local-stats-pixel fb-conv-api

Es - šis seksīgais zvērs8

377 1

Apģērbs ir radīts, lai rotātu cilvēku, padarītu to par vēl pievilcīgāku un neatvairāmāku. Trūkumi tiks maskēti ar veiksmīgu piegriezumu un 70to gadu vīriešu mode nebija nekāds izņēmums. Drosmīgi risinājumi, par kuriem pat Supermens paliktu skaudīgs, tik ļoti apspīlēti un visu izceļoši, bet konservatīvāki un kautrīgāki varēja ļauties burvīgajam adījumu vilinājumam.

Nedomājiet, ka tikai sievietēm tiek visi koši un skaistie toņi, 70tie gaidi bija par vienlīdzību, visi bija tik pat koši, bet gadījās arī pa kādam

377 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Tāpat kādreiz ierēks par šodienas modes tendencēm.

16 0 atbildēt

Šito rakstu pirms helovīniem vajadzēja.. labas idejās kā ļaudis pabaidīt.. Tikai ne katrs durvis atvērtu, durvju actiņā ieraugot ko tādu..  emotion  

15 0 atbildēt

Labak neka tagad- visi staiga kadas tumsas krasas. Drumi paliek.

10 0 atbildēt

Daži ir redzēti Ķengaragā  emotion 

10 0 atbildēt

Tie ir senči, dēls!

8 0 atbildēt
nu baigi!
6 0 atbildēt
Kapēc neatstāja spalvainu vēderu?emotion. emotion
4 0 atbildēt

Apģērbs ir radīts lai kalpotu paraktiskiem mērķiem! Tam pirmkārt jāpasargā tā valkātājs no vides iedarbības. Otrkārt tam jābūt komfortablam un tikai treškārt  tam jāizskatās, nēsātājprāt, labi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visi šie "modes" upuri ir maigi sakot aizmirsuši kam apģērbs ir paredzēts. Paskatieties uz šīm, pēctam uz bērnības bildēm un tad uz šā bīža modi. Pēc 10 gadiem jūs tāpat rauksiet uzacis un domāsiet kas jums bija prātā tā ģērbties modei akli līdzi skrienot!

2 0 atbildēt