local-stats-pixel fb-conv-api

Tu mani mīli? Tad dod man savas paroles!122

1466 27

Pirms kāda laika samīlējušos pusaudžu mīlestības apliecinājumi bija dažādas rotaslietas vai rokassprādzes ar iegravētu vārdu. Tagad modē nākusi apmaiņa ar parolēm - Facebook, e-pasts un citi lietotāja profili - tā konstatējis The New York Times. Tas simbolizē "man no tevis nav nekā slēpjama". Protams, tam ir arī risks, un ne mazais - kas mīlējas, tie ķīvējas. Un, nedod Dievs, ja mīlēšanās izbeidzas - iegūtās paroles lieliski var izmantot atriebībai. Bet tas nebūt neattur mūsdienu tīnīšus.

1466 27 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

Nekad nevienam neesmu devis un neplānoju dot.

225 5 atbildēt

Es nekad nevienam nedotu , nejau tāpēc , ka man ir kautkādas krāpšanas , bet tāpēc , ka , piemēram ja es pērku radioaktīvos materiālus , nevienam nav par to jāzin.

150 0 atbildēt

Manas paroles zina labākā draudzene.

Tā kā esmu forever alone, tad nevienam puisim neesmu uzticējusi. emotion

95 1 atbildēt

mana draudzene vienkārši ir hakere.emotion

71 2 atbildēt

mees ga zinaam draugos.lv paroles viens otram:D kaadam tak okeeaaijaa jaapabaro lopinji, kameer otrs straadaaemotion

46 0 atbildēt

man nav nekā slēpjama,bet nevienam savas paroles nedodu un nedošu,jo savādāk var rasties nevajadzīgi pārpratumi.

bijusī draudzene sen atpakāl izveidoja man e pastu,paroli,kuru viņa uzlika tā arī neesmu mainijis un problēmu nav bijis

37 0 atbildēt

nu ja nav savas privaataas dziives tad dala paroles palabi pa kreizi un tad brinas kas par sudiem notiek, un kaskejas un asaras un nervi un p0ati sirmi !

"noslepumu var glabat 3 cilveki, ja 2 no tiem ir mirushi"

30 0 atbildēt

Nu manu spoku paroli zina vairāki cilvēki. Pat ja kāds te kaut kādas muļķības no mana profila sastrādās, man vienalga :D

28 0 atbildēt

Kā ir ar mani? Man ne draudzenes ne labākā drauga. Trū fakin storī

22 0 atbildēt

Vienreiz viens čalis mani pameta, jo redziet Es nevarēju iedot viņam savu draugiem.lv paroli, bet cita vecene iedeva

18 0 atbildēt

Nekad neuzticēšu. Lietoju vienu paroli visiem portāliem izņemot skype. Man ir darba saistības ar paypal kontiem, nevēlētos ja pat "uzticamais" draugs aizņemtos naudu no mana konta. :D

12 0 atbildēt

spokiem.lv es pat varētu iedot, itkā man kaut ko mainītu spoku reputācija :D:D

11 0 atbildēt

ja vajag pierādīt manu mīlestību pret viņu, es savai otrajai pusītei varu iedot ilgi meklētos un rūpīgi atlasītos linkus uz visiem maniem mīļākajiem pornosaitiem emotion

10 0 atbildēt

jap, spoki, draugi, viens otram zinam. 

7 0 atbildēt

Manam draugam ir visas paroles,pat skype. Bet man savējās neiedeva. Kāpēc? Jo man viņš neuzticas,bet es viņam it kā varu uzticēties. Normāli piečakarēja. Tas jau nekas,ka vairākus mēn iepriekš es slepus vandīju viņa pastu...un drīzumā plānoju uzlauzt graudiem.lv paroli.

 

Vai mēs-mīlnieki neesam nožēlojami?

6 0 atbildēt

Zinu visas vīra paroles, bet ne tāpēc, ka man baigi vajadzētu lūrēt viņa lietās, bet tāpēc, ka bieži palūdz, lai salieku bildes FB, paskatos, vai nav kāda vēstule atnākusi u.t.t. Jo viņš tik bieži pie datora nav kā es :D

6 1 atbildēt

Vai kļūsi par manas paroles glabātāju?

4 0 atbildēt

manā uztverē paroļu došana ir uzticības izrādīšana. bet tam jānotiek dabiski. nevis kā raksta virsrakstā, bet, piemēram, tajos pašos gadījumos, kad pats netiec pie neta, bet ir vajadzība kaut ko aizrakstīt, nosūtīt, pārskaitīt. manas paroles šur tur zina mana māsa un draugs. kas attiecas uz otru pusīti, ja otrs zina tavas paroles, tātad ir skaidrs, ka tu no viņa/as neko neslēp. bet tie teksti par katra privāto dzīvi man liekas pilnīgas muļķības. tās ir to cilvēku atrunas, kuri saprot, ka kaut kas no viņu rakstītā/darītā varētu izraisīt otrai pusītei šaubas par viņu uzticību. savukārt ja cilvēks zina, ka jebkurā mirklī var apskatīties, ko otrs dara, viņš visdrīzāk tādu iespēju nemaz neizmantos.

4 0 atbildēt

Nav draugu, nav problēmu.  emotion 

4 0 atbildēt

apmainījāmies ar bijušo ar parolēm draugos, kad vēl bijām kopā. tagad vairs neesam, bet paroles joprojām nav nomainītas. un zināt ko? neviens  nevienam nav sajājis "interneta reputāciju"! acīmredzot, tā var pierādīt, ka esi bijis ar riktīgu pimpi/kuci kopā, ja jau pēc izšķiršanās ir jātaisa kaut kādas bērnišķības ar profilu čakarēšanām.

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »