local-stats-pixel fb-conv-api

Tas nav seksīgi132

1820 31

Astoņas lietas, ar kurām meitenes mēdz aizrauties.

Viss tālāk sekojošais nav jāuztver personiski. Un atcerieties, lūdzu, ka runāju par pārspīlējumiem. Visu var, bet ar mēru.

1820 31 132 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 132

0/2000

tiešām jēdzīgs raksts. piekrītu visam šeit minētajam emotion

262 5 atbildēt

Lieliski piemeklēti vārdi un viss izskaidrots,esmu puisis un pilnībā tev piekrītu,pat nezinu ko vēl var piebilst,visu pateici!

167 3 atbildēt

Nezināju, ka meitenes smērē tonālo uz lūpām un es nekad ko tādu nedarītu (tonālo vispār nelietoju), bet patīk, ja lūpas ir līdzīgā tonī kā sejas āda. Piekrītu par lamāšanos un par augstpapēžu kurpēm. ja grib iemācīties staigāt ar augstpapēdenēm, nevajadzētu uzreiz ņemt tās augstākās. Jāsāk ar normāla izmēra papēžiem un tad, kad jau jūtas brīvāk, tad var pirkt augstākus. Tomēr apbrīnoju meitenes, kuras prot graciozi pastaigāt ar tādām "špilkām".  Piekrītu par visu, izņemot vebkameru - tā bilde, kuru esi piemeklējusi ir laba + neesmu redzējusi maucīgas pašfotogrāfētas bildes savu draugu lokā, tikai tās labākās. Varētu runāt vispārīgi, ka, jā, ir tādas, kuras taisa lūpas tūtiņā, ieliecās ceļos (zemu) un atšauj vienu kāju, bet ja tādas nebūtu, visas būtu vienādi pareizas un labas, nebūtu interesanti un nebūtu piemēra - kā nedarīt. :D

102 1 atbildēt

Lasot šo rakstu radās viens jautājums - tad ja zēniem patīk naturālas meitenes, tad kāpec pušus dabū tikai tās kas krāsojas un iet uz tusuņiem nenormāli piedzerties, bet narurālajam tikai retajai ir puisis???

78 6 atbildēt

Raksts kurā ir izteiktas 90% vīriešu domas

64 1 atbildēt

ir pazīstamas pāris meitenes, kurām dabīgi ir salīdzinoši tumšas lūpas un viņas liek virsū tonālo, ne ļoti daudz, lai viņas izskatītos gaišākas. un nemaz tik traki neizskatās, ja vien nav tik brūnas , ka nezinu kas.

un ir jau arī tādas lūpu krāsas, kā pirmajā bildē, kas ir ļoti ļoti maigi rozā un izskatās, ka virsū ir tonālais. un pirmā bilde ir ņemta no dayfoftytwo.spoki.lv/tops un tā ir lūpu krāsa nevis tonālais ;D.

+

tonālais , nedaudz, ir ļoti laba bāze lūpu krāsai, lai tā turētos ilgāk. tāpat kā zem acu ēnām. jo liels tolks atsevišķu to "bāzi" pirkt nav..

bet lielākajai daļai jau piekrītu :D

51 0 atbildēt

Tonālo var likt uz lūpām ? :D Vot tas man ir jaunums :D

48 3 atbildēt

es arī iegādājos augsta papēža bābaciņus..hmm, likās, ka būs viegli, bet kā nācās iet no veikala prom- sapratu, ka tik viegli nebūs  emotion  bet es cenšos staigāt brīvi un man liekas ka sanāk, kā arī man patīk tādi papēži!! ko darīt, ka citiem liekos kā pīle? pakļauties viņiem? lai ir, ka puišiem varbūt nepatīk, jo meitene izskatās saspringa un nestabila nedaudz, būšu forever alone. bet f***, ar kādiem zābaciņiem emotion  emotion

 

bet  kā raksts, ir lietas kam piekrītu, varb vairāk par to pārspīlēto kosmētiku un alkaholu un māklīgo pieeju savam izskatam!

bet par tonālajām lūpām, piemēram, personīgi man, nepatīk savs lūpu sārtums es tieši vēlos, miesas krāsas lūpas..centos atrast patiešām foršu lūpukrāsu, bet sapratu, ka tonālā tonis ir tieši tas, ko man vajag! BET, par cik, tonālais uz lūpām nestāv, tad nākas vien staigāt ar savu krāsu :D:D 

25 0 atbildēt

Ne vārda par duck face? :o

Bet viss jau ir taisnība, jāatzīst gan.

24 1 atbildēt

nu ziniet meitenes, nevajadzētu jau tā nolikt savu dzimumu, vienalga, kas un kā.. Pietam, gribu redzēt meiteni, kura ''ideali'' staigā ar papēžu kurpēm. Katram cilvēkam ir sava gaita un katram tā arī mainās, ja ir papēžu kurpes kājās ;) pietam, gribu redzēt kādu dūdu, kurai ir skills pastaigāt pa vecrīgas bruģi! tā ir immpossible mission, jo 1. ) spūst iekšā paši papēži spraugās 2.) tas bruģis nav vienāds, līdz ar to, liekot kāju, tā var skaisti saļodzīties. cmon, es pati staigāju dien dienā ar papēžiem un tik un tā, pīle uz ledus, ja zem kājām vecrīgas bruģis vai bruģis ar lielām spraugām, sprūst iekšā papēži un kājas šausmīgi nogurdina, ja vislaik tipina uz pirkstgaliem.. bet par pārējo + emotion

15 0 atbildēt

ne tikai puišiem tas nepatīk- man, kā meitenei šausmīgi tracina ārā tās lietas kas te sarakstītas. :D

16 1 atbildēt

 

super! 

Tiešām daudz patiesības... emotion

Uztaisi tādu pašu par džekiem emotion

15 0 atbildēt

Uzbudinoties uz dažādiem orgāniem pieplūst asinis, un tai skaitā arī uz lūpām. Sārtas lūpas - tas ir seksīguma simbols. Sārtas, miklas un jutekliskas. Bet kas gan var būt uzbudinošs, ja lūpas uz sejas ir grūti atrast, jo tās ir vienā krāsā ar seju,turklāt vēl sausas un izskatās sasprēgājušas no tonālā, kad tas sakrājas rieviņās? emotion

15 2 atbildēt

Es milu likt tonalo uz lupam un netaisos to mainit.

27 16 atbildēt

Liels + par rakstu...

 

tracina viss minētais šajā rakstā it īpaši ja meitenes lamājas..

 

tas viss ir galīgi garām :( :) :)

12 1 atbildēt

6. Man RIEBJAS Jūsu Džeku piedrāztā leksika!!!!!!!!!!!!!!!!! emotion

10 0 atbildēt

Kādi mēs te visi esam liekuļi! :D

Ja blakus šim rakstam būtu puišiem tik mīļā galerija ar meitenēm pieticīgā apģērbā, teiksim, pludmalē vai pie kāda no spēkratiem, protams, izceļot krūtis miklā t-kreklā, ar šīm pašām pazīmēm (ok, izņemot rnāšanas sadaļu un smaržas),visi tie paši, kas te " fujojas"  tur laistu siekalas un rakstītu, cik labas bildes un, ka tikai frigīdas un ar sevi neapmierinātas sievietes rakstam ir salikušas mīnusu.

Ja runājam par pupiem, viss ir forši, nav būtiski kā runā, kā smaržo un vai smērē tonālo uz lūpām, kas, starpcitu, ir kļūda, jo es nedomāju, ka tas tiešām ir tonālais, bet gan matēta bēša toņa lūpukrāsa. 

Par nemācēšanu staigāt papēžos, kad izskatās, ka abas kājas lauztas, es it kā mazliet piekrītu, bet- kā citādi meitene iemācīsies staigāt uz 10cm papēžiem? Tikai staigājot. 

10 0 atbildēt

a es atkal dzirdēju , ka ne gluži tonālo, bet pūderi klāj uz lūpām, tad ja vēlas , lai lūpu krāsa uc. turētos ilgāk. hāah. emotion

9 1 atbildēt

nav, gan, jā ;) bet ko tu ''sekseriem'' padarīsi ;)

9 2 atbildēt

Un tagad kuce kas ir autore šim rakstam, uzraksti man desmit lietas, kas ir seksīgas!!! Aiziet! Pie tam ceru, ka tev kaut puse no tām piemīt. Ja nē, turpināšu dot aizvaidzē meičām ar tonālo uz lūpām.

13 6 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »