local-stats-pixel fb-conv-api

Tests Maximā III61

277 8

Sen gaidījāt nu atnāca, atradu vakar brīvu brīdi, lai iegrieztos mums visiem tik mīļajā Maximā, šoreiz meklēju kaut ko, kas varētu piesiet manu uzmanību. Testa funkcijas un vērtēšana kā parasti, esmu kā vienmēr subjektīvs un paškritisks. Nu nav ko lieki mūldēt skrienam iekšā Maximā.

 

1. Enerģijas dzēriens " Control"

Cena: 0.35 sant.

Apraksts: Kā jau katras darba dienas beigās jutos saguris un izsmelts un avīzē ieraugot šo fantastisko piedāvājumu man notrīcēja sirsniņa un Maximas krāvējs, kas tieši tajā brīdī izkrāva ūdeni man pateica, ka šitais ir " samij pizda*tij", nu ja man to saka tāds experts, kā krāvējs sapratu, ka jāliek vien grozā. Mājās šo dzērienu nobaudīju ar vienu malku, garšoja pēc daudz citronskābes optima līnijas limonādē, bet garša jau vienaldzīga galvenais bija enerģīja. Gaidīju enerģijas pieaugumu, saņēmu ar, jo miegs pārtāja nākt, jo no dzēriena man sāpēja sasprēgājušās lūpas un vajadzēja iet skalot muti.

Mērķauditorija: Nu ja esi students un tev vienīgajam nav naudas, lai iedzertu šņabīti ar energy drink, tad šis tev īstais, un ja arī neidod galvā kā citiem, tu taču vari atminēties aktiermākslu, no 2. klases ludziņas.

Vērtējums: **

Rezumē: Ja nav kazai piena tad nav, ja nav Maximai kauna šito saukt par energy drink, tad kauna nav.

 

2. Biezpiena sieriņš "Maxima Favourit"

Cena: 0.09

Apraksts: Iedomājoties kārumu par 0.09 lvl, Jums noteikti liktos tas salds sapnis, bet ieraugot maximas sierinu par 9 sant. liekas ka viss ir štokos. Protams arī es neesmu iznēmums un paņēmu čupiņu ar šiem dīvainajiem sieriņiem. Pagaršojot sapratu, ka 8 santīmi maksāja iepakojums, un 1 sant. nodokļos, jo ēdams tas draņķis nav. Protams, ja Jums 3x dienā galdā kūp rolton zupa, tad šis liksies, kā labākais saldums, ko esat baudījis. Īsi aprakstot produktu- šokolāde ir rūgta ar mākslīguma garšu + vēl cieta, pildījums ir ciets ūdeņains plastalīns ar cukura garšu.

Mērķauditorija: Ja jābrauc ciemos pie māsas, kurai ir neciešami bērni, kas tevi visu laiku moka, aiznes viņiem šos superīgos gardumus un varēsi visu vakaru smaidīt, jo lai arī cik riebīgi viņi izturētos tāpat tu būsi rīkojies pretīgāk!

Vērtējums: *

Rezumē: Ja krīze vinnējusi un vēlies sabojāt arī savu izpratni par garšīgām lietām, piebāz savu ledusskapi pilnu ar šiem brīnumiem.

 

3. Maizīte ar sieru!

Cena: 0.12

Apraksts: Bez polša to maizīti nevar atpazīt, labi ka slāviskās izcelsmes krāvējs tik labi pārzina savu produkciju, jo bildē tās būlkas izskatās labāk. Manas bija tādas plakanākas un siera garnējumu var pamanīt tikai ieskatoties. Aiznesot mājās atklājās, ka esot somas apakšā maizītes ir pārvērtušas par plakanmaizītēm. Draudzene ateicās ēst, bet es nebiju tik izlepis- garša kā jau parastai bulkai, maize ar knapa siera piegaršu tikai afigena sausa. Suns otru notiesāja līdz pusei un  otru pusi nobēdzināja zem gūltas, kas pierāda, ka arī viņam bija pa sausu, jo tā viņs ēd da jebko.

Mērķauditorija: Uzņēmuma kopsapūlcē Jums gadījies izvilkt lozi sagādāt pārtiku un priekšnieks tēriņiem iedevis vien 5ls, paņemiet pa 3ls šīs brīnumbūlkas un es Jums garantēju, ka vēl labi daudz paliks uz šķivja neaiztiktas un divīts Jums pusdienām.

Vērtējums: **

Rezumē: Sausa būlka pa 12 santīmiem, citur pa ļubomu dārgāk.

 

4. Konservi " Latvijas bekons"

Cena: 0.69

Apraksts: Tiem, kas nezina, kas ir bekons varu paskaidrot, ka tā ir sivēna gaļa, nevis pieaugušas cūkas un tas dod citu garšu, jo nav sīksta. Konservbundža ir ļoti izturīga un nāk vaļā negribīgi, bet īsti vīri nepadodas pat bekonam un bundža tiek vinnēta. Skats atverot līdzinas kaķbarībai. Es uzreiz atvainojos lasītājiem, jo varbūt pats esmu vainīgs, ka esmu sabojājis orģinālproduktu, jo es to uzlieku sildīties uz pannas, pa škipsniņai sāls, pipariem un gaļas garšvielām un iegūstu pirmklasīgu garšu. Varbūt ja būtu ēdis substanci no bundžas varētu to nolikt kā pēdējo mēslu, bet pagatavota garšoja labi, smaržoja gan pēc draņķa bet visu jau ideālu nevar gribēt.

Mērķauditorija: Cilvēki, kam nav lauku, kur dabūt gaļas izstrādājumus, bet ir vēlme uzzināt kā garšo bekons.

Vērtējums: *****

Rezumē: Pazīstot Maximu nebrīnītos, ka konservos būtu sabāzta aizpērn nosprāgušā zirga gaļa, bet vai nav vienalga galvenais, ka labi garšo un man tāpat neuzzināt, kas tur iekšā.

 

5. Pastēte Biovella " Jubilejas"

Cena: 0.21

Apraksts: Tā kā man katra diena, kā jubileja paņēmu 100 g pastēti, pa 21 sančiku, lai cilvēki man nestāsta, ka ir krīze,  jo krīzē nevar būt ka puskaroti pastētes man pa 2 sančiki kāds dos. Iepakojuma izmērs tiešam ir smieklīgs, jo pierasts pie lielākiem iepakojumiem, bet nu testam jau pietiek. Liekot substanci uz maizes sviestu apaksā nesmērēju, lai izbaudītu pastētes maigi pliekano garšu, vecais teiciens kā maksā tā garšo atkal sevi apstiprināja, maizes garša nomāca pastēti uzliekot biezāku kārtu efekts bija tieši tāds pats. Sunim garšoja, tas arī mani nepārsteidza. Ja sunim jubileja var pirkt.

Mērķauditorija: Jums nav draugu, nav ģimenes- esat viens kā pirksts šai pasaulē un Jums ir šodien jubileja, nopēciet sev 100 graminus Jubilejas pastēti svētku sajūtai.

Vērtējums: **

Rezumē:  Nu kamēr  vari, pērc Lido pastētes,tām vismaz ir garša, ja garšas izjūtas nav  ir tikai redze vari pirkt šito, izskatās kā īsta.

 

6. Griķu putraimi " Happy family"

Cena: 0.29

Apraksts: Lai mana ģimene būtu laimīga nopirku griķu putraimus pa 30 santīmiem un jūtos, kā uzvarētājs, jo šodien darbā pagaršoju un sapratu, ka garšo sūdīgi, bet ēst var. Pa 30 santīmiem pat rīsus nevar nopirkt, kur nu vēl tādu " bagāto" ēdienu kā griķi. Esmu viens no tiem kam griķi garšo šitie gan nav tik garšīgas, bet ja darbā gribas pievarēt izsalkumu tad var arī šito ieest tikai vajag labu mērci pa virsu.

Mērķauditorija:  Uz zupas virtuvi jau apnicis iet, pasēdiet pie baznīcas 15 min, ka likts dabūsiet 30 kapeikas, par to ka kādam māņticīgajam apsolīsīties palūgties, lai viņa bagātība neizsīkst.

Vērtējums: ***

Rezumē: Ja ķīnieši zinātu, ka bez rīsiem pasaulē ir arī citi beramie produkti, tad drīz vien mēs ēstu suši ar griķiem. Ja garšo griķi pērc droši vien nost, paēst var un ietaupīt arī var, tikai gribu zināt kā produkts var saukties Happy family, nez vai kāds bēns buus priecīgs par griķu  putraimiem.

7. Šokolādes ola ar pārsteigumu

Cena: 0.19

Apraksts: Gaidot ziemassvētku brīnumu nopirku draudzenei šokolādes olu ar pāsteigumu. Ja ražotājs ar pārsteigumu bija domājis "šokolādes" garšu, tad viņš bija uzvarējis, jo tiešām bijām pārsteigti, ka vēl kaut kas tāds tiek ražots, viduslaikos ar šito varēja spīdzināt cilvēkus, jo ja šokolāde garšo pēc piena plastalīna, tad tā arī vajag rakstīt-plastalīna ola ar pārsteigumu. Iekšā olā atradām mazu dinozaura rotaļlietu- NICE :D

Mērķauditorija: Tavam bērnam ir alerģija pretr šokolādi- tad netērējies lieki pērkot dārgo KinderSuprise, nopērc lēto pakaļdarinājumu, jo šokolādi bērnam tāpat nedrīkst dot.

Vērtējums: ***

Rezumē: Nu kinder ir gards, bet maksā ap 0.50 ls, šokolādes ola ar pārsteigumu ir lēta bet a pretīgu šokolādi, rotaļlietas vienādi hlami, pērkot 3 lētās olas tu ietaupi naudu, lai varētu nopirkt vienu tāfeli normālas šokolādes- izlem, kas labāk.

 

8. Vīns " Reben baron"

Cena: 1.39

Apraksts: Kas var būt romantiskāk kā vakariņas sveču gaismā un pilna tetrapaka ar vīnu, jebkuras meitenes sirds atkustu un ja tev vēl kabatā būtu sauja semocku un telefonā varētu uzlikt ruki verh vecos labos gabalus, tad nakts būtu neaizmirstama. Tad es veikalā atmodos no sapņa, ka neesmu URLA un mana draudzene romantismu izprot savādāk, es vīnu nenopērku :(

Mērķauditorija: Nu vai nu tev baigi garšo vīns, bet esi galīgs nabags, vai esi galīgs alkāns.

Vērtējums: Nepagaršoju :(

Rezumē: Piedāvā gan gaišo gan sarkano, tā ka vīna baudītājiem neko vairāk pat nevajag.

 

Kopskats: Esmu ātri izskrējis cauri šisnedēļas labākajiem piedāvājumiem, ceru, ka patiks, ja patīk nobalso :)

 

PAR RAKSTA IZLASĪŠANU JŪS SAŅEMSIET 100 MAXIMAS NAUDIŅAS SAVĀ PALDIES KARTĒ.

p.s. ja patīk mani raksti, tad vari vecos palasīt ferma22.wordpress.com

277 8 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000

neiepērkos Maximā un nekad neiepirkšos,nepatīk man pie kases runāt Krieviski,pietiek jau darbā,pēc darba tikai un vienīgi latviski

12 0 atbildēt

Un tiešām tu to visu pagaršoji? emotion

9 0 atbildēt

Ekselenti emotion gaidu nākamos apskatus emotion

8 0 atbildēt

Kārtējais labais rakstiņš! +++++!

8 0 atbildēt

Tā pārsmējos, Maximas kritiķim ir laba humorizjūta!! :D

8 0 atbildēt

ņamm sieriņi! :D

7 0 atbildēt

Bravo emotion

6 0 atbildēt

paldies dievam es dziivoju 5000km no tuvākas MAXIMAS :D

6 0 atbildēt

Patīk lasīt tavus testus :D

žēl ka vīnu nepagaršoji :D

6 0 atbildēt
gfh avatarsgfh

man vairaak patika ieprieksheejie, bet pluss ir viennoziimiigi!

6 0 atbildēt

Vajadzēs noprovēt to sieriņu     ...NOT!...        emotion

5 0 atbildēt

es protams dažiem nepiekritīšu, bet par gaumi jau nestrīdas. :D

5 0 atbildēt

atkal smējos :D ES GRIBU 100 NAUDIŅAS :D

5 0 atbildēt

Raksts labs. +

bet nu principā tu izvēlējies vienkārši pašus neveiksmigakos pārtikas produktus maksimā. Ja iepercies maksimā vajak zinat firmas kuras kvalitātei var ticēt vai nē!

5 0 atbildēt

subject: tu domaa, ka gruuti pagarshot 7 objektus :D

5 0 atbildēt

Visi enerģijas dzērieni garšo daudz maz vienādi...tā ka nav ko te izdomāt.....

6 2 atbildēt

baltika 0.39 sant ! wūhhūu :)

4 0 atbildēt

nu jaunieshi- jus domaajat, ka es taa pat nemu drankiigus produktus, ja es nemtu zinaamus brendus, kursh lasiitu, ja zinaatu, ka produkts ir labs, es testeeju to ko cilveeki nepaziist

4 0 atbildēt

da esmu burzujs, ko padarīt :D

4 0 atbildēt

Nu jā, raksts tiešām interesants... Tā kā pati strādāju maxima veikalā, arī es varu ko pateikt... Lai arī cik ļoti man garšo kārumiņi un cenšos ietaupīt, es tomēr neriskēju favorit kārumiņu ņemt, bet ir cilvēki kas iepērk optam... Par griķiem... Nu tie tantuki, kas grabina pēdējās kapeikas paņem vairākas paciņas, lai ir rezervei, tikai tas nekas, ka šādas peres katru otro nedēļu ir akcijā... Vīns, nu jā, tas netika noprovēts, bet studenti iepērk vairumā un katru dienu, tad jau laikam nau tik slikts!!! Konservi?! Ui, tie tagad ir topā!!! Kastēm ņem!!! Maizīte ar sieru, nezinu, pati neesmu nogaršojusi, bet koolēģēs saka, kad mikrovenē uzsilda, tad var ēst....

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »