local-stats-pixel fb-conv-api

Lauki ir tukša bedre1125

529 2837

Izveidoju rakstu ar iemesliem, kāpēc lauki un laucinieki ir sliktāki par pilsētu un pilsētniekiem!

1. Laukos nekā nav ko darīt un tur ir garlaicīgi.

2. Lauki smird, ar visiem saviem dzīvniekiem, mājām, ceļiem, zemi - tas viss smird un iebraucot laukos tiešām pārņem panika un nepatīkamas sajūtas, jo lauki ir nolādēta vieta.

3. Laukos nav nekādu izklaižu, nekādas jautrības, nekādu pasākumu, pilnīgs tukšums un nekas nav tie lauki.

4. Lielākā daļa laucinieku ir degradēti, nenormāli, pretīgi cilvēki, kuri neko tālāk par savu lauku sūdu un kartupeļu vagām neredz un tā arī degradējas visu mūžu savos laukos un neko tur nedara un nomirst aiz sava naida un ļaunuma pret pilsētu un pilsētniekiem.

5. Visi normālie cilvēki no laukiem, kurus var nosaukt par cilvēkiem, dzīvo pilsētās, ciena pilsētu un jūtas kā mājās un nav nekādas vēlmes atgriezties laukos, jo tur nekā nav un tur nav ko darīt.

6. Laukos notiek lielākā noziedzība, bērnu laupīšana, izvarošana, jo viss tas lauku ''miers'' ir ļoti vilinošs visiem noziedziniekiem un tur ir ļoti viegli noķert upuri, jo cilvēku maz, aculiecinieku nav un cilvēki ir stulbi un naivi.

7. Laucinieki ir pilsētas un pilsētnieku vergi, kājslauķi, lupatas, kuri nav nekā vērti un pilsētnieki tikai jums var uzspļaut virsū no augšas, no pilsētas, no vērtības.

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi.

9. Lauki mirst nabadzībā, bezdarbā, jo tur izglītības iestādes slēdz ciet, sabiedriskā transporta reisus samazina kuri tā jau ir maz, darba nav, drošības nav, viss nolaists, netīrs, aizaudzis, viss slēgts, neviens neko nedara, jo darba vairāk nav, zemes aizaug, viss ir drūms un nepatīkams un tā vien gribas kaut ātrāk iebrauktu ziedošajā pilsētā un izklaidētos un priecātos, bet laukos tādu iespēju nav.

10. Latvijā pilsētas ir tikai Rīga, Jūrmala, Daugavpils. Pārējais ir ciemati, pagasti, lauki, kas mirst nabadzībā, jo galvenā Latvijas sirds ir Rīga un viss pārējais ir artērijas kuras piegādā Rīgai un Rīdziniekiem asinis - darbaspēku, jo laucinieki ir naivi cilvēki, dzimuši vergi, kuri gatavi kalpot.

11. Pilsētnieki, būsim kopā, es jūs mīlu. Atcerieties, ka lauciniekiem skauž pilsētnieki un pilsēta, jo viņiem ir liels naids pret mums tāpēc, ka nekur tālāk dzīvē nespēj tikt, tas ka ir dzimuši laukos, laucinieki, vietā kura ir bedre, neviens nezina un vienmēr būs laucinieks.

12. Laukos ir negatīva un slikta aura un laukos dzimst 80 % slimu cilvēku, ar atpalicību, garīgām slimībām. Tikai 20 % dzimst šādu pilsētā. Ko tas nozīmē? Saindēta aura, slikta enerģija, nekas vairāk. Un kā var kaut kas tik stulbs patikt?

13. Pilsētā ir viss tuvumā, viss tepat, pilsētā ir viss un darīt var visu, jo viss ir pieejams. Kas laukos? Tukšums, garlaicība, nomāktība. Laucinieki dodas uz pilsētu strādāt, jo laukos darba nav. Paliek veci cilvēki pārsvarā, jo jaunajiem kuri ir normāli tur darīt tiešām nav ko un dodas labākas dzīves meklējumos. Laukos var tikai nodzerties.

14. Domājat, pirms salīdziniet kaut ko, jo Rīgā ir 750.000 un vairāk cilvēku un cik jūsu miestos? Rīga ir tīra pilsēta, tīrāka par jūsu laukiem, tikai vajag iziet iziet ārpus Centrālās tualetes robežām. Rīgā ir meži, pļavas, svaigs gaiss. Viss ir.

Un tad padomājiet, vai tiešām ir vērts slavēt sūdu? Tu lauciniek, ja tu esi pret pilsētu kas tevi uztur, esi pret pilsētas dzīvi, pilsētniekiem, tad tu esi sūds bez nākotnes kurš sapūs savos laukos neko dzīvē neredzējis, kā tikai sēdēt zirga mēslos.

Dzīvē viss mainās un protams, ka laukos jau labāk nekas nebūs, jo tur nav ko darīt. Viss notiek tagad Rīgā, Jūrmalā, Daugavpilī un to robežās. Tālāk viss lielā ātrumā izmirst, jo bedre paliek aizvien lielāka un tie ir jūsu slavētie lauki un jūsu tukšā galva.

/marijazakis/

529 2837 1125 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1125

0/2000

Kas ir tukšāks par laukiem ? Tava GALVA .

2060 4 atbildēt

Un, lūk, tu esi viens no pilsētniekiem ar šauro pierīti, kas neko neredz tālāk par savu degungalu. Tā turpināt ;)

1092 4 atbildēt

8. Es esmu pilsētniece, es esmu vērtība, jūs visi laucinieki esat mani kalpi. pff :D vini Tevi uz siena dakšām uzpraustu! :D:D:D

1047 1 atbildēt

Stūlbākais raksts ko esmu lasījis.

Man žēl tādu cilvēku. emotion

977 3 atbildēt

ā un ja lauki ir nekam nederīgi, diez no kurienes rodas tā pārtika ko tu iegdienā lieto ? :D

833 0 atbildēt

Lauki nesmird... tā ir dabas smarža!!!! Šmara!

798 0 atbildēt

 

marijazakis Man tevis žēl jo ko dievs tev nav devis to ar biezpienu tu neizārstēsi.emotion

576 3 atbildēt

:D Debīls raksts !

Es nāku no laukiem un man ir galīgi PoHu* par tavu bezjēdzīgo rakstu. Neesmu nedz slims,ne izvarots ne degradējies un visas pārējās lietas ko piemini... Laukos ir tā burvība, ka nav tik daudz cilvēku. Otrkārt pilsēās ir pilns ar depresiju nomāktiem cilvēkiem. 

Laukos nodzerties ! >?  Laukus vainot pie tā, ka cilvēks nodzeras :D ? WTF? Pie nodzeršanās ir vainīgs pats cilvēks, nevis viņa mājvieta ! 

Laukos izvaro? Neko tādu neesmu dzirdējis. Pats nāku no Ogresgala ( Ogres novads) un neesmu dzirdējis, kad kāds ir izvarots. Bet pilsētā.. Rīgā gan izvaro cilvēkus..

Lauciniekiem nav ne vainas. Varbūt vairums cieš nabadzību, bet viņi ir paši pie tā vainīgi, jo negrib neko darīt.

Parasti pilsētnieki pārvācās uz laukiem un tad ir smieklīgi, jo pilsētnieks nav radis smagi strādāt!

Laukos saindēta aura :D ! Šitas man patīk ! Pilsētā saindēts gaiss un vide ! 

Rīgā praktiski pļavu nav ! Pļavas un meži skaitas PieRīgas apgabals..

Nezinu, kas Tev ir licis tā domāt par laukiem ! Bet laukos ir super :) ! 

490 1 atbildēt

tu laukos esi vispār bijusi? :D

laukos ir pietiekoši daudz ko darīt un vispār pilsēta arī smird :D

415 3 atbildēt

Eu, bet es tagad smejos. Es vienkārši esmu gar zemi ;d

 

Ja jau Tu tā neciet zvērus, tad nu gan Tev sūdīgi - pati kā nekā esi MarijaZAĶIS ;dd

389 0 atbildēt

Mazulīt, vari doties atpakaļ uz savām īstajām mājām - psihiatrisko slimnīcu.

375 2 atbildēt

Atbrauc un pasaki to kādam sejā! Aaaaa.. Pareizi Tev pietrūkst drosmes, izlīst ārpus betona sienām, kas itkā tevi sargā... 

Vai tavs naids pret laukiem saistās ar to, ka bērnībā lauku meitene sadragāja vavu mazo pašlepnumu un Tu mūžam nozvērējies ienīst visu, kas saistās ar laukiem..  

316 1 atbildēt

ADMINI UZLIEKAT BANU, JACKY UZTAISI APTAUJU OR SMTH! MARIJAZAKIS RADA SLIKTU REPUTĀCIJU SPOKIEM!!! emotion

314 7 atbildēt

nekas nespēs man atdot tās 3 minūtes no manas dzīves ko es izniekoju lasot šo rakstu..

306 1 atbildēt

Šis laikam būs tavs pirmais raksts, kur nav NEVIENA plusiņa. 

294 3 atbildēt

IGNORĒT TO SLAMPU!

289 2 atbildēt

Es nezinu kpc bet man patīk tavām bildēm uzspiest tai podziņai "LOL" kas ir stūrī..emotion

205 0 atbildēt

es tev novēlu dzīvot laukos.

171 3 atbildēt

es esmu no paša rīgas centra ja kas un mans viedoklis ir ka tādas kā tevi vajag sterilizēt, lai nevairojoas.

158 0 atbildēt

Es pat tās jēlības nespēju līdz galam izlasīt.

Tu esi degradēta, pat ļoti.

Bet man ir viens iemesls, kādēļ lauki ir labi, kurš pārsitīs  tavus jēlos argumentus.

Tātad, bez laukiem, pilsētnieki, tādi kā tu nosprāgtu badā, jo no laukiem nāk, piens un tā produkti, augļi, dārzeņi un ari izejvielas dabīgajiem audumiem. Bet tu jau laikam esi viens no tiem cilvēkiem, kas domā ka piens un kartupeļi no RIMI nāk.

Vai nu tu esi trollis vai vienkārši DURA.

135 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »