local-stats-pixel fb-conv-api
16 10 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

7. Vai proti pareizi rakstīt?

2 0 atbildēt

Kā trešais var būt nepareizs.  emotion 

2 0 atbildēt

Testa rezultāts : ''''Bišķi patrenējies un tad piebiedrojies'' - neesmu gatavs atdot dzīvību par dzimnteni...ka man trenēties? nomirt? emotion

1 0 atbildēt

0% (0 no 6):Tev labāk palikt mājās!   emotion 

0 0 atbildēt

lai kā es trenētos, viziskā formā es nekad nebūšu, un diez vai arī kāds uz šīs pasaules, tāpēc visiem uz pēdējo jautājumu atbilde būs NĒ.

0 0 atbildēt

Pat nepildot testu, teiksu ka ne.

0 0 atbildēt

Nu ko lai saka.. šis tests nenoteiks cik ļoti tu esi gatavs karam.

 1.Jautājums pilnīgi visiem jābūt uz Nē, jo katrs cilvēks sabrūk, tikai jāizmanto bailes vai spīdzināšana vai empātija. Bailes tīri ja tev piedraud nogalināt. Empātija ja viņiem ir tavi draugi vai ģimene. Spīdināšana tas jau pašsaprotami. Ja cilvēki pārsvarā pakļaujas ja tiek iesaistīta ģimene vai draugi, galvenais lai ir kāds tuvs un mīļš cilvēks, visvieglāk ja visu var izmantot uzreiz, dabūjot kareivja bērnu vai sievu, un vienkārši draudot ka nogalinās kareivja bērnu, un ja kareivis nepadodas, tad tik pietiek ar to ka tu ļauj kareivim dzirdēt viņa bērna kliedzienus un redzēt bērna sāpes. Neviens cilvēks nav tik emocionāli noturīgs, lai redzētu ka viņa bērns tiek spīdzināts un nedotu ienaidniekam vajadzīgo.

2. Vai tu varēsi piedalīties starptautiskajās operācijās? Tev nebūs iespēja atteikties, ja tevi sūtīs ģenerālis uz pašnāvības misiju, kaut kur sīrijā, tad tev tas ir jādara, vai arī tiksi sodīts par to ka nepildi pavēles.

3. Vai baidies no kara? Visi baidās no kara, tas ka tu esi skatījies filmas ka cilvēki tiek nogalināti karā nemaina to ka tu nebaidīsies, tu nebaidīsies paņemt ieroci, tu nebaidīsies iekāpt tankā, bet tu baidīsies ja uz tevi sāks šaut un tu redzēsi kā krīt tavi biedri tev blakus, tas izraisīs bailes. Bailes ir instinkts, kas tev liks pat mājās dzirdot naktī kaut kam noskanot pamosties.

4. Kareivjiem nemāca zaudēt dzīvību par dzimteni, tev māca nogalināt dzimtenes dēļ, cilvēki kas ir tavā dzimtenē tevi sauks par varoni, bet cilvēki kas bija ienaidnieka pusē tevi sauks par slepkavu, jo tu neatšķiries no tiem cilvēkiem, kas paņem ieroci un ieiet kādā lielveikalā un nogalina visus. Kareivjiem māca nogalināt un izdzīvot, lai nogalinātu atkal, nevis lai nomirtu dzimtenes labā.

5. Ar ieročiem tevi apmācīs apieties, bet jebkurš cilvēks māk izmantot ieroci, varbūt cilvēkam, kas pirmo reizi ieroci tur rokā nebūs labi šāvieni mērķī, bet cilvēki, kas spēlē šaušanas spēles, tie jau zinās kā ar ieroci jāapietas, un bus nedaudz labaki rezultati neka cilvekam, kas nespele slepes.

6.Fiziskā forma ir svarīga, bet tā ir atšķirīga pēc vietas kur tev jābūt, un pēc ieroča ko tev jānēsā. Ja tevi sūta kaut kur džungļos muskuļi būs svarīgi, jo tev būs jāšķērso diezgan dažādas vietas, gan koki, gan zāle, gan ūdens, bet ja tu esi nokļuvis pilsētā, tad tev ir svarīgi būt mazākam lieluma ziņā, jo tad tev būs vieglāk piesegties( paslēpties) aiz mašīnām un māju stūriem. 

No ieroča muskuļi ir svarīgi tādā gadījumā, ja tev iedod snaiperi, tev ir jābūt lielākiem muskuļiem uz kājām, jo tev būtu jāstaigā vairāk nekā jānēsā uz rokām tas snaiperis, bet ja tu esi ar automātu, tad tev pēc būtības vajag muskuļus visur, jo tev ir gan jānēsā ierocis rokās visu laiku, gan daudz vairāk jāstaigā. 

0 0 atbildēt

Tā .. stop.

Es sāku atbildēt 1 jautājumu, bet man iekrāso   SARKANU    - tātad ka atbilde "nav pareiza".

Šitam bija jābūt kā personības testam, nevis viktorīnai, kur ir "pareizās" un ir "nepareizās" atbildes.

0 0 atbildēt