local-stats-pixel fb-conv-api

Tests Maximā II63

395 14

Sveiciens spokiem!

Garām Lavijas dzimšanas diena, garām manas brīvdienas, bet es tās nelaidu tā pat vaļā, es atkal veicu mazu testu ar akcijas precēm Maximā. UZREIZ IZSAKU BRĪDINĀJUMU- šis raksts ir subjektīvi veidots, ja nepatīk tad nelasi!

Tradicionāli vērtēšu 6 preces, pēc pielietojamības, garšas, izskata u.t.t. Vērtēšu no 1*-5*, tas izteiks manu patiku vai nicinājumu. Katrai precei došu arī cenas novērtējumu.

Nu ko tad laižam iekšā Maximā!!!!

 

1.  Sausais ķīselis " Aloja Desert"

Cena: No 0.29 LVL uz 0.19 LVL

Apskats: Ieraugot šo produktu avīzē sapratu, ka man būs svētku ķīselis. Ar nostaļģijas izteiksmi sejā devos Maximas dzīlēs meklēt šo dieva dāvanu un neatrodu arī ar 3 piegājienu. (Tiem, kas vēl nezina es apmeklēju urlu apsēstu Maximu, kādā no Rīgas mikrorajoniem.) Atradu kādu darbinieci un palūdzu, lai man parāda šo fantastisko produktu, atbildes vietā saņēmu "čivo", tad es apjautu, ka jājautā krieviski, bet kurš pie joda gan zina, kā ir sausais ķīselis slāviski. Labi, ka neapjuku un sāku ar pirkstu bakstīt avīzē, laipnā noliktavas darbiniece man parādīja ar pirkstu virzienu un kaut ko murmulēja par garšvielām. Beidzot atradu saules apspīdēto produktu. Aiznesot svētku saldo mājās draudzene uzreiz pateica, ka šito mēslu man būs arī jāizēd, ja jau es esmu tik bagāts, lai sūdus pirktu. Pagatavošanas brīdi, gan nokavēju, bet ja nemaldos bija jāuzlej, karsts ūdens. Lielā izsalkumā metos virsū dīvainajai substancei, kas bija ta ne šķidra ta ne recekļaina, bet nu tā pa vidu starp abiem. Pirmās 5 karotes negaršoja pēc nekā, tad sāku sajust zemeņu plastalīna garšu mutē, kas nenoskalojās ar ūdeni. Sajaucot ķīseli ar ūdeni, nekas labāks nesanāca, tikai palika šķidrāks un piens arī pieņēma svētku plastalīna  garšu.

Rezumē: Nu šito varam celt galdā 9. maija svinētājiem- viņi to ir pelnijuši

Vērtējums: *

 

2. Vīns " LavelBlanc"

Cena: No 2.89 LVL uz 1.99 LVL

Ja jau svētki, tad jau jāiedzer, ko gan, lai labāk un svinīgāk iedzer, kā vīnu. Ieraugot iepriekšējo cenu saprotu, ka tas ir īstais, jo ja jau vīns MAXIMĀ ir maksājis gandrīz trīnīti, tad noteikti, kādu pusotru gadu stāvējis ,slikti vēdinātā ,noliktavā Lietuvā. Protrams, ka aiznesot mājās aina vairs nav tik skaista, kā veikalā, korķis nav dabujams ārā, jo nav iesprausts, bet ir ielīmēts. Saņemu visus spēkus, bet nekā, draugs iesaka, lai palaužu uz vienu sānu- palauzu un nolauzu pudeles kakliņu, labi vēl ka stikli sabirst tikai pa zemi, bet vīnā netiek iekšā. Garšo vīns draņķīgi- tiešām draņķīgi. Visi 3 testa dalībnieki atzīt, ka vīns ir sarūdzis, laikam tāpēc, ka nevienam no mums vīns negaršo.

Rezumē: Tetrapaku vieglāk atvērt + arī lētāk, pirms pērc padomā vai ir vērts čakarēties.

Vērtējums: **

 

3. Sviestmaižu ikri " Iecienītie"

Cena: No 0.85 LVL uz 0.69 LVL

Nu izlēmām svētkos ieēst pašiko un pirmo reizi dzīvē izdomāju paņemt produktu no kura iepriekš esmu veiksmīgi izvairījies. Atzīšos, ka burciņa izskatījās izteikti pretīgi, jo tās visas mazliet lipa, gan jau kāds neveiklis, bija aplējis ar burbulinādi. Testēju ar baltmaizi uz kuras plānā veidā tika uzsmērēts margarīns. Piestājos tuvāk izlietnei, ja nu jāpūš viss, labums ārā, lai nav pa zemi. Iekodies sapratu, ka nav nemaz ti slikti, garšo pēc zivs, bet bumbiņas uzkožot izdala dīvainu, bet garšīgu šķidrumu. Lai cik arī draudzene stāsta, ka tie ir neizšķīlušies zivju bērniņi un mēs šobrīd ēdot zivju aborta atliekas, tas tāpat apetīti nesabojā. Izēdām visu burciņu un zinu, ka šio var pirkt vēl.

Rezumē: Izskats var maldināt, bet garša nevar.

Vērtējums: ****

 

4. Galerts " BLC"

Cena: No 1.43 LVL uz 0.99 LVL

Atcerējos, ka bērnībā uz katriem svētkiem ome auksto gaļu taisīja, kāpēc, lai arī man uz svētku galda nebūtu aukstā gaļa. Biju gatavs likt galvu ķīla, ka šis ir taisīts no filejas gaļas un kvalitātē ne ar ko neatšķirsies no omes tasiītās. Kļūda bija jau pašā pamatā, nu no gaļas tur bija maz, tur bija soja ar želantīnu un samaltām lietām, par kurām mēs nekad neuzzināsim.Ēst jau var, bet tādā badā neesmu, lai gribētu šito ēst katru dienu, ome tomēr zina ko dara, tagad māku novērtēt aukstās gaļas nozīmi.

Rezumē: Ēdot galertu visu laiku domāju, ka tik malējs nav samalis da jebko kas līdzinājies gaļai, vecus konservus, pērn aizgājušo govi + gaterī zaudētos pirkstus, ja tā jādomā, laikam aizdomas var būt pamatotas. Ja būtu karš ēstu pirkstus laizīdams, bet šobrīd ir tikai krīze!

Vērtējums: **

 

5. Skuju ekstrakts vannām.

Cena: No 1.42 LVL uz 0.92 LVL

Lai arī cik drūmi nebūtu, bet man nekad nav bijis skuju ekstrakts ejot vannā. Esmu mēģinājis sāli, putas, eļas, pienu u.c. dranķus, bet skujas mani, kā vecu vannas lietu narkomānu, lika pamēģināt. Sāku laist ūdeni un ieleju normālu šļuku no pudeles, smejies vai ne, atnākot atpakaļ nogriezt ūdeni sajūta, kā uz izvadīšanu, viss pēc skujām :D Aī pārējiem mans aromāts nepatika tāpēc aizdzina mani mazāties vēlreiz, bet šoreiz dušā un lika izberzt to smaku ārā.

Rezumē: Lai arī citiem nepatika es nevaru sūdzēties, vismaz sajutos kā mežā dzimis, un ja pēc profesijas esi izvadītājs, vai kapracis, tev ir pienākums šitos iepirkt vairumā un ieziesties pirms katras darba dienas.

Vērtējums: ***

6. Vafeļu torte " Mersī"

Cena: No 0.62 LVL uz 0.52 LVL

Svētku torti ar vajag, bet kas ir teicis, ka tā nevar būt vafeļu torte, cenā letāka par 1 ls no konkurentiem, bet man it kā netraumē, ka nav pievienots kartons, bet ielikta plānā maisiņā. Garšo apmēram par 50 sant lētāk, kā vāverīte, jo savā substancē ir cieta un salda, bet ar rūgtu šokolādi, bet nu pa 50 santiki pa pirmo.

Rezumē: Lai biezīe ēd vāverīti, mēs nabagi tikmēr vienas vāveres vietā galdā liekam 3 " Mersī", bērniem garšo pats arī kādu gabalu nolocīt vari, a ko vairā vajag?


Vērtējums: ****

 

p.s. 1kārt paldies tiem, kas izlasīja!

2kārt, tiem, kas vēlas jautāt, kāpēc netestēju tur populāros produktus- atbilde ir viena, kāda jēga testēt to, ko mēs paši ideāli pārzinam

3kārt, iedodiet cepumu, gribu 6 levelu

395 14 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.mulkibas.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Sviestmaižu ikri " Iecienītie", - tie ir mākslīgie ikri, un nav nakādas aborta atliekas. Dabīgie maksās ap 1.8-3.0 par burciņu 100 g. vismaz

38 0 atbildēt

kā vienmēr no Tevis, ideāls raksts!! :)

25 0 atbildēt

Pamazām top Ziemassvētku dāvanu testi :D un ne tikai Maximas preces būs

24 0 atbildēt

es maksimaa peerku tikai alkoholu.. :D

18 0 atbildēt

Par ikriem, pagaršo riktīgos ikrus, tad sapratīsi, ka vērtējums nav īpaši precīzs. (Man liekas, ka ja tie bija tie paši kas bildē, tad varēja būt arī mākslīgie, palasi uz burciņas no kādas "zivs" ir paņemti, vienreiz uz līdzīgiem iegrābos)

16 0 atbildēt

Super testts :)

 

pa 9. maiju vislabākais :D

16 0 atbildēt

man ari patik sis raksts es ari maksima ieperkos

16 1 atbildēt

super raksts +

14 0 atbildēt

kapēc es vnm rēcu, kad lasu šitos rakstus! :D +

14 0 atbildēt

labs.par skuju ekstraktu bija jārēc. vairāk apskatus vajag!!

14 0 atbildēt

"tad sāku sajust zemeņu plastalīna garšu mutē" emotion

13 0 atbildēt

itkaa nopietna teema, bet tikuntaa sasmejos....

12 0 atbildēt

Sis raksts man patika :) !

12 0 atbildēt

urla nav nacionalitāte- urlas ir neaudzināti cilvēki treninbiksēs. LV- mēs vinus saucam par urlām, krievijā gopniki, amerikā gankstas. Te nav ne mazākā nozīme kurai tautai tu piederi visu izsaka vai treninbikshu kabatā ir s*chkas un divlitrene

12 0 atbildēt

Interesanti :D

11 0 atbildēt

es zinu kad jaaiet nopirkt kārumus :D

11 0 atbildēt
dea avatarsdea

super. tev šitais sanāk. :))

10 0 atbildēt

po par testēšanu es cielaviņu būtu nopirkusi emotion

bet raksts - idjeaļņiks, superrēcīgs vairākās vietās: " Ja būtu karš ēstu pirkstus laizīdams, bet šobrīd ir tikai krīze!" un "laikam tāpēc, ka nevienam no mums vīns negaršo." emotion

10 0 atbildēt

Labs  raksts !!!

emotion

10 0 atbildēt

Riktīgi labs! Tā turpini! ;) +1

9 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »