local-stats-pixel fb-conv-api

Skaistuma paradīze 80-x gados29

356 1

Piedāvāju apskatīt attēlus, kas uzņemti 1980. gadu beigās. Fotogrāfs Bridie Mac, kas lieliski parāda, kā skaistuma standarts izmainījās XX gadsimta beigās.

« 1  2  3  4 »
356 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Te vismaz viss ir dabisks un īsts, atšķirībā no mūsdienām. Pilnīgi prieks skatīties.

34 0 atbildēt

Man kautkaa tas 80-to stils labaak patiik nekaa muusdienu.

25 1 atbildēt
nepatīk man tās apakšbikses pāri gurniem uzstieptās :D
10 2 atbildēt
jo tālāk iet, jo bikses zemāk slīd.
3 0 atbildēt

superskaisti

emotion 

3 0 atbildēt

Perfektas bildes un perfektas sievietes

2 0 atbildēt

Vismaz nav uzpūsts dibens un krūtis.

2 0 atbildēt
Smuki. Bet ja runājot par sieviešu peldkostīmu tad priekšroku dodu shortu, clasiskam, mazliet atsedzošam dupsi apakšam. Kautkā neuzruna tā pirmā bilde.
2 0 atbildēt
Parādīju savai Ukraiņu meitenei un viņas izvēle krita uz bildi 17. Hmm. Ak jūs sievietes, kārdināt mūs vīriešus. Nu labi! Labi!
1 0 atbildēt

Manuprāt šīs bildes parāda to kā mainījās nevis skaistuma standarts, bet skaista apģērba standarts. Praktiski visas šīs sievietes varētu būt mūsdienu modeles - perfekti augumi.

1 0 atbildēt

emotion To es saucu par awesome emotion  nevis mūsdienu vairums nožēlojamo silikonu ar špeakteles apmetumu kas saucās meitene/sieviete emotion bet šis viedoklis protams ir tikai manā izpratnē emotion

1 0 atbildēt

Varu derēt, ka vēl šodien viņas visas izskatās pēc dievietēm. emotion  Kas var būt skaistāks par skaistām sievietēm. emotion

1 0 atbildēt

Pikanti un skaisti :)

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Teicami,arī bez plastmasas dibena vaigos un krūtīs ir ok.

0 0 atbildēt

Šīs bildes labi rosina iztēli.emotion

0 0 atbildēt

10. tādos peldkostīmos vai vispār apakšbiksēs staigājot, izskatās ka izdarot kādu nepareizu kustību, apģērbs vai ielīst kur nevajag emotion vai tiešām at ko tādu bija ērti peldēties un darīt kaut ko aktīvu?

0 0 atbildēt

Vai tad tik ļoti kkas ir mainījies? Vēl joprojām modē ir tievas un garas skaistules, kas mugurā savilkušas pēc iespējas mazāk...

Nu nedaudz atšķiras ģērbšanās stils, tomēr viss jaunais ir labi aizmirsts vecais un arī šādi apģērbi jau tagad no jauna nāk modē. 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt