local-stats-pixel fb-conv-api

Pretsitiens izvirtušajām studentu vakariņām (RCK)11

355 1

Kojās var gadīties brīži, kad ĀTRUMS tiešām ir svarīgs, GAĻAS nav, PARĀDI spiež nost, IZSALKUMS moka, simtā ROLTONA paciņa spiež kuņģi un gatavojas parādīt savas īstās 50 nokrāsas uz daiļās koju grīdas, kad galīgi nav NAUDAS, un kādā klusā skapja nostūrī slēpjas apkaltusi MAIZES RICIŅA un ledusskapī skumji tup OLAS.

Reizēm studentiem nav pat rīves vai katlu, vai vienkārši nav laika tos vēl mazgāt! Var pagatavot daudz ko 10 minūtēs, bet pa to laiku var saražot daudz netīrus traukus.

PIEDĀVĀJU GARŠĪGU RISINĀJUMU.

P.S. Varbūt kāds domās, kas gan garšīgs te var būt, PAMĒĢINIET! Labs veids, kā izmantot apkaltušu maizi. Un vasarās... šādi uzcepam vislabāk jau baltmaizi un pasniedzam ar saspaidītām meža ogām un cukuru....mmmmm..... bērnības garša.

Paņēmu piemēru, ja ir tikai divi produkti, panna, dakša un bļoda!

Sastāvdaļas:

Olas

Apkaltusi maize

Eļļa cepšanai

Ja budžets atļauj, tad varam pievienot minimāli sāli vai cukuru

+piedevas

P.S. Mana skola - RCK

355 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Kurš gan nav ēdis sakultā olā ar cukuru izmērcētu ceptu baltmaizīti? Atļaušos papildināt - ja studentam atrodas omes gādāta zaptīte, tad 2 maizes šķēlēm pa vidu iesmērē ievārījumu, tad izmērcē sakultā olā ar cukuru un cep-tos sauc par nabaga bruņiniekiem.

Nezinu kāpēc nabaga, bet tas ievārījums vidū skaitās bruņinieks, un maizītes no abām pusēm bruņas... Viens no visu laiku mīļākajiem našķiem, ātri, viegli, garšīgi!

15 0 atbildēt

Uztaisīju šorīt brokastīs, kā reiz biju nesen nopircis olas.. Ļoti garšīgas brokastis. emotion  

4 1 atbildēt

Kaut kad atgriezāmies no prakses, finanses- 0, istabiņā mētājas puspudele eļļas, sakaltis cukurs pakas dibenā un kaut kādas miltu  paliekas. Uzmetām visu  uz pannas, sanāca kaut kas līdzīgs cepumiem.

1 0 atbildēt

Kaut kas no maniem studentes laikiem vakariņās.

1.  2 šķēles rupjmaizes sagriež sīkos  gabaliņos vai sadrupina, pārlej ar remdenu ūdeni un uzber  1 tējkaroti cukura ar kaudzīti.

2.  1 rīvēts burkāns, 1glāze kefīra, kuram pievienota 1 tējkarote medus.

1 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

🍕

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt