local-stats-pixel fb-conv-api

Mani nepopulārie viedokļi / kosmētika5

Kā jau daudzām meitenēm kosmētika ir viena no lietām, kas man interesē un aizrauj.
Kad es uzsāku lietot kosmētiku man likās, ka spilgti zilas acuēnas un spilgta sarkana vai rozā lūpukrāsa ar kaudzi spīguļu ir ļoti laba doma.
Tad nebija iespējas ieiet Youtube un paskatīties kā tas pareizi jādara. Tagad tur var uzzināt visu, sākot ar to kādu tonālu izvēlēties, beidzot ar to kā izveidot helovīna meikapu, kurš izskatās ļoti reāli.
Bet ja cītīgi paseko līdzi visam ko tur stāsta var pamanīt kā trendi mainās katru dienu. Vēl dažus gadus atpakaļ katras meitenes meikapa kolekcijā bija jābūt matētam tonālajam un pūderim, bet tagad viss ir par veselīgu (dažkārt pārspīlētu) spīdumu. Ar lūpu produktiem, gan ir savādāk, vēl salīdzinoši nesen visas meitenes nēsāja lūpu spīdumus, bet tagad lūpām ir jābūt matētām.
Bet gadās arī tādi trendi, kurus es nespēju izprast.

70 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000
Pārsvarā es piekrītu, pietrùka vēl paštonējošais, kas nav izlīdzināts un visa āda ir kā zebrai. Un kur nu bez bronzera, kas ir teju pa visi vaigu izsmērēts. Vieni dienu uz darbu atnāca klientīte ap 14 gadiem, laiks ap pusdienlaiku. Visa seja tumši konturēta, vaigu kauli redzami jau kilometra attālumā, pie blondiem matiem biezas, spurainas melnas uzacis, spīdīgas acu ēnas, leļļu mākslīgās skropstas, spilgti rozā lūpukrāsa, kas ļoti acīmredzami bija pārklāta pāri lūpu līnijai tās cenšoties palielināt. Visam šim klāt bija bralette topiņš un šorti, ka vaigus tūliņ varēja redzēt. Es gandrīz sāku skaļi smieties, kad draudzene apskatīja viņas seju un teica "ļoti smuki izskatās". Šī bija meitene, kas par daudz skatās to YouTube.
11 0 atbildēt

3. Nu tas ir vienkārši WTF!  emotion 

4 0 atbildēt

man patīk dabiskums... un tev nav nekas jāpielabo  emotion 

1 0 atbildēt

Mazāk tukšumu un vairāk viedokļu.  emotion  

0 0 atbildēt

Par zilajām acu ēnām esi paņēmusi vienkārši neveiksmīgu attēlu. Šim nav nekādas vainas 

http://www.a2zlifestyles.com/wp-content/uploads/Ice-blue-eye-shadow.jpg

0 0 atbildēt