local-stats-pixel fb-conv-api

Kas būs modē 2017. Gadā?3

20 0

Mums visiem patīk skaisti ģērbties, būt moderniem un stilīgiem. Katru sezonu, visā pasaulē slaveni dizaineri, spēlējot uz mūsu vājībām un uz bezgalīgo mīlestību pret sevi, izlaiž aizvien jaunus un jaunus, sieviešu apģērbus, kuri pamatīgi iztukšo mūsu maciņus. Bet ko lai dara, ja vasarā un pavasarī, rudenī, un pat ziemā tik ļoti gribas būt skaistai un modernai, piesaistīt sev apkārtējo cilvēku uzmanību. Nekas cits neatliek, kā doties uz veikalu. Bet, lai nekļūdītos, tad īss ieskats tajā, kas būs modē 2017. gadā.

Mežģīnes un krokojumi

Kas vēl var būt sievišķīgāks, par kleitu, kura ir uzšūtā no vieglas, smalkas un gaisīgas mežģīnes? 2017. gada, joprojām, paliek modē puscaurspīdīgas, mežģīņu kleitas, kurās ir daudz krokojumu, volānu un rišu. Pavasarim varat izvēlēties kleitas baroka stila.

Vēl, viens, galvenais 2017. gada modes elements – svītras. Tās ir gandrīz visas sieviešu apģērbu kolekcijās, kuras ir radītas 2017. gadam. Bikses, kleitas, blūzes, kostīmi, somas, kurpes…Viss ir vienās svītrās, no kuru spožuma žilbst acis un kuras ļoti piesaista sev uzmanību. Tāpēc, ja jūs sev gribat iegādāties, patiešām, modernu mantu savā garderobē, tad pērciet vienalga ko, galvenais, lai tā būtu svītraina.

Kopā ar svītrām, kuras tik ļoti populāras būs pavasarī un vasarā, ultramoderni būs arī ģeometriskie zīmējumi. Rombi, kvadrāti, apļi, trīsstūri un jebkurš zīmējums, ko var izveidot no šīm figūrām, būs modē 2017. gada kolekcijās.
Spīdīgais zelts, sudrabs un bronza ir neatņemamas, 2017. gada kolekcijas, sastāvdaļas. Metālisko audumu var izmantot modernu kleitu, žakešu, blūžu, topu, bikšu un svārku šūšanai. Jūs varat iedomāties, cik efektīvi izskatīsies tāda kleita, kad uz to kritīs saules stari? Bet, ja jums nepatīk sev pievērst ļoti daudz uzmanības, tad izvēlieties kleitu ar zelta izšuvumiem. Tāda kleita arī izskatīsies ļoti stilīgi un moderni.

Ja jūs strādājat ofisā, kurā ir noteikts stingrs dress code vai arī, ja jums vienkārši patīk klasiskais apģērbs, tad pēdējā, 2017. gada modes tendence, jums noteikti patiks. Nākamajā gadā, kā vēl nekad, modē būs sieviešu kostīmi, tai skaitā arī bikšu. Jūs droši varat izvēlēties stingru, klasisku kostīmu ar platām, brīva piegriezuma biksēm vai arī kostīmu ar dekoratīviem izšuvumiem.

Vēl viens 2017. gada modes elements – leoparda zīmējums. Vislabāk, ja tas ir stilīgs mētelis nevis kleita. Bet, ja jūs esat lieliskas figūras īpašniece un mākat pareizi apieties ar dzīvnieku ādas imitētajiem zīmējumiem, tad jūs droši varat vilkt tādu kleitu un izskatīties lieliski.

Par ādu, jāsaka, ka tā ir modē jau vairākas sezonas. No tās šuj gan interesantus virsdrēbju modeļus, gan ultramodernus kombinezonus, kleitas, bikses un svārkus. Izstrādājumus no ādas, piemēram, jakas, žaketes vai mēteļus, labāk ir saskaņot ar velveta biksēm un otrādi, ja jums ir ādas svārki vai bikses, tad labāk izvēlēties velveta mēteli.

Ja runājam par 2017. gada rudeni, tad priekšroku labāk ir dot pusgariem vai īsiem, rūtainiem mēteļiem. Jāsaka, ka 2017. gadā modē būs visdažādākie mēteļu fasoni. Meitenēm, kuras ir apaļīgas ir jābūt ļoti uzmanīgam, ar rūtaina mēteļa izvēli, jo tas var vizuāli padarīt jūs lielākas.

2017. gadā, modē būs arī kažokādu apvienojums ar puscaurspīdīgiem audumiem. It īpaši skaisti izskatīsies kleitas ar kažokādas apdari.

Ja runājam par aksesuāriem, tad modē būs roku darba izšuvumi.

20 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000
Kad būs modē gudri cilvēki ? emotion Šogad atkal garām..😕
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt