local-stats-pixel fb-conv-api

Kleita no «elles» jeb iepirkšanās interneta veikalos14

210 0

Katram no mums taču tā ir bijis, ka kaut ko pasūtot no interneta, tas nemaz neizskatās tā, ka bija domāts un redzēts uz modeles auguma. Jo tas viss īstenībā kāds ir uz bildes ir vienkāršs photoshop's. Es varu pārtulkot visu, kas rakstīts uz bildēm, bet ja ir tāda vajadzība tad rakstiet un rakstu es uzreiz izlabošu, lai būtu visiem saprotamāk. Tomēr, es varu pastāstīt, to ko jūs jau zinat, ka viss gandrīz ir ražots Ķīnā. Man labāk padodas tulkot angliski, bet ne krieviski, tāpēc varētu būt arī kļūdas. Tomēr, ja vēlies lai es iztulkoju uzraksti man persnonīgi vai komentāros. Ieliku vienkārši bildes, lai apskataties kā tad izskatas īstenībā kleitas uz modeles un kā izskatas šī nopirktā jaunā kleita! Izskatas uz modeles jau ļoti labi, bet vai tā izskatas arī uz šīm sievietēm? Tas ir jāspriež katram personīgi, jo katrs cilvēks ir ar savu domāšanu un dzīves izpratni. Nevar būt tā, ka visi mēs tagad domāsim vienu un to pašu. Mēs katrs esam savādāks, neesam vienādi. Tāpēc apskaties bildes, izlasi aprakstu un nokomentē, ko par šo visu domā tieši tu!

Tagad esi šo izlasījis un dodies un apskaties bildes, kurās ir kleitas uz modelēm un tieši tās pašas kleitas, kuras ir uz sievietēm.

« 1  2  3  4  5 »
210 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

ja grib ļoti lēti kaut ko nopirkt aliekspresī, tad tā arī būs. Bet no  20 Eur jau sākas šis tas pat ļoti smuks. Ja nav fīdbaka ar bildēm, der uzmanīties,

Ja kas, pat ļoti  jaunai meitenei. ja viņai  ir ap 100kg, caurspīdīga kleitiņa nekad neizskatīsies labi.

12 0 atbildēt
Es savu izlaiduma kleitu pasūtīju aliexpress. Atnāca ideāla kleita, tāda pati kā fotogrāfijās.
10 0 atbildēt
Bildēs kleitas ir uz modelēm ar perfektu augumu. Šeit daudzas nav ar to saucamo modeles figūru. Daudzas kleitas ir vienkārši jāizgludina. Esmu sūtijusi 2 kleitas uz izlaidumu. Viena atnāca perfekta un par ļoti lētu naudu. Otra bija tikai nedaudz jāiešuj sānos vai jāapliek josta un derēja ideāli.
8 0 atbildēt

pagaidam sudi nav atsutiti vienigais izmeram japiepluso 3 ja pirksi pa 5eirikiem nekas labs nebus

6 0 atbildēt

OK, nepirku aliexpress, bet asos.com kleitu, kad bija jāiet uz kāzam. Jo LV veikalos nebija nevienas tādas kleitas, kādu vēlējos. Nu, pa 95eur atnāca super kleita, vel 5eur piemaksāju šuvējai, lai nogriež apakšu, jo bija 5cm par garu. Bet, ja sūti pa 10eur, vai 15 eur, tad uz to arī rēķinies,ka materiāls tuvu Maximas maisiņam un viss cits arī nekāds. Labas lietas tomēr kaut ko maksā!

6 0 atbildēt

Kas izskatās labi, kas izskatās slikti. Ir tikai mūsu smadzeņu radīta ilūzija

3 0 atbildēt

Kā vispār var iedomāties izlaiduma vai kāzu kleitu pirkt online.  emotion 

3 0 atbildēt

Nu lielākā daļa joprojām nav sapratušas, ka modeles figūra nenāk komplektā. emotion 

3 0 atbildēt

K a s, biedri, ir ''sivietes''?  emotion 

2 0 atbildēt

Dažu kleitu prasās vienk izgludināt un dažu - mazliet pielabot, lai ir uz augumu. Savādāk - nu nezinu... no Ķīnas tikai pa ļoti mazāk summām pirktu. A te - 100,000... nja

2 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion Bez komentāriem.

1 0 atbildēt
Pautiju kleitu pa 6€ audums protams nebija loti labs bet vulkt vareeja
1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt