local-stats-pixel fb-conv-api

Alus tests.54

340 3

Chaw spoki

Brīdinājums-  18+ Nemēģiniet aprakstītos trikus atkārtot mājās, jo testu veic profesionāļi vai arī galīgi alkoholiķi!

 

Nāku spokos katru dienu, bet ar katru dienu aplaužos ar vien vairāk, jo neviens neko neraksta par alu un neko man neiesaka sakarā ar alus kvalitāti, jo hokejs vairs nav aiz kalniem. Tā kā Jūs bremzējiet, es iniciatīvi ņemu uz sevi un veselu nedēļu esmu pavadījis ar miestiņu galvā.

p.s. naudas nav tāpēc krīzes miestiņi.

p.p.s zinu jau ka užava, brengulis u.t.t. krutāki, vari komentāros nerakstīt

 

1. Līvu alus

Promiles vs cena: 4.7-0.38LVL

Apraksts:  Jau ieejot mazā partikas veikalā man acīs ieduras uzraksts Līvu alus 0.38 sančiki un dvēsele atdzīvojas, jo pa atvēlēto piečuku, man sanāks ducis bundžu testam. 6 man un 6 manam draugam, kurš gan saka, ka ja jau dzeram līvenieku, tad mierīgi varam arī smaržas smeķēt. Pieejot pārdevējai palūdzu man maisiņu ar duci spilgti zaļo bundžu, bet tā man pieklaigi pajautā vai man dokumentiņi būtu, vēlreiz pie sevis nolādu augstākos spēkus, kas manos 22 gados devis man puišeļa izskatu :(. Pārdevēja nav ar piku roku ņemama un savu intelektu pierādā uz tiesībām lasot personas kodu un mans draugs sūkstās par pasaules netaisnību, jo LV 200 000 ir bez darba, bet te tādā intelektuāle strādā.

 

Tests: Ejot dzīvoklī kaim iņs ar atzinīgiem galvas mājieniem atzīst manu pirkumu par labu vēl piebilstot VOT ETO VKUSNIJ PIVA. Kamēr mēs esam bijuši pēc mantas draudzene parūpējusies par uzkožamajiem un mums ir riktīgi daudz kartupeļu sacepuma ar kotletēm. Attaisot pirmo bundžu parādās alus smārds, kas liek pārdomāt par nepieciešamību testu turpināt, bet iedzerot pamazām pierod, jo tas ir tieši tāpat, kā ar pievemtu publisko tualeti, ja to izdarījis cits, tad pretīgi, ja pats tad vienaldzīgi. Pēc 2.5 h , kad katrs esam pabeiguši savu pusduci varam dot vērtējumu, kas ir galvā nedod, bet dzert jau var. Apmēram pēc stundas Līvu alus parāda savu īsto seju, jo mums abiem piemetas skrejamais, kas vēl izrādās ir biežš.

 

Uzkožamie: Šim alum vislabāk ir uzkost 20 ogles tabletes vai 2 jaunās pretcaurejas zāles ko reklamē pa teļļuku

 

Vērtējums: **( ja nebūtu caurejas būtu 3*)

 

Rezumē: Beidzot es saprotu, kāpēc pasākumos, kur tirgo izlejamo Līvu alu vienmēr visas pārvadājamās tualetes ir pilnas un rodās apskaidrība par tiem alkāniem, kas guļ pieturās ar pieliktām biksēm, jo tagad mēs visi zinam, ko puiši dzēruši. Nevienam neiesaku smeķēt šo alu, varbūt tikai mans organisms nepanes viņu vai arī sagadīšanās, bet tāpat otreiz mēģināt nevēlos.

 

2.Lāčplēša dižalus

 

Cena vs Promiles:  0.45LVL vs 7.5%

 

Apraksts: Atnākot mājās no darba izlēmu, ka jāieskrien vietējā Maximā paņemt  kādi 3 aliņi, lai noskalotu iepriekšējā vakara bēdu stāstu ar Līvinieku. Jau pie maxsimas alko stendiem apjaušu, ka tur ir kaut kas lēts, bet labs, jo Urlas, kā parasti spietoja ap 2l, bet parastie alkāni čumēja ap Lāčplēša stendu, kurā samnērā jaunā alus šķirne tikai pa 45 sanīši. Paķēru ierastos 3 aliņus pat neapskatoties apraksu, jo zinu, ka Lāčplēsis ir normāls aļāks.

 

Tests: Pēc garšas labs tikai tāda dīvaina piegarša, kuras sāli neizpratu, kad pirmā bundža bija cauri, kaut kā galva apreiba. Nodomāju, ka par stauju esmu piecēlies un aizgāju pēc otra bēdu brāļa, kuru arī diezgan ātri iztukšoju. Pēc treša jau devos vīru prātā, jo 7.5% dod galvā baigi ātri salīdzinājumā ar parastajiem. Pēc 3 alus aizgāju gulēt, bet iemigt nevarēju, jo vertaļoti nedeva mieru. No rīta ejot uz darbu sapratu, kāpēc dižalus- tāpēc, jo viņš par mani stiprāks :(

 

Uzkožamie: Šitam vari krāmēt virsū da jeb ko, tāpat neatcerēsies, ko esi ēdis, jo nu apreibina baigi.

 

Vērtējums: ****

 

Rezumē: Garšīgs alus, tikai ierastās 4pakas vietā vari iztikt ar vienu dižalu tā ietaupot gan naudu, gan arī dabujot tās pašas promiles, vienīgais standarta alus baudīšana nesanāk, jo ātri nogāž pat visstiprāko vīru:D

 

3. Aldara gaišais

 

Cena vs %:  1.39(4paka)vs 5%

 

Apraksts: Nu pienāca ilgi gaidītā spēle LV-BLR, un ja hokejs tad alus. Vecā labā Maxima man piedāvāja savu testam atvēlēto piecīti ielikt aldara hokeja alū, jeb standarta zaļajā kvadrapakā ar LV karogu uz malas. Neteikšu, ka šis alus ir forš, bet mana iepriekšējā pieredze pierāda, ka ar šo alu var uzturēt garu jautru vakaru par saprātīgu cenu un naudu. Nu karoče paņēmu 3 četrapakas un 4 kalmāru iepakojumus un hokeja vakaram būtu jāizdodas labi.

 

Tests: Parasti šo alku malkoju no skārdenēm, jo kaut kā skārdenes vairāk ieper, bet tā kā skitka bija tikai pudelēm, tad nācās vien pirkt pudelēs. Es neko nevienam negribu pārmest, bet man liekas, ka pēc nodošanas neviens Aldarī pudeles nemazgā, jo dažas bija tīras un dzidras, bet dažas pretēji tik tīras cik garšīgi Optima līnijas produkti. Garša arī katā pudelē mazliet atšķirās, bet ar katru pudeli garstāvoklis tikai uzlabojās un garša tāpat kā garstāvoklis palika labāks un tas vis par 4.2 LVL

 

Uzkožamie: Atvičaju, ka nekā labāka par kalmāriem pie šī alus nav!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Vērtējums: ****

 

Rezumē: NU varbūt teiksiet pulveralus, nav garšīgs u.t.t., bet ja man alu piedāvā par 1.4lvl par četrapaku un pēc garšas tīri normāls, ko padzerties hokeja tusiņa laikā, tad varu teikt, ka šis alus man tiešām patīk, jo ne vienmēr teiciens, kas lēts, tas mēsls ir taisnība. Šoreiz gan ir taisnība, bet man garšoja :D

 

4. Heineken

 

Cena vs %: 0.63 vs 5%

 

Apraksts: Ir dienas, kad labāk nepiecelties, jo tie kas zin alus atstātās sekas mani sapratīs, jo neviens šņabis nespēj dot tādas galvassāpes kā pulveralus ar viskiju. Tieši mani tādas piemeklēja pēc LV-BLR spēles un jau sentēvu grāmatās rkstīts, ka nekas tā nelīdz kā pāris malka rūgta alus un Heinekens ir man labi pazīstams draugs, kas glābj grūtos brīžos.

 

Tests: Vēsais puslitrs atdzīvināja manu izkaltušo miesu un ļāva man atkal dzīvot, runāt un smaidīt, ko iepriekšējā vakara piedzīvojumi man liedza. Vienīgais mīnus ir mazuma piegarša. Un ja sevī iestādi vienu puslitru rūgtā Heinekena drīz jau viņam pievienojas vēl kādi 3-8 brāļi.

 

Uzkožamie: Labas pohas

 

Vērtējums : *****

 

Rezumē: Priekš krīzes alus dārgs, bet priekš garšas lēts, nezinu kāpēc, bet man šitais alus baigi garšo.

 

 

Kopsavilkums par testu- DZERT IR SLIKTI...............................................BET PATĪKAMI!

340 3 54 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 54

0/2000

Vecs, bet labs rakstiņš! +

Man favorīts, pagaidām - Cēsu Premium "sarkanā bundža"

5 0 atbildēt

Daanijaa Tuborgs skaitaas jaunieshu alus, tas tipa ir brends, ko Carlsbergs izdomaaja, lai piesaistiitu jaunieshus alum ... Ja Tev ir 13, tad loc iekshaa, buus baigi labais, bet 9/10 cilveekiem, kas alu ir dzeerushi vairaak par 2 gadiem atziis, ka tas ir churuudens, taapat kaa visi skandinaavu ali.

5 0 atbildēt

Nesaprotu, kas Līvu alum vainas, goda vārds.emotion

Labs raksts, prieks, ka ir arī kāds, kas uztraucas par globālām problēmām.:D

5 0 atbildēt

Pārdevēja nav ar piku roku ņemama un savu intelektu pierādā uz tiesībām lasot personas kodu

Tā dara 95% pārdevēju:)

4 0 atbildēt

Tuborgs arī baigi garšīgs..

Tāds vieglais.

4 1 atbildēt

Bruuveris 4ever :DD ilji razlivnais ;))

3 0 atbildēt

laachpleesha medusalus labs :)

4 1 atbildēt

Tev ir slikta gaume, ja jau tik ūdeņainiem un nedzīviem aliem liec tādas balles :D :D

3 0 atbildēt

Nu, nu...

Ja no 3 bundžām uzrodas vertoļoti, tad būtu ļoti jāpiedomā, vai organisms vsp ir spējīgs apstrādāt alkoholu!

Par Līvinieku - manuprāt šobrīd labākā pieejamā garšas/cenas attiecība krīzes apstākļos. Un par caureju runājot 1) Man pēc lauku piena arī ir gadījies ilgi tupēt sirsniņbūdā ;); 2) palūdz savai draudzenei, lai kotletes tomēr uzcep, nevis tikai uzsilda - manuprāt drīzāk jau nekvalitatīva zacene bija pie vainas problēmām ar vēderu.

Bet par Aldari un Heiniken - ja garšo spirta šķīdumā iejaukts Ariel...

3 0 atbildēt

Švaks dzērājs :) ja jau tik ātri no Dižalus apreibst :D

3 0 atbildēt

Kur Apinītis / Garais? ZBBZBZBZBZ Aizmirsi pašus labākos! :(

2 0 atbildēt

paldies par feinu rakstu - laba lasāmviela šai pohainajai dienai emotion

2 0 atbildēt

Vai man vienīgajam liekas ka līdzīgs pētijums te parādijās pagājšgad ap augusta vidu? turklāt dīviani na nav sametusies kāre testēt 7% apinīti, 32 sant kā nekā vēl nesen bija vecajā labajā maximā, tādas pohas mans pauris pirms dziesmusvētku skatēm nebija gaidījis....

2 0 atbildēt

Užavas un Guiness emotion

2 0 atbildēt

atbildot uz anonymous komentāru " Līvu alus nav nemaz tik slikts. Katrā gadījum... "

Tuborg, ir kuinja pēdēja!  

3 1 atbildēt

Nebut neesmu alus cienītāja, bet raksts burvīgs ++++

2 0 atbildēt

Es vēljoprojām esmu par Tērvetes.

ārzemju aliņi liekas par vāju un škaidītu, LV lētais gals par ne pa manai garšas šūnai, tāpēc vidusceļš ņ*t vērā naudu un garšu ir Tērvetes Senču!

2 0 atbildēt

wtf kaadaa sakaraa 18+ ??

2 0 atbildēt

Foršs raksts. Bet pa manam ir ja ar naudu viss normāli - Tērvetes vai Bauskas.

Starpcitu arī Lāčplēša Dzintara nav nemaz tik sūdīgs, arī tāds uz rūgto galu, bet vismaz nav tīrs pulvernieks.

Ja kabata spiež - cēsu divlitrīgie bez pilnīgi nekādas kauna sajūtas. Pulvernieks paliek pulvernieks, kapēc gan pārmaksāt? (7% pēc pirmā litra aiziet tālāk kā ūdentiņš :D , 4,7% gan nevajag, no viņiem tikai galva tāda dīvaina paliek :D )

No manas puses nekad neiesaku:

Cēsu Light - mūsu kompānijā ir ieguvis iesauku ''Aliņš kurš atšālējās jau vakar''

Aldara produkcija (izņ*t pilzenes, pats nezinu kapēc), tas ir pierādījums, ka galvassāpes var nopirkt par naudu, pie tam maksājot valstij PVN'u! Patiešām žēl, ka gaidāmais ''Dinamo'' aliņš būs pilnīgi nedzerams :/

2 0 atbildēt

Dievinu tavus rakstus, bet varbūt ir vērts pacensties un uztaisīt kādu jaunu, nevis pacelt vecos?

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »