local-stats-pixel fb-conv-api

Skaisti tetovējumi4

52 11

Sveiki spoki! Šodien nebija ko darīt , tāpēc izdomāju , ka varētu padalīties ar man zināmo informāciju par tetovējumiem ! + Dažas bildes ar tetovējumiem kurus es sev vēlētos!

52 11 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Kaut kāds ārprāts emotion  Man liekas, ka es taisīšu rakstu par debīlismiem, kurus redzu tulkotos tekstos. Paldies par ideju.  emotion

"zīme, kura atzīmējas" Ko?  emotion

"(..) salonu, kur šo procedūru izpilda nesāpīgu (..)" Nesāpīgu? Tu esi kādreiz tetovējusies?  emotion

"procedūra tiek izpildīta ar vibrējošām adatām" Parādi man kaut vienu vibrējošu adatu! Tādas ir izgudrotas?  emotion

"(..) būs jārūpējas par savu aizraujošu jaunoķermeņa daļu." Wow! Mani tetovēs un pie reizes arī pieliks kaut kādu jaunu ķermeņa daļu? Āsom!  emotion

4 0 atbildēt

Man sāpēja nereāli, kaut taisīju pie Vadima, kurš tipa skaitās profs. Tā sāpēja, ka otram vairs neesmu saņēmusies. un kompreses nebija, Bephanten ziede un negrābstīties kamēr krevele noiet. Ir pagājuši gadi 8, ir palicis blāvāks (man brālim tieši tāds pats, taisīts gadu vēlāk un var redzēt, ka viņam košāks), bet es nevaru saņemties atjaunot, zinot, ka atkal sāpēs.

Un, manuprāt, ir svarīgi netaisīt vietās, kuras nevar nosegt. Ir darba situācijas, kad nav vēlams, lai redz tetovējumu (ja vienīgi darba sfēra nav apkopēja vai Rimi kasiere).

Pagājušo nedēļ biju Londonā - meitenēm topā tetovējumi uz kāju pēdām, man ne visai...ja kaila pēda kurpē, vēl ok, bet viņas pat vasarā biezās melnās zeķubiksēs staigā un daudzi tetovējumi pēc kaut kādiem zilumiem izskatās.

0 0 atbildēt