local-stats-pixel fb-conv-api

Matu rotas6

16 1

 

Jau iepriekš atvainojos par nosaukumiem, ja tie neatbilst, bet es tās saucu tādos vārdos kādos es tās pazīstu.

1. Matu gumija

Kā izskatās matugumija visi zin, ja ne tad matugumija ir mazs, apaļš, staipīgs rimbulītis. Pēc rūpīgas izpētes dažkārt izrādās, ka staipīgumu nodrošina sarullēts brāķa prezervatīvs, tā teikt saudzēsim dabu. Lielākoties šis ir pilnīgi unisex objekts, un tā arī ir visbiežāk redzētā matu rota gan vīriešiem, gan sievietēm. Tas mēdz izplēst pusi matu ņemot ārā, bet jūs to tikuntā mīlat, jo to ir viegli paņemt līdzi un tā jūs glābs neparedzētos mirkļos. Pārsvarā redzēta bižu galos un saturot zirgastes. No pašas pieredzes saku, ņemiet vērā, tas mazais metāliņš matugumijā ir matu giljotīna.

2. Matu lociņš/stīpiņa

Izliekts objekts, dažkārt ar maziem zobiņiem, lai apturētu matu krišanu acīs. Kautgan redzēti arī koka un metāla brīnumi, būtībā matu lociņš ir ar plastmasas sirdi, ko dažkārt slēpj auduma vai kāda cita materiāla ādiņa. Arī šī matu rota ir redzēta abu dzimumu pārstāvju matos, tiesa lielākoties meiteņu.

3. Matu lente

Būtībā matugumijas un matu lociņa hibrīds, tākā izskatās kā matu lociņš bet darbības princips kā matugumijai. Ērts un turas matos labāk nekā matu lociņš.

4.Matu sprādzīte

Maza un jauka sprādzīte, izskatās pēc trijstūrīša, satur nepaklausīgas matu šķipsnas. Ļoti jauki klikšķinās un stresa mirkļos tādu izņemot no matiem un sākot klikškināt apkārtējos var novest līdz baltām pelītēm. Galvenā auditorija mazas meitenes, bet ir lielisks akcents arī vēlākos gados.

5.Matu sprādzīte/saspraudīte

Papīra saspraudes matu ekvivalents, izskatās pēc mazas cemmītes, lieliski noder, lai nemanāmi kautko piespraustu. Vispār viena no labākajām matu lietām tā tīri praktiski runājot.

6. Aligator sprādzīte

Darbojas pēc knaģa principa, atvērta izskatās pēc atvērtas aligatora mutes. Matiem to ieraugot rodas tādas pašas sajūtas, kā jums ieraugot atvērtu īsta aligatora muti jums tuvojoties. Skaista, bet bīstama sprādzite.

7. Matu ķemme

Kā jau nosaukums rāda izskatās pēc ķemmes, tikai paredzēta matu saspraušanai, uzspraušanai. Maz izmantots matu aksesuārs un žēl jo visiem ļoti skaisti izskatās. Viena no senākajām un greznākajām matu rotām.

8. Matu kociņš

Būtībā skaists puļķītis domāts atkal saspraušanai, lielākoties tiek izmatots copes izveidošanā. Matu kociņi mēdz būt gan neuzkrītoši un gandrīz nemanāmi, gan izrotāti un loti grezni. Diemžēl, lai viegli izmantotu šo matu rotu nepieciešami pagari mati. Tiek valkāti pārsvarā viens vai divi kociņi.

9.Matu sprādze

Metāla sprādze, kas paslēpta zem greznākas virspusītes. Arī ļoti bieži izmantots matu aksesuārs,drošvien jo viegli izmantojams. Var izmantot pilnīgi visu frizūru veidošanai pat ar minimālām iemaņām. Izskatās greznāk nekā matugumija, bet izmantojums līdzīgs.

10. Copes turētājs

Sastāv no kociņa un copei pāri pārliekama rotājuma, lietojot ar kociņu nostiprina copi un rotājumu, kam ir arī copi saturošas īpašibas. Salīdzinoši reti izmantota matu rota, prasa zinamu roku veiklību un pieredzi, piedevām frizūras izmēram jāatbilst rotajuma izmeram.

11. Diadēma
Mazs kronītis, pārsvarā izmato kāzās un citos svinīgos pasākumos, kaugan redzēts arī uz ielas un ballītēs, kad kādam ir nepārvarama vēlme kļūt par princesi.

12. Žokļi
Izskatās pēc žokļiem, bet ir viena no visērtākajām un saudzīgākajām matu sprādzēm. Izmantojums gandrīz bezgalīgs, iespējams piemeklēt izmērus visiem amtu garumiem un biezumiem. Izmantota bieži un daudz. Mana mīļākā sprādzīte, par spīti tam ka katru mēnesi vismaz vienu salaužu.

13. Matadata
Izskatās pēc U burta, bet ir daudz sāpīgāks brīnums. Lielisks, lai saspraustu tādas matu kombinācijas, kas pat murgos nemēdz rādīties un es to domāju gan labā, gan sliktā nozīmē.

« 1  2  3  4 »
16 1 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

un kur tad matadatas? :o

1 0 atbildēt

matu gumijas nav labi nēsāt. ;D

0 0 atbildēt

Zināju,ka te Blērai jābūt :D

0 0 atbildēt

Lācītis-matu gumija tik piemīlīgs.emotion

Es arī tādu gribu.emotion

0 0 atbildēt

forši

0 0 atbildēt

atbildot uz Naktsvijole komentāru " un kur tad matadatas? :o " pavisam piemirsu! paldies:D

0 0 atbildēt