local-stats-pixel fb-conv-api

Perversais Lolitu tirgus,52

854 9

Šajā rakstā vēlos pavēstīt par vienu briesmīgu lietu. Bērnu hiperseksualizāciju. 8 gadus vecas meitenītes uzvedas gluži kā Riahanna vai Mailija, lai tikai iegūtu diadēmu par uzvaru skaistumkonkursā. Un, patiesībā, lielākā daļa šo meiteņu šo uzvaru pašas nevēlas, to grib viņu mātes, kuru dzīve pašām ir neizdevusies un tās cenšas savus sapņus īstenot caur savu bērnu. Un šīs mātes pat neaizdomājas, ka pievilina pedofīlus.......

854 9 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Slimās mātes un nabaga bērni. emotion

74 0 atbildēt

Bērniem jāpiedalās "Mazajā Cālī" un jādzied par lācēniem, nevis jāgorās tā.

60 0 atbildēt

Skatoties uz šīm mazo meitenīšu skaistumkonkursu bildēm nāk prātā tikai viens - "Pedofīla sapnis" emotion

53 0 atbildēt

Pedolāča sapnis. emotion

36 0 atbildēt

Un kad meitenēm būs 20 gadi, viņas izskatīsies uz visiem 40, jo slimās māmuļas būs sabojājušas visu iespējamo ādu, matus, nagus u.t.t.. Slimi.. emotion

35 0 atbildēt
Arprāc! Tās mammas taču nav NORMĀLAS!!!!!!!
31 0 atbildēt
Drausmas..
18 0 atbildēt

Nekad, nekad un vēlreiz nekad nelieciet bērniem ciest par saviem nepiepildītajiem sapņiem. Šausmīgi. Tādas lietas vajadzētu aizliegt un piespriest šādu bērnu mātēm bargus sodus.

15 0 atbildēt

Tāpēc es priecājos, ka es dzīvoju Latvijā, nevis ASV, piemēram.

Un ka mana mamma nav bijusi tik slavaskāra, lai nogalinātu manu bērnību.

Skumji, ka citi vecāki neaprot, ka bērniem jāļauj būt bērniem nevis šovbiznesa produktiem, kurus var pārģērbt, sagrimmēt, iemācīt neatbilstošas kustības un izdzīt uz skatuves.

12 0 atbildēt

Vienīgais kas nāk prātā - Bad Grandpa emotion

10 0 atbildēt

Atceros, ka pa Kanālu 2 un TV3 rāda raidījumu '' Mākslīgās Lelles'', un tur tiek rādīts, kā mammas meitas špaktelē, un tiešām, uzšpaktelējas, lai tikai UZVARĒTU! Un tas ir tiešām šausmīgi. emotion

9 0 atbildēt

Ja nemaldos, tad LV mini mis konkurss vispār bija balts un nevainīgs. Atmiņā kaut kur pavīd, ka arī pati mazajās klasēs vai pat bērnudārzā piedalījāmies vietējos mis konkursos, kuros galvenais akcents tomēr bija uz talantu, nevis to, kurai smukāku kleitu mamma nopirkusi.

Pats raksts - sakāpināts pārākajā pakāpē.

4 0 atbildēt

Imantas varoņa mīļākais raksts!  emotion

3 0 atbildēt
Arprāc! Tās mammas taču nav NORMĀLAS!!!!!!!
3 0 atbildēt

āāh, šis gan ir briesmīgi.. Mani bērni līdz 7 gadu vecumam pat  nezinās, kas ir hesītis un maķītis..

3 0 atbildēt

Nezinu par vienu lietu gan es nepiekritišu. Cik vien esmu skatijusies tādus raidījums, liela daļ tur māmiņu ir diezgan apaļas un teiksim ta nav no smukākajām, nevis skaita savas kalorijas jeb ir pārmērīgi tievas, bet par pārējo es gan peikritīšu!

3 0 atbildēt
Ļoti vienpusējs raksts. Maz informācijas par pašiem konkursiem, vairāk tikai Tavas negatīvās domas. "..pieaugušie ir tādi paši, māte un meita sēž uz vienas diētas, skaita kalorijas, lai tikai būtu ''seksīgākas''." Atvainojos par jautājumu, bet vai Tu maz esi redzējusi lielāko daļu šo māšu? Daudzus dalībniekus pavada tēvi, ne mātes. Un teiktu, ka apmēram puse no bērniem paši vēlas piedalīties.
2 0 atbildēt

Botoksu?Mazai meitenei? Tai  mātei nevis uz konkursu,  bet  uz Psihiatrisko slimnīcu.  Vecāķu tiesības vajag  tādiem atņemt.

2 0 atbildēt

Piekrītu, bet teksts ir mazliet pārspīlēti sašusmināts. Neuzskatu to par normu, taču neticu, ka visas šīs meitenes nākotnē kļūs par prostitūtām. Sabojās ādu, veselību - jā, bet tomēr, lūdzu, nepārspīlē.

1 0 atbildēt

fu bļe emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »