local-stats-pixel fb-conv-api

Lego modes aksesuāri!8

316 1

Sveiki spocēni un jo īpaši, lego mīļi!

Teju ikvienam ir bijis LEGO komplekts mājās, ja ne bijis, tad ir joprojām, bet vai kāds no Jums ir aizdomājies par modes aksesuāru izveidi no lego?! Nedomāju viss!

Iepazīstieties - Agniezska Biernacka, poļu izcelsmes, nu jau māksliniece, kura 6 gadus atpakaļ aizsāka lego aksesuāru un rotaslietu veidošanu, šobrīd šī nodarbe viņai ir kļuvusi par peļņas avotu. Attiecīgi, tas prasa augstu kvalitāti un nedrīkst pieļaut kādas sīkas nianses palaišanu garām.

Šī māksliniece no LEGO elementiem izgatavo dažādus aksesuārus un rotaslietas - sākot ar rokas somiņām, "Clutch", makiem, beidzot ar gredzeniem, auskariem un pat aproču pogām.

Māksliniece saka, ka no idejas līdz dizainam un realizēšanai ir pagājis diezgan ilgs laiks, jo tikai procesā varēja saprast, kā un ko izmantot, lai šie aksesuāri būtu augstas kvalitātes, parocīgi, izmantojami kā ikdienā, tā svētkos!

Pagājušo gadu, māksliniece aizsāka savos darbos ieviest arī apzeltītus LEGO klucīšus, reāli apzeltītus! Sākotnēji, atrast kādu, kurš apzeltīs parastus LEGO klucīšus ir bijis ļoti grūti, jo kurš gan gribētu apzeltīt ko tādu! emotion Tomēr, māksliniecei ir izdevies atrast vienu firmu, kas viņas pasūtījumu ir izpildījis un turpina to darīt arī šodien.

Pirms sešiem gadiem, kad māksliniece aizsāka šo ideju un idejas realizēšanu, viņas draugi bijuši diezgan skeptiski noskaņoti, ka viņai kas šāds varētu izdoties un bizness aizies! Daži no viņiem sāka smieties, kad teicu, ka šis būs veids, kā es maksāšu savus rēķinus! Bet kā redzat, bizness ir aizgājis vairāk nekā tikai ar uzviju!

Šajos aksesuāros un rotaslietās tiek izmantoti tikai un vienīgie oriģinālie LEGO klucīši! Un dažos izstrādājumos vēl arī zeltītie klucīši klāt..

Nav nekāds brīnums tad šo aksesuāru cenai, kas acis iepleš ne pa jokam! Lai gan ko var gribēt, mēs taču zinām cik maksā LEGO konstruktori vien, kur nu vēl LEGO klucīšu aksesuāri!

Neskatoties uz cenu es jau nu savā īpašumā labprāt kādu "Clutch" somiņu gribētu! emotion

Un Tu?

« 1  2  3 »
316 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

apenes no lego varētu būt kaut kas eksotisks emotion

12 0 atbildēt

izskatās stilīgi emotion

9 0 atbildēt
Man arii luudzu kaadu no siem slaistajiem alsesuaariem emotion
4 0 atbildēt
12 avatars12

Euuuuuuuuu, uzdāvinat man LEGO, nekad nav bijis, GRIBU.. emotion

2 0 atbildēt

rakstins labs, mode gan hu ina.

3 3 atbildēt

kur tādus var nopirkt?

0 0 atbildēt