local-stats-pixel fb-conv-api

Kuras ir vislabākās melnādainās meitenes? 👩🏿10

193 0

Sveiki,

Es uztaisīju šo rakstu tiem, kuriem simpatizē melnādainās sievietes. Mani apgalvojumi ir balstīti uz to, ko pati esmu pieredzējusi vai dzirdējusi.

Melnādainās meitenes ārpus Āfrikas kontinenta nav īpaši labas sievas. Afro amerikānietes 🇺🇸 ir slavenas ar to, ka gandrīz 80% no viņu bērniem dzimst ārpus laulības. Viņas nav labas sievas, jo ir pārāk prasīgas(naudas ziņā), slinkas un uzvedās pārāk vīrišķīgi, kas atbaida vīriešus. Tā kā ASV organiskā pārtika ir dārga, un daudzos lielveikalos pārdodamā pārtika ir sintētiska, un daudzi ēd ,,ātro pārtiku”, tad daudzi amerikāņi cieš no liekā svara( ieskaitot afroamerikānietes).

Jamaikiešu sievietes 🇯🇲 ir pat ļoti vīrišķīgi uzbūvētas un skaļas. Lai izceltos daudzas lieto ādas balināšanas līdzekļus. Viņām patīk dominēt savus vīrus.

Afrobrazīlietes 🇧🇷 ir draudzīgas un ģērbjas krāsaini. Viņām piemīt kaislība uz dzīvi kā citiem latīņamerikāņiem. Tagad afroamerikāņu vīriešiem ir tendence braukt uz Brazīliju, lai tur meklētu sievas, jo negrib precēt amerikānietes.

Eiropā( piemēram Francijā 🇫🇷) daudzas melnādainās meitenes ir izglītotas un var vieglāk adaptēties eiropiešu kultūrā. Bet Lielbritānijā 🇬🇧 daudzas vairāk līdzinās geto(ghetto) mentalitātei.

Tagad par sievietēm Āfrikā... 🌍
Paši āfrikāņi man ir teikuši, ka visskaistākās melnās sievietes nāk no Etiopijas 🇪🇹. Tā kā vēsturiski Āfrikas kontinenta austrumpiekrastē vienmēr ir notikusi tirgošanās ar arābiem, ebrejiem un pat ķīniešiem(ne tik daudz kā ar citiem), tad daudzām populācijām ir ,,gēnu piemaisījums”.
Etiopietēm piemīt proporcionāli sejas vaibsti, kalsns augums, un viņu matu struktūra atšķirās no citām melnajām sievietēm, kurām parasti ir dabīgi īsi sprogaini mati. Viņas spēj izaudzēt garus matus.

Dienvidāfrikas 🇿🇦 sievietes nav tik populāras, jo ir ļoti amerikanizētas. Šeit daudzām melnādainajām sievietēm ir disproporcionāli augumi un pārāk apaļīgas aprises. Daudzām ir tendences palikt resnām. Varu pati teikt, ka daudzas kā amerikānietes ir diezgan aprobežotas ar domāšanu. Daudzas pat nezin kur uz kartes atrodas valstis kā Somālija 🇸🇴. Tāpat kā amerikānietēm daudzām dzimst bērni ārpus laulības, un viņas savus bērnus audzina kā vientuļās mātes.

Maz populāras ir Rietumāfrikas sievietes(kā nigērietes 🇳🇬, ganietes 🇬🇭), kuras ir ar lielu ķermeņu uzbūvi(būdīgas), dziļu balsi. Daži man ir teikuši, ka viņas ir pārāk vīrišķīgas un pat kaujas kā vīrieši. Sejas vaibsti ir rupji.

Vidusāfrikas valstīs kā Namībijā 🇳🇦, Botsvānā 🇧🇼, Tanzānijā 🇹🇿 sievietes ir sievišķīgas. Daudzām ir proporcionāli augumi un smalki sejas vaibsti. Šīs valstis ir bijušās Britu kolonijas, tāpēc to valsts iedzīvotāji labi runā angliski un ir izglītoti.
Kongolietes ir arī izglītotas, bet runā pārsvarā franciski. Viņu izbūve ir vīrišķīga un kalsna ar lielu galvu. Daudzas ir garas.

Varu arī pieminēt angolietes 🇦🇴, kuras runā portugāliski. Bet jauktenes no Angolas ir izskatīgākas par melnādainajām. Viņas atgādina brazīlietes.

PS Šie ir mani secinājumi. Neiekļāvu visas iespējamās valstis. Bet varat savas domas izteikt komentāros.
Ceru, ka patika.

Āfrikas valstu tops ar visskaistākajām sievietēm
193 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Ir kāds no spokiem izprovējis melno? emotion

5 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Vislabākās viņas ir būrī
3 0 atbildēt

Es domāju,ka katrs izvēlas sievieti pēc savas gaumes un patikas neprasot padomu no malas .

1 0 atbildēt

Aizmirsi pieminēt melnādaino ciltis ar saviem ''īpašajiem'' skaistuma standartiem caurdurtām lūpām, mālainajām frizūrām un citiem ķermeņa rotājumiem. Ciltīs viņas būs īstas skaistules, bet pie mums ne.

0 0 atbildēt