local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izdzīvot studentam ar 100Euro mēnesī? (RTU)24

435 5

Ja cenā nav iekļauta samaksa par kojām, tad ne visai viegli. Pats 1.semestri pavadīju ar 100Euro mēnesī priekš dzīvošanas. Gan praktiski, gan teorētiski to nav tik viegli dabūt gatavu, ja no mājām neņem neko līdzi ēdamu, jo:

435 5 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Man gan liekas, ka rakstam vairāk derētu nosaukums - "Efektīvs notievēšanas plāns"  emotion Vienalga + 

33 0 atbildēt

Un velviena leita... jus kojas sezat un skataties siena? Kur televizija... telefona sakarai... internets... rakstāmie.... dieks ar adatu jusu izdeldētajām biksēm skolas solos?

15 0 atbildēt

Čipsi, konfektes un citi augļi.. Turpmāk konfektes meklēšu augļu nodaļā. emotion

8 0 atbildēt
Nu bļina, tēma bija tā, kā studentam izdzīvot ar 100Euro mēnesī, nevis kā studentam mēnesī pavadīt savu laiku. Tak dabiski, ka studentam ir gan sakari, gan datori. TV ir atsevišķs gadījums. Vēl viena lieta - tas ir daudz par kaprīzu. Ir arī gan jau tādi studenti, kuriem vispār nekas nav, bet dod laukā no sevis vairāk, nekā tie, kuriem ir tie pikseļkrāni. Runājot par higiēnu - neskaitīju, jo, ja labi, ik pēc 3 mēnešiem nopērku ko vajadzīgu higiēnai. To es saprātīgi lietoju. Rakstāmos ar bieži nepērku. Visu rakstu uz A4 lapām. 1.semetrī nopirku A4 lapas vienu paku un vēl joprojām iet tā paka. Daudz lētāk, nekā burtnīcas katru mēnesi entās pirkt. Piederumus visus vajadzīgos sapērk studiju sākumā. Viss.
6 0 atbildēt
Paldies, ka nosauci mani par bomāru un nūģi, jo es pats tā bezmaz vai dzīvoju kojās. Ā, tad līdz ko viņš sāk iet uz ''tusiņiem'' un nodzerās, ir students? Piedod, atvaino, bet katram ir savs priekšstats par to, kāda ir studenta dzīve, un es neuzskatu, ka, lai norādītu uz to, ka students patiešām.ir students, viņam ir jāiet uz tusiņiem un jādzer alus. Tas ir pretīgs stereotips bezmaz vai. Jebkurš cilvēks, kurš studē, ir students. Un nauda vajadzīga, nevis lai nodzertos un ballētos, bet gan lai cilvēks normāli spētu izdzīvot šeit uz Zemes.
5 0 atbildēt

100 grami putra brokastīs? Vista 2.20 u maltā gaļa 2 euro?

Uz kuras planētas tu dzīvo? emotion

Tiem kojiniekiem jasak stradat un tad nebus jāsēž mājās un jāzelē pirksts... tak vakaros var dabūt darbus... nebus jādomā kur bās savu naudu... Ar auto varēsiet atlauties braukā nevis skriet aiz autobusa

4 0 atbildēt

Tas bija agrāk. Tagad nav pagātne. Daudziem mode salīdzināt pagātni ar tagadni. Mīļie cilvēki - TIE LAIKI JAU SEN PAGĀJUŠĪĪĪĪ. Ir pašlaik tagadne, citi laiki, citas prioritātes. Pagātne jau ir sen sarūsējusi, un jaunā paaudze atdurās pret to. 

4 0 atbildēt

Kā lai izdzīvo pensionārs ar minimālo pensiju 70 eiriku?

5 1 atbildēt

izklausās tā neko emotion es mierīgi varētu izdzīvot jo esu no laukiem emotion paņemtu savu zakusku no mājām un aiziet emotion man jau derētu gandrīz katru dienu kartupeļi ar marinētiem gurķīšiem emotion emotion

4 0 atbildēt
SIRRUS velosìpēds
2 0 atbildēt
velisepēds
2 0 atbildēt
SIRRuS velisepēds
2 0 atbildēt
SIRRUS velisepēds
2 0 atbildēt

tā paskatoties baigais bull shits , ko jūs ēdat ? emotion diezgan var ietaupīt naudu un ļoti garšīgi paēst jaa ēdienu gatavo cepenē , piemēram kartupeļu pusītes ar 3 vistu kājām , tas izmaksās mazāk nekā 3 eiro un būs ļoti garšīgas vakariņas .

2 0 atbildēt

Kurā veikalā ir tik dārgas olas?

2 0 atbildēt

Malacis! Lielākā daļa studentu (es arī) nespētu tā. emotion

2 0 atbildēt

Studnets bez alkahola un tusa tas nav students! Tas ir nūģis! Un tusiņiem ir  vajadzīga naudaemotion Tādēļ šis raksts ir vai nu nūģiem vai  bomāriem.

4 4 atbildēt

👌

0 0 atbildēt