniem lamā un ka neesot jau brīnums, ka mūs apčakarēja (lai gan pašus jau arī apčakarēja, pie tam par krietni nopietnāku summu), te sašu apsmej, bet nākamajos postos jau taisās veselām rindām braukt uz krāsošanu :D

vispār tur incantas lietas par mūsu varoni atklājas...

19 1 atbildēt

Un kas ar šo fruktu notiksies pašos spokos?

17 0 atbildēt

Pavisam godīgi sakot, ir tā, ka es līdz galam nepiekrītu, ka viņš ir elles izdzimums, kurš tagad degs elles ugunīs. Un varu pat pateikt kāpēc.

Es ziedoju mantas, jo naudu es neziedoju principā. Ne Katrīnai Pasternakai un ziedot.lv, ne vēl jo vairāk kaut kādam čalim X no spokiem, kurš šmorē kotletes un burgerus. Es neticu akcijām, kurām trūkst caurspīdīguma, kaut vai tīri tādēļ, ka esmu mazliet paranojiska, bet, kā jau minēju, es ziedoju mantas, kuras vienalga nonāktu miskastē agrāk vai vēlāk. Un, par šo lietu es sūdzēties nevaru. Piezvanīju Spoku pavāram, sarunāju laiku, kad man pašai bija ērti un viņš atbrauca pie manis, mantas paņēma, pats sanesa un, kas pats galvenais, bildēs no pašas akcijas Īslīcē, es tiešām visus savus maisus un kastes redzēju. Līdz ar to, man nekādu pretenziju pret viņu nav.

Pēc izteikumiem spokos likās puisis arogants un reizēm izteikumos mazliet snobisks, bet kas man daļas gar visiem spoku mērkaķiem.

Protams, te jautājums ir par apjomiem, kuri ir izlietoti ne tam paredzētajam mērķim, bet, ja pavisam godīgi, es gribētu dzirdēt arī paša Spoku pavāra komentārus.

21 4 atbildēt

lietotāji no bmwpower sauc mūs par pokemoniem emotion

17 0 atbildēt

Kāda medaļu atņemšanu? Cilvēki mīļie, visas aktivitātes ko viņš veica spokos bija tikai, lai iegūtu mūsu uzticību. Medaļu atņemšana taču viņam nemaz piš. Vienīgais sods ko viņš ir pelnījis, ir cietums.

17 0 atbildēt

Ja tā padomā... krāpšana, naudas piesavināšanās, kura bija domāta bērniem, Ziemassvētki...

Nu cik nožēlojamam ir jābūt cilvēkam, lai kapeiku dēļ tā sevi izblamētu!? Es vēl savā samaitātā domāšanā saprastu, ja tur būtu miljoni, bet šjā gadījumā summa visticamāk nesasniedz pat 1000ls.

Kas tas par "cilvēku", kurš vairāku simtu cilvēku uzticību un cieņu spēj iemainīt pret tādu naudu... Pretīgi!

17 0 atbildēt

Tu gan esi atīstīts. Mani neinteresē patreiz ne plusi ne mīnusi. Man pie kājas uz viņiem. Es necenšos izcelties un būt krutais čalis spokos. Man tas nav vajadzīgs. Iet runa par to ka viņš ir zaglis un saņems par to sodu un skaudības nav te nekādas.

18 1 atbildēt

Burn before it  lays eggs !!!!!emotion

17 0 atbildēt

To ka viņš ir žurka to jau sen varēja saprast no viņa komentāriem... pilnīgs sūds ne cilvēks. 

16 0 atbildēt

Lasu un brīnos....kādas medaļas atņemt? kādi bani?? psc bērnudārzs...čalis šos uzmet,a pokemoni par medaļām uztraucas.. emotion

18 2 atbildēt

"Muhins" manas acis tagad ir spoku sherifs.  Fantastisks darbs padarits, malacis ka nekluseji un izciniji taisnibu.

16 0 atbildēt

No spoku pavaara par cietumnieku pavaaru. emotion

16 0 atbildēt

Un tā arī zūd cilvēku uzticība uz šadiem pasākumiem..

15 0 atbildēt

Mr. Augstaakais visu to redz.  +, velviens pieradijums,ka nevienam,nekad nevar 100% uzticeeties, jaabut ar kritisku eerglja aci katram.  Bet nu, man liekas,ka sitaadas bleedibas dara un to dara zem ( labdariibas intention ) vaardaa, ceru,ka dziive vinu pamatiigi nolikst uz celjiem un nelaus viegli piecelties. Pretiigi paliek no tadiem. Es tev virtuaali iedodu pa redeleem ! emotion  

15 0 atbildēt

Vari kaut ko paskaidot precī\āk, varbūt? No raksta neko nesapratu,izņemot to, ka spoku pavāram "esot" n-tās identitātes, un esot krāpnieks. Un kā tad tu to uzzināji?

15 0 atbildēt

paklau, viņš ieguva popularitāti, tātad bija atzīts spoki.lv vidē. viņš to darīja ar mērķi. iegūt popularitāti - sarīkot akciju - savākt naudu - pazust lapu kaudzē. punkts. un ja tu saki, ka labu darbu izdarīja utt, tad kpc viņš spokos nerādās pāris nedēļas, nav aktīvs, un pats neiekomentē šī brīža situāciju?

15 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »