local-stats-pixel fb-conv-api

Krūškurvja deformācija - Pectus Excavatum126

1924 9

Šodien radās ideja izveidot informatīvu rakstu par to kas ir Pectus Excavatum, parcik daudziem cilvēkiem par to nav informācijas un nezin, ka kas tāds maz pastāv. Tāpat arī Latvijā ir ļoti maz avotu ar reālu informāciju par šo problēmu, un pat ja tādi ir, tos ir grūti atrast, un par to ir ļoti maz faktu.

Parcik man pašam ir bijusi šāda problēma, un ir diezgan liela pieredze ejot tam cauri, izlēmu visu svarīgāko apkopot vienā rakstā, lai cilvēkiem būtu skaidrība, un, ja nu kādam no šejienes arī ir bijusi saskarsme ar kādu cilvēku kam kas tāds ir, vai arī ir pašiem, tad varēsiet gūt informāciju kādas ir reālās iespējas ar to tikt galā šeit, Latvijā.

Vēlos visus uzreiz brīdināt, ka pievienotās bildes ne visiem var patikt, tādēļ, ja Jums ir vāji nervi, tālāk varat neskatīties, laigan nekas neparasts tur arī nav, cilvēka ķermenis, tikai ar deformāciju.

1924 9 126 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 126

0/2000

Malacis. Un arī tāpēc, ka nebaidījies ievietot savu foto un pastāstīt

259 0 atbildēt

veiksmi turpmāk! emotion

104 0 atbildēt

būtu parādījis "pirms un pēc"

110 27 atbildēt

Prieks, ka esi ticis galā ar šo problēmu. Pluss par personīgās pieredzes teikumiem.

70 0 atbildēt

Man vienam pazīstamam čalim šitā ir. Šis trenējas un dēļ tās bedrītes izskatās, ka ir nežēlīgākais grudaks. 

54 0 atbildēt

A kā sauc slimību ja uz āru ir ribas? Vnk draugam ir...  + Par rakstu! emotion

32 0 atbildēt

Prieks par tevi, lai tev veicas, jaunas ķermeņa augšdaļas izbaudīšanā!emotion

17 0 atbildēt

nu veiksmi Tev...

+nevar pamanit, ka tev butu vel kads izliekuma tgd viss izskatas normāli. :)

15 0 atbildēt

pašlaik te ir 0 mīnusu. un lai tas tā paliktu, skaidrs?

18 5 atbildēt

Ar šādu cilvēka pataloģiju ir grūti izglābt cilvēkam dzīvību, tādā ziņā, ja jāveic sirds masāža  jeb mākslīgā elpināšana.. Jo veicot sirds masāžu ribas vienmēr tiek cilvēkam ielauztas un ja šādam cilvēkam ielauztu ribas cilvēks var nomirt, jo šajā situācijā ribas iedursies gan plaušā, gan sirdī - drīzāk caurdurs.. emotion  Parastam cilvēkam tikai iedurtos plaušā ar minimālu traumu...

Malacis par drosmi publicēt šādu rakstu!!! emotion

13 1 atbildēt

Turies (:

9 0 atbildēt

Pasam ir si deformacija,diezgan smaga veida.reizem pat elpojot juutu asas sapes,tapec es iebazu roku zem ribam un nedaudz piepacelu,atvieglojot sapes(man ta sizdodas jo esu tievs:D) Man jau ir 22gadi un si operacija vairak nav par velti,zeel.Kad man vel nebija 18 un operacija bija par velti,man piedavaja,bet es atteicos no vinas jo nobijos.Daudzi mani par to nosodiija un smeejas,ka ateicos,ka esu miislis-bet interesanti ka vini pasi justos ja viniem pateiktu ka vinu krutis ieliks stieni ar kuru vajadzes staigat kadus 3gadus? Ja operacija butu par velti manos 22gados,tad labprat vinju veiktu ;( bet ta ka nav par velti,vina izmaksa ap tukstoti,ja nemaldos. Tagad manam 13gadigajam braalim ari veidojas si deformacija. Ironiski ir tas,ka vins par mani smejas un nemitigi bakstija man to bedri.tagad pasam bus si kropliba kura trauces dzivot. Visi tie,kuri te gudri dirsh,sakot ka ar to jasamierinas,nepievers uzmanibu cilvekiem kuri tevi izsmej utt-lai iet dirst.Tas ir tas pats kas kad vesels cilveks meginas ieskaidrot cilvekam bez kajam ka tas ir normali un vinam ar to jasamierinaas,uzsverot-parvert defektu par efektu... Si deformacija stipri boja dzivi,gan fiziski gan morali.Nevar paskriet,reizem plausas sap,reizem problemas ar sirdi.Kad kads ierauga to bedri,visi uzreiz pieksrien man klat smiedamies un baz tur ieksa roku. Fu.

9 0 atbildēt

WOW, šis bija labākais un iedvesmojošākais raksts kādu biju lasījusi. +

7 1 atbildēt

prieks par tevi! emotion

6 1 atbildēt

Lielisks raksts ++

5 0 atbildēt

Sveiki, manam delam ir si slimiba, tu vari man nosutit ludzu visu informaciju un arsta kontakti , kurs Riga var palidziet . mans epasts romawkagold@inbox.lv

4 0 atbildēt

Un es domāju ka esmu vienīgais lol.

4 0 atbildēt

Super! Ļoti daudziem ar šo rakstu noteikti pat palīdzēsi! emotion

3 0 atbildēt
KT avatarsKT

Latvijā operācija neko nemaksā, tas ir nepilngadīgajiem ir par velti, ko valsts sponcorē, bet ja esi pilngadīgs, tad varu derēt, ka šāda operācija maksā palielu ciparu.

2 0 atbildēt

beidzot vismaz kautkas lasaams a ne 30 tukstosh reizhu copy+paste teksti

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »