local-stats-pixel fb-conv-api

Problēmas ar mūsdienu meitenēm155

2047 38
2047 38 155 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 155

0/2000
Un lūk ir iemesls kāpēc es negribu bērnus emotion
118 1 atbildēt

Cik tev gadi? Liekās ka mazgadīgs puišelis esi. Protams nevar nepiekrist tevis teiktajam par to stulbumu, mauciskumu, pārmērigu kosmētikas lietošanu utt To visu ļoti labi var redzēt arī realajā dzīvē, piektdienas vakaros rīgas centrā un citur pie iecienītām "tusiņu vietām"  BET piemēram tavi teksti: Internetā  iepazinos ar skaistu meiteni a dzīvē izrādās ka viņa ir neglīta jo pumpas uz sejas." liekās galīgi garām un bērnišķīgi.  Guess what? Visiem tīņiem ir pumpas. Kā arī tikai tāpēc ka cilvēks neatbilst tavai gaumei, nenozīmē ka tu viņu vari saukt par neglītu.  Runājot par ārējo izskatu. Jā MEITENES jau protams izvēlēsies SWAG YOLO tīņu PUIKAS, jo redz tie ir stiliegie wannabe justin bieber, tādēļ MEITENES karas viņiem klāt jo grib būt stilīgas arī. Tā ir tīrakā bērnu būšana, kas pieaugušām sievietēm un vīriešiem liekās smieklīga . Pieaugušo dzīvē ar to izskatu ir tā, vīrietim galvenais zolīdi, tīri ģērbties, mazgāties un strādāt nevis būt slinkam bezdarbniekam. +Vēl laba humora izjūta un ar sievietēm nebūs problēmu.

120 8 atbildēt
Es gan teiktu, ka shis raksts vairaak ir par jaunaam meiteneem, par padsmitnieceem. Un praktiski it visaa Tev piekriitu, tikai Tu aizmirsi pierakstiit par meiteneem, kuras ir reaali tupas, neko nejeedz un neko nesasniegs. Kuraam nav savu meerkju un vienmeer izgaazhas un tupi smejas emotion
79 0 atbildēt

Principā jau patiesība vien ir.Bet par to graizīšanos-muļķīgi,jo varu derēt,kad paaugsies uz 26 gadiem uzģērbs satriecošu vakarkleitu (ja paveiksies ar prātu), tad sagraizītās rokas gribēsies vispār nogriezt.

61 0 atbildēt

Ne visas meitenes tādas ir, dažas ir arī normālas, bet nu, nevaru nepiekrist... emotion

54 0 atbildēt

Ammm....es laikam neesmu mūsdienu meitene.

55 2 atbildēt

pats šķiro glītās un neglītās, bet cepies par meitenēm, kas izvēlās smukos. pretruna.

43 0 atbildēt
Kādi 75 % attiecināmi uz 14 gadīgajām.
40 0 atbildēt

No šī raksta var apvemties.

"Meitenes izvēlas puišus tikai izskata dēļ"; "Puišiem iepatīkas meitene skaistu bilžu dēļ, bet tad viņš ierauga monstru"

Double standarts all the way huh

Sakarīgas meičas eksistē. Vienkārši tu iegūsti nevis to, ko vēlies, bet to, kāds esi tu pats.  Un ja tu piekrīti par vairumu meiteņu īpašībām no šī raksta- tu esi tāds pats spruksts kā šī ģefkas, tikai ar kuli.

https://www.youtube.com/watch?v=p37_Ux1G_BI   šis ir ļoti par tēmu

33 2 atbildēt
Varbūt esmu vecs,bet piekrītu katram vārdam.Manai meitai tūlīt būs 16 gadi,un daudz ko no rakstītā esmu novērojis viņas uzvedībā.Diemžēl neko daudz viņas uzvedībā nevaru ietekmēt,jo viņa dzīvo ar māti(esmu šķīries),bet ceru ka viņai pietiks prāta neapbērnoties pirms laika.
30 0 atbildēt
Un daudzas meitenes ir pārāk greizsirdīgas. Pat slimīgi. Nesen bija gadījums, kad veikalā satiku senu paziņu ( džeku, pati esmu sieviešu dzimuma). Parunājām, varbūt pusminūti, aizgāju prom. Dzirdēju tik pēc tam, kā viņa meitene viņam auroja virsū pa visu veikalu par to, ka viņš viņu krāpj. Piebildīšu, ka esmu attiecībās vairākus gadus ar savu draugu jau un interese par citiem nav ne mazliet. Vēl kas. Esmu pamanījusi, ka ļoti daudzas meitenes nedod džekiem atpūsties no viņām. (draugi, alus, hokejs utt). Bļāviens, ir reizes, kad katrs aizejam ar saviem draugiem pa dienu un vakarā mājās satiekamies un visu izpļāpājam. Vajag taču " atpūsties" vienam no otra. Pārējo nekomentēšu, jo nu jā.
28 0 atbildēt
Esmu meitene , 14 gadi un man tā besī katru dienu šito redzēt . Klasesbiedrenes nāk uz skolu ar tādu dekoltē ka pupi krīt ārā , uzvilkušas caurspīdīgus legingus un papēdenes un tad klibo pa gaiteņiem pie saviem " draugiem" , kurus mīl un laizās katru starpbrīdi . Pretīgi skatīties
27 0 atbildēt

Nevaru nepiekrist šim rakstam!

Tagad paskatoties uz meitenēm es sajūtos veca, (man ir 21. gads) uzvedība, ģērbšanās sitls un pārnērīgā krāsošanās, padara manus matus sirmus emotion Kad es augu tad nekas tāds nebija!

Mans darbs ir saistīts ar cilvēku apkalpošanu, un bieži vien es no 13. gadīgām meitenītēm dzirdu to ka viņas nevar sagaidīt kad zaudēs nevainību vai arī "Es vakar bučojos ar Jāni, bet šodien ar Pēteri. Tas ir YOLO!"

Kad man bija 13. gadi es vēl kokā rāpos un būvējām ar kaimiņu bērniem štābus emotion

27 0 atbildēt

Ideāls raksts! Ļoti atbilstoši. Citreiz pat gribētos izdzēsties no tiem soc. tīkliem, lai tikai neredzētu visu šo idiotismu!

23 0 atbildēt
Man patīk kā tu 2. Punktā raksti,ka novērstos no meitenes ja viņai ir pumpaina seja,un 4. Raksti par to, ka tev nepatīk tas ka meitenes izvēlas puišus pēc izskata. Dafuq
22 0 atbildēt
Neesi hipokrāts? "Meitenes izvēlās puišus tikai pēc ārējā izskata", bet tai pat laikā nodirs meitenes ar "pumpainu seju",kā pats teici,internetā tiecies pēc skaistām meitenēm, un pārāk daudz kosmētika arī nav labi.Bet svarīgi jau tas,kas sirdī ja?
23 1 atbildēt

Čiksas domā- re, lai skatās, cik es esmu kruta!

Cilvēki skatās un domā "Izaugs- būs goblina mātīte."

20 0 atbildēt

Es sapratu, ka neesmu mūsdienu meitene emotion 

19 0 atbildēt
Labs raksts!! Gaidu par puišiem!
17 0 atbildēt

Kas te notiek? Katru nedēļu, vismaz, viens raksts par tēmu: Puši sucks, problēmas ar meitenēm utt. Get over it! Ko varu pateikt no piredzes - vajag domāt ar galvu, pievērst uzmanību sīkumiem. Ja sieviete/meitene/vīrietis/puisis (saucat kā gribat) pirms nopietnu attiecību sākšanas sāk "buksēt", tad arī jāmet ir miers. Nav ko mocīties un tērēt laiku. emotion Chill

15 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »