local-stats-pixel fb-conv-api

Viesnīca - burbulis5

96 3

Francijā ir atklāta jaunākā viesnīca burbuļa formā. Pilsētas romantika, tas viss ir iekļauts šajā stilā un pat apartamentos. Pavadīt nakti zem zvaigznēm, to visu var izbaudīt kopā ar greznību. Karīna Mase teica, ka viņa vēlējās īpašu vietu, kur varētu nosvinēt savu jubileju. Viņa vēlējās kaut ko tādu, ko nevar redzēt nekur citur, un viņa domāja par kaut ko tādu, kas normālos apstākļos īsti nav iedomājams. Tikai daži cilvēki zina par šo vietu. Nekas nav labāks par to, kā gulēt zem zvaigznēm, un tas šeit ir iespējams.

Šī viesnīca piedāvā pārsteidzošu skatu uz zvaigžņotajām debesīm, kas atrodas nedaudz ārpus no pilsētas. Ar balonu ir neskaitāmas priekšrocības, bet vissvarīgākais šajā visā ir piedzīvojums. Tā ir vieta kur sapņot. Šī vieta atrodas parkā, un ir kaut kas līdzīgs kā māja uz koka. Balons ir pildīts ar gaisu, tas ir caurspīdīgs kupols, kā rezultātā ir iespējams vērot apkārtni jebkurā diennakts laikā. Tur ir plašs interjers, kuru var pielīdzināt pieczvaigžņu viesnīcai. Par vienu nakti ir jāmaksā 189 mārciņas, bet tajā ir iekļauts viss – naktsmītne, ēdiens, šampānietis…

Balons saglabā savu formu, jo gaiss kas tajā pastāvīgi mainās palīdz izvairīties no mitruma. Mūsdienu straujais dzīvesveids neļauj pietiekami daudz laika pavadīt laukos, tāpēc šī ir viena no retajām iespējām, lai rastu kontaktu ar dabu. Neierasta, bet ļoti pievilcīga un relaksējoša izklaide.

96 3 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.gost.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

 Tikai daži cilvēki zina par šo vietu. 

nu vairs nē emotion

1 0 atbildēt

varēji jau uzmeklēt ar vairāk bildes kā konkrēti izskatās.. tā jau interesanti.

0 0 atbildēt

Plusu ieliku, bet žēl, ka tik maz informācijas

0 0 atbildēt
A kur tualete?
0 0 atbildēt