local-stats-pixel fb-conv-api

Praktiskā mode6

33 0

Mūsdienu straujajā laikmetā, kad apkārt dominē informācijas pārsātinājums, nereti cilvēkam sanāk aizmirst par ikdienas sīkumiem, kuri viņa dzīvi varētu padarīt krietni vien kvalitatīvāku. Lielāko tiesu tādas lietas var attiecināt uz laicīgi nesamaksātiem rēķiniem vai kāda kolēģa apsveikšanu tā vārda dienā vai kāda cita veida sīkums, kurš ikdienas gaitās var padarīt visai neērtas, ja jāatgriežas vietā atkārtoti, lai nokārtotu ar pieklājību saistītās nianses. Praktiskā stila piekritēji ir nākuši ar jaunu ierosinājumu tiem, kuru diena tiek saplānota līdz pēdējajai sekundei un iesaka izmantot krāsainas bantītes, kuras var aplikt atsevišķi ap katru pirkstu, lai kādā noteiktā brīdī apskatoties sev uz roku, atcerētos par kādu svarīgu sīkumu, pēc kura atcerēšanās bantīti varot noņemt no rokas, lai tā lieki nenovērstu uzmanību.

Bantīšu izmantošanas iespējas:
+
katram pirkstam piešķirot dienas nozīmi, kurā kaut kas svarīgs būtu jāatceras
+ katram pirkstam piešķirot kādas personas satikšanas iespēju, kurā kaut kas svarīgs ir jāpastāsta vai jāatgādina
+ bantīšu krāsu izmantošana, katrai krāsai piešķirot kaut kādas būtiskas lietas paveikšanu
+ dažādu krāsu un pirkstu kombināciju izveide, kurām tiek piešķirta noteikta nozīme, tā ar pirkstu un bantīšju pārvilkšanas iespēju pirkstiem, nodrošināt vairākas pēc kārtas paveicamas darbības noteiktā secībā.

Dizaineri patreiz strādājot pie īpašiem bantīšu stiprinājumiem, kuri būtu elastīgi un neierobežotu asinsrites iespējas katrā atsevišķā pirkstā, bet kāmēr dizaineri nav nākuši klajā ar produktu, kurš varētu izcīnīt vietu tirgū. Gribētāji var izmantot caurspīdīgus lateksa riņķus pie kuriem vienkārši ir piestiprināmas dažādas krāsas bantītes.

lasi, vērtē, komentē emotion

33 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

 emotion 

2 0 atbildēt

Interesanti emotion 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt