local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izdzīvot ar 100 eiro mēnesī - parazitārie padomi (RSU)17

527 7

Te nu mēs esam. Tu lūkojies bezdibenī, bet bezdibenis lūkojas tevī. Tu esi nodzīvojis līdz punktam savā dzīvē, kad tev uz rokas ir 100 eiro, bet līdz algai ir palicis viens mēnesi. Ko darīt? Kā izvilkt šīs 4 nedēļas un nenomirt?

527 7 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Es to varu, jo es esmu students! 

- noteica Spirtiņš un iemainīja maģistra darbu pret miegu! emotion emotion

43 0 atbildēt

Kas tas par sviestu? Izklausas pēc rokasgrāmats 'kā kļūt par bomzi?' Par kojām nemaksāsi, tevi izmetīs. un īres maksa ir jāmaksā, citādāk notiks tas pats. bez transporta vēl var izdzīvot, bet par pārtiku gan  šādi dzīvojot ātri vien dažādās slimībās iedzīvosies, kas izmaksās vēl dārgāk. 

Jāmaina domāšana! Nevis kā izdzīvot par summu x, bet ko mainīt, lai par šo lietu vispār nebūtu jāuztraucas. pirmais solis - tieciet pāri savam slinkumam un izvērtējiet savus mērķus un prioritātes!

22 0 atbildēt

Šis ir viens kārtīgs parazīta izdzīvošanas plāns.

10 0 atbildēt

Es to varu, jo es esmu students!emotionemotion

8 0 atbildēt

Izklausās jau labi, bet kas notiek gadījumā, ja Tu esi students bez darba? 100 Eiro ir stīpa vai māmuliņas dotā nauda? Jo tā ir visbiežakā prakse. Pirmais, otrais kurss pārsvarā studnetiem ir bez darba, un viņiem ir minimums, ar ko jāizdzīvo. Tādā gadījumā nevarēs taču visu māčību gadu izligties par mirušu un nemaksāt īri kaut vai kojās.. Neēšana un ūdens ir laba prakse, bet jārēķinās ar to, ka studentiem ienākumi visticamāk šajā gaījumā būs līdz 100 Eiro, nevis 100 Eiro līdz algai.

6 0 atbildēt

Iedvesmojoši.

3 0 atbildēt

studentiem noder

2 0 atbildēt

manu parametru delj,3l udens dienaa ir par maz,lai sava shuunas pilnveertiigi apgaadaatu.rekomendeejamaa dienas deva ir man ir 3,6l bet reizeem izdzeru visus 8l, pie lielaakas slodzes un 3laika prognozes!

1 0 atbildēt
Es to varu, jo esmu students!
1 0 atbildēt

Uz plika kunģa dzert nav ieteicams, bet tāpat - neko jau neizvemsi laukā emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍😀

0 0 atbildēt