local-stats-pixel fb-conv-api

Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt 2.42

650 15

Čaviņas emotion
Šis ir mans otrais raksts par valstīm, kurām vajadzētu pastāvēt. Līdz ar lielo atsaucību nolēmu uzcept vēlvienu rakstu. Diemžēl es braucu šodien prom no mājas, līdz ar to man nebūs pieejams nets uz nedēļu. Taču raksts būs, protams, ja gribēsiet ;)

Valsts, kurām vajadzētu pastāvēt 3

http://www.spoki.lv/vesture/Valstis-kuram-vajadzetu-pastavet/568831">Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt

650 15 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Man šie ģeogrāfiskie raksti vienkārši aizrauj, gaidīšu nākamo daļu. emotion

42 0 atbildēt

Valsitis kurām vajadzētu pastāvēt 3 daļa. Visiem ASV štatiem jābūt neatkarīgiememotion

38 1 atbildēt

Uztaisi - valstis, kurām nevajadzētu pastāvēt. (Kā pirmo vari likt Krieviju)

46 15 atbildēt
jebkurai tautai jābūt brīvai, taču tā nedrīkst citai atņemt brīvību. Tas ir noziegums ;)
16 0 atbildēt

Skatos daudz tādu krievijā ... Pēc kara visu piesavinājušies

13 3 atbildēt

Biju dzirdējis par Čečeniju, baskiem, Tibetu, bet Sāmija un Ingrijas savienība, kas ir salīdzinoši netālu no Latvijas, man bija kas jauns :). emotion

9 0 atbildēt

Tik greizs raksts sen nav redzēts....Pirmkārt, ja raksti par valstu atrašanās vietu, tad ir pieņemts rakstīt ģeogrāfiskos terminos (piemēram Dienvidaustrumāzija utt.) nevis Krievijas Dienvidrietumu piemēram Tibetas sakarā, kura 1) nav vispār saistīta ar Krieviju 2) Krievijas D-Rietumi ir Ukrainas robeža.

Otrkārt, nevajag izteikt viedokli "nelikumīgi, likumīgi" par lietām, kur pašiem cilvēkiem, kas tur dzīvo, līdz galam šīs lietas nav skaidras - tas par Palestīnu (Izraēlu), Ingušiju (kur ir vairāk atbalsta vienotai valstij ar Krieviju nevis otrādi) utt.

Nemaz nerunājot par drukas kļūdām (piemēram man nav skaidrs vārdu salikums "Neatkarība ir stipri apstrīdēta" - tas ir kā?) un elementāru sviestu par valstīm, kurām nebūtu jēgas pat teorētiski - piemēram Ingrijai, jo ingru un votu gandrīz nav palicis. Tik pat labi var rakstīt, ka Latvijai jāatdod Rīgas un Vidzemes Jūrmala lībiešu valsts izveidei, lai arī cilvēku, kas sevi saista ar līviem ir, ja nemaldos, kādi 2 - 3 tūkstoši.

8 0 atbildēt

Man tikai liekas vai arī Austrumu Izraēlas karogs piestrādā arī par homoseksuāļu karogu? emotion

7 0 atbildēt

nākošo lūdzu. :D jauki raksti ++++++++++++

5 0 atbildēt

Tibeta. Atrodas: Krievijas dienvidrietumi. Okupējusi - Ķīna. emotion

Varbūt tomēr Tibeta atrodas Himalaju ziemeļaustrumu reģionā vai Āzijas dienvidaustrumos? Jo Tibeta nevar atrasties vienlaicīgu divu valstu teritorijās. Krievija nav nedz kontinents, nedz kontinenta daļa.

16 12 atbildēt

 

"kas ir ar visiem locekļiem par Krieviju"

Šis ir labais teksts! emotion Un nē, es vairs neeju bērnudārzā! Arī pamatskolā nē. Un tā tālāk... emotion

5 1 atbildēt

A kur Latvija?  Mums jau arī ir kkāds sviestains 100gudro galvju režīms, kuri darbojas pārsvarā savās interesēs un katrs velk naudas kalnu uz savu pusi!

4 1 atbildēt

Nu šoreiz bišķi pamaz, cerams, ka nākamajā daļā būs kautkas jauns.

2 0 atbildēt

Un Daugavpils emotion

2 0 atbildēt

Tā pati Krievzeme savulaik bija sīku kņazistu kopa, līdzīgi arī Vācija sastāvēju no sīkām firstu valstiņām, no kurām neatkarīgas paikušas vien Monako un šķiet Luksemburga. Arī Norvēģijas statuss ir "interesants". Tā, kā grūti būtu "objektīvi" izvērtēt, kā būtu labāk...Nesen sāka runāt par Lielbritānijas (iespējamu) sadalīšanu. Ja ES nesabruks, tad  drīz tā pārvērtīsies par "kultūrautonomiju" savienību, kur visu ekonomiku noteiks Brisele, tad arī varēs padomāt par "pārdali" pēc faktiskā stāvokļa :)

2 0 atbildēt

6. karogs bišk fascinē...

2 0 atbildēt

Ir interesanti, tikai man kā neģeogrāfam, par maz apraxta. ["Taču nepatīkams faktors – Zviedrija un Norvēģija paliek nelielas valstis..."] nu ir grūti iebraukt, ja kas

1 0 atbildēt

Paldies. Lieliski. Otreiz. ++

1 0 atbildēt

Krievi jau arī Daugavpili un Latgali grib pievākt sev, jo redz Daugavpilī daudzi runā krievu valodā. Tiem krieviem nu gan tā apetīte ir neizmērojama.

2 1 atbildēt

Viena no valstīm kurai noteikti nevajadzētu pastāvēt ir ASV, smirdīgā sūdu bedre, bāž savu degunu visur kur nevajag, un grauj stabilu un prespektīvu valstu iekārtasemotion

1 0 atbildēt