local-stats-pixel fb-conv-api

Lētākais veids, kā izglābt savus apavus!0

38 2

Vai Tu esi noguris no mūžīgās tērēšanās savu apavu dēļ? Lai iegādātos kvalitatīvus un skaistus apavus, nākas šķirties no iespaidīgas naudas summas. Kā Tu vari samazināt šos izdevumus un dzīvot ar skaitiem apaviem?

Ikviena vīrieša garderobē ir jābūt vismaz vieniem “zolīdiem” apaviem jeb izejamām kurpēm. Tā kā laikapstākļi mūsu zemē ir tādi, kādi viņi ir, tad apavi bieži bojājas. Āda tiek sabojāta lietus, sniega, dubļu un sāls ietekmē. Tomēr, daudzi nezina, ka ne visā ir vainojami tikai laikapstākļi. Tos tu nevari ietekmēt, bet tu vari mainīt savus apavu kopšanas paradumus, kuri ir ļoti būtiski, lai tie kalpotu ilgāk.

Savās ikdienas gaitās ir svarīgi atvēlēt laiku savu kurpju pulēšanai, it īpaši pirms lietus. Tas ir nepieciešams vismaz vienu reizi mēnesī. Vasku saturošā smēre ne tikai liks taviem apaviem izskatīties labāk, bet arī pasargās no slapjuma, sāls un netīrumiem.

Ja tu vēlies pamainīt savu veco kurpju izskatu, tad tumšāka apavu smēre var piešķirt autentiskāku izskatu tavam brūnās ādas kurpju pārim. Melna vai šokolādes brūna smēre, uzklāta uz gaišākas ādas kurpēm, piešķirs apaviem interesantāku un stilīgāku izskatu.

Ļoti labi noder arī izsmidzināmie apavu kopšanas līdzekļi. Tomēr, jāatceras, ka tie neaizvieto smēri, bet gan palielina ādas aizsardzību pret mitrumu un netīrumiem. Sākumā testē aerosolu uz mazākās un neuzkrītošākās apava daļas, vēro vai tas neietekmē ādas krāsu. Ja tas nenotiek, tad turpini uzklāt uz visa apava materiāla.

Lai glābtu labus, bet novalkātus apavus, lētāk ir aiznest apavu pāri pie kurpnieka, nevis iegādāties jaunu pāri, kurš atkal būs jāienēsā. Zoles maiņa ir diezgan populārs kurpju atjaunošanas veids, jo arī zoli tu vari izvēlēties interesantākā tonī vai no interesantāka materiāla. Tas piešķirs tām jaunu skatu, tu būsi ieguvis jaunas kurpes un tavs bankas konts nebūs tādēļ iztukšots!

38 2 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000