local-stats-pixel fb-conv-api

Vīriešu stils, kas jāievēro visiem!7

43 15

Puikām, zēniem vai vīriešiem ir jāsāk jau nopienāk attiekties pret savu stilu un viss nozīmīgākais ir apģērba stils.

Speciālisti norāda to, ka savs stils ir jāsāk no apakšbiksēm un zeķēm līdz pat žaketei vai jakai, protams arī specialisti uzskata to, ka vīrieši savu stilu vēl labāk izceļ, ja viņi pievieno vēl kādu seksīgu aksesuāru, kas meitenem patīk, piemēram, rokas pulkstenis vai kāds cits aksesuārs, jo tas tikai sievietēm parāda to, ka vīrietis ir nodrošināts ar naudu un ir vērts veidot ģimenes dzīvi, nevis tāds kuram tikai parādi, azartspeļu atkarība un vēl kaut kas cits nedod Dievs.

Kā arī pieminēšu, ka specialisti iesaka cilvēkiem jeb precizak salot vīriešiem uz darbu iet uzvalkos , jo tas it kā parāda sievietēm, ka viņi ir turīgi vīri, bet ikdienā staigāt vairāk brīvā apģērbā.

Protams, katram vīritim vajag rūpēties daudz nopietnāk attiekties pret savu stilu, bet kā specialisti saka, ka tā saucamais "swag" stils ilgi vairs nebus, jo tas jau lēnām iziet ara no šīs modes un iesaka nēsāt jau ko nopietnāku.

Tad nu es novēlu jums visiem spokiem veiksmīgus stila meklējumus un varbūt ir vērts ieklausīties, bet katrs lai dara kā sirds saka.

Atceries novertet rakstu ar + vai - bet es ceru uz tavu + emotion

43 15 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Vīriešu stils, kas jāievēro visiem?! Tu ko, kaut kāds stila Hitlers esi, vai?

Lai nu kā, raksta vērtība pat zem TVNET latiņas. Tie pāris padomi, ja tā tos var nosaukt, ir visai smieklīgi. Ir darbavietas, kurās uzvalks ir darba etiķete, ir darbavietas, kurās uzvalks izskatītos stulbi. Diez vai kāds nopietni uztvers santehniķi uzvalkā emotion Kas attiecas uz aksesuāriem, rokaspulkstenis būtībā ir vienīgais aksesuārs, kādu vīrietim vajag. Vīriešu rokassomiņas par laimi ir izgājušas no modes, bet kabatas lakatiņš, apročpogas un kaklasaites piespraude ir lietas, kuras ir nepastāvīgas, atkarīgas gan no apģērba, gan pasākuma, uz kuru dodies.

P.S. Sievietes, kuras vīriešos piesaista tikai nauda, pazudīs brīdī, kad nauda beigsies. Un ar tādām sievietēm nauda agrāk vai vēlāk beidzas, lai cik Tu labi pelnītu!

7 0 atbildēt

ar velosipēdu uzvalkā braukt uz darbu servisā. yeah right.

6 0 atbildēt

man nav naudas tādām lietām  emotion

2 0 atbildēt
Ja es ietu uz darbu ancukā , vispar ne tās i blēņas, ja i nauda un slinkovdarbs tad ja
0 0 atbildēt

#1 tādu pulksteni jaunības gados biju no eBoya pasūtījis emotion

0 0 atbildēt

Nu puksteņi kā pulksteņi dažiem tie patīk dažiem nē un par savu eBajā pirkot nemaz nesūdzos, bet ja darbā sākt betonēt uzvalkā, tas gan par mani ko liecinātu!emotion

0 0 atbildēt