local-stats-pixel fb-conv-api

Mani nepopulārie viedokļi - apģērbs13

Dažkārt paskatoties kā citi ģērbjas, es jūtos it kā man būtu 90.

Laikam jau sākšu ar to, ka man ir 21 un pēc visa spriežot esmu tieši tajā vecumā, kad varu atļauties valkārt, ko vien vēlos. Vairs nav problēmu, kas saistītas ar to, ka vecāki izvēlas ko man ģērbt vai neļauj izpausties tā kā vēlos un vēl ir palicis mazliet laika līdz cilvēki sāks rādīt uz mani ar pirkstiem sakot- "Viņa taču ir par vecu lai tā ģērbtos."

Šajā gadījumā neiet runa par gotiem vai kaut ko tamlīdzīgu. Pēc maniem uzskatiem tas nav nekas slikts, ka cilvēki vēlas atškirties un tas, ka es neizvēlētos vilkt kaut ko tādu nenozīmē, ka citi nedrīkst.

Lieta, kas mani kaitina jau daudzus gadus ir LEGINGI. Visur internet'a ir joki par to, ka meitenes nesaprot, ka legingi nav bikses. Bet izskatās, ka vinas vēl aizvien neko tādu nav atradušas. Vakar, kad devos uz lielveikalu, lai sapirktu ēdienu man priekšā gāja apaļīga, gara auguma meitene melnos apspīlētos legingos. Par to ka vinas apakšbikses bija sarkanas man nav ne mazāko šaubu. Varbūt kādam rodas jautājums, kāpēc es skatījos uz viņas dibenu. Atbilde ir vienkārša- esmu diezgan īsa.

Tā nu es sāku aizdomāties par tādām lietām, kā kāds apģērbs man liekas visnepieņemamākais.

Lūk mans saraksts:

311 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.google.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

5. jau vairs nav dekoltē, tas drīzāk ir I'm horny, fuck me now!!   emotion 

21 1 atbildēt
Meitenes , jo vairāk atkailināsaties jo vairāk uzbudināsiet , ne tik ļoti izvēlīgās puišu oliņas , nevis viņu sirdis emotion
11 0 atbildēt
Man ir diezgan daudz legingu, bet nav nevienu, kuri būtu caurspīdīgi.
10 0 atbildēt

Šaurās čaļu bikses. Man vienkārši riebjas tās vēl vairāk, kad dodos ar līgavaini šopingā pēc biksēm, bet viss, ko var dabūt, ir apspīlētas bikses pat rozā krāsā. Puse pilsētas vīriešu staigā tādās biksēs ar SWAG krekliem, pat nepiedomājot par to, ka varbūt beidzies YOLO vecums un pienācis laiks ģērbties zolīdi. Visi padsmitnieki ar savām skalu kājiņām tajās izskatā stā, it kā būtu uzvilkuši zeķubikses, vēl ļaunāk izskatās tad, kad nēsā bikses garumā līdz potītei, klāt velkot mokasīnus un piegulošu džemperīti ar hūti. Nē, lūdzu, nevelciet puiši ko tādu, var pārprast jūsu orientāciju. (neesmu homofobe)

Jā, par to šopingošanu- normālas bikses vīrietim ir gandrīz nereāli atrast, kas nav džinsi.  

Legingi- visvairāk riebjas, ka tos visvairāk velk ļoti apaļīgas meitenes un sievietes. Ārprāc, kā tas no malas izskatās.

8 0 atbildēt
Vienīgais laiks, kad pielūdzu un slavināju legingus, bija grūtniecības laikā. Bet tikai un vienīgi kārtīgi izpētot vai nekas nespīd cauri. Pēc tam jau automātiski sāku tos atkal ienīst emotion vienmēr meičām ir gribējies pajautāt, vai viņas domā ka tas ir seksiigi..?
7 0 atbildēt

skaudīgo un kautrīgo klubs.

7 0 atbildēt
Par tiem legingiem, riebjas, kuras nēsā tā, ka var redzēt apakšbikses, bet ja to nēsā, kad ir gara jaka, kleita, vai garš krekls, tad ir OK. Man pašai ir legingi, bet tos nēsāju kopā ar svārkiem, īpaši vēsā laikā..
5 0 atbildēt
2.es tā neģērbjos, kaut arī man ir 14, paskatoties uz citām mana vecuma meitenēm, man nāk raudiens un es esmu šokā vienlaicīgi.
5 0 atbildēt

Varētu vairāk, bet interesanti. emotion  emotion 

4 0 atbildēt

Es pats mēdzu reizēm valkāt tās šaurās bikses, jo man vienkārši patīk tas ka normālā laikā ir ērti ar viņām staigāt, bet vienmēr cenšos darīt tā lai man tur baigi nespiežās ārā nekas, kam nevajadzētu būt citiem redzamam.

Visvairāk, man nepatīk tie tank t shirt, tie ir tie krekli čaļiem ar lielu izgriezumu krūtīs un padusēs, kas tur slikts? Ja tev nav tur kārtīgi bodybuilding muskuļi, tad labāk tādus nevelc, jo nevienam neinterisē tavas spalvainās paduses, vai arī par cik mm ir izauguši tavi krūšu matiņi.

Un staigāt bez krekla publiskās vietās čaļiem arī nav labi, tas pats iemesls ka ar tiem tank topiem. Kaut gan man patīk tā pastaigāt pašam, bet es to nedaru pilsētā, protams var pieņemt izņēmumu, ja ir tiešām karsts laiks.

5 1 atbildēt

3 . Look at dat ass emotion  , ja godīgi besī tādi čaļi , nevienam nav jāzin kādas krāsas apakšbikses tu nēsā  , un vai visp. nēsā .

1 0 atbildēt

Ir taisnība, dažos faktos, bet kāpēc tāds nicinājums??? Ir lietas, kas vienai izskatās labi, citai slikti, jābūt gaumes sajūtai un jāapzinas ko vari atļauties vilkt! 

Lasot rakstu rodas sajūta,ka esi kompleksu nomocīta....(tāds pasniegšanas veids)...Vai nu uzskati,ka TAVS viedoklis ir pats PAREIZĀKAIS!?

Bet tie džeki... tajās....Bāc, pārsvarā blakus ejošas meitenes roka ir resnāka, kā iespīlētajās biksēs esošās kājas... emotion 

1 0 atbildēt

kas vainas 6.? 

0 0 atbildēt