local-stats-pixel fb-conv-api

Visu laiku lielākais duelis cīņas sporta vēsturē???12

Jau šo sestdien,26 augustā notiks ilgi gaidītā cīņa starp Ufc čempionu un superzvaigzni Konoru Makgregoru un boksa leģendu un neuzvarēto Floidu Meiveizeru.Daudzi šo cīņu jau nodēvējuši par visu laiku liekāko cīņu,cīņas sporta vēsturē,pārspējot pat leģendāro dueli starp Muhamedu Ali un Džo Freizeru.Bet vai šī cīņa būs tik liela kā visi to ir pacēluši?Ticamāk,ka nē. Daudzi Konoram nedod iespējas vispār,citi saka,ka vienīgās cerības Konoram ir pirmajos 4 raundos.Ja salīdzina statistiku,ciparus,tad izredzes Konoram ir gaužām sliktas.Ja paskatās kā Floids ir cīnijies pret citiem pro bokseriem un kā viņi izskatījās,tad jādomā - Vai Konors kurš nav bokseris spēs turēt līdzi šim tehniskajam sporta veidam un leģendai - Meiveizeram? Daudzi noliek Meiveizeru jo viņš cīnās no aizsardzības,bet gandrīz neviens nezina boksa būtību.Boksa kā cīņas veida būtība ir - Nodarīt pretiniekam bojājumus,tai pat laikā pašam saņemot pēc iespējas mazāk sitienu,un Floids to lieliski parāda,kaut vai cīņas nav tik skatāmas dažiem,tomēr tas ir bokss.Personīgi es nepiekrītu dažiem ESPN žurnālistiem kuri saka,ka Konora izredzes ir 0%. Katram kuram ir divas rokas ir izredzes uzvarēt,bet vai tas var notikt arī šāda līmeņa mačā.Daudzi šo jau nodēvējuši par money fight,un tā ir,jo katrs bokseris kā algu ap šō cīņu saņems 100 miljonus dolāru,šajā summā nav ieskaitītā sponsoru nauda un procents no pārdotajiem PPV skatījumiem. Ja pievēršas numuriem tad Floidam ir vidēji 46% trāpijumi pretiniekam no visiem izdarītajiem sitieniem,kamēr pretinieki Floidam spēj trāpīt tikai 16% no izdarītajiem sitieniem,tā ir vidējā statistika.Nevienam citam bokserim nav bijis tik mazs trāpījumu procents.Ir uzskats,ka jo vairāk tu sit jo vairāk tu trāpi,bet ja salīdzina numurus tad Meiveizera tā pa īstam bīstamā cīņa bija pret Markusu Maidanu.šajā cīņā Maidana izdarīja 858 sitienus,no kuriem 221 sitiens trāpija Meiveizeram,tas ir 26%.Tai pat laikā Meiveizers izdarīja 426 sitienus no kuriem 230 sasniedza mērķi,un tie ir 53%.Ir eksperti kas saka,ka Konoram šajā cīņā ir jābūt uzbūkošajam,jāspiež Floids,gluži kā to darīja Maidana,bet lieta ir tāda,ka Konors tāpat kā Floids ir tā saucamais - Counter striker.Tas nozīmē ka abi lielāko uzmanību pievērš pretuzbrukumiem nevis uzbūk paši.Ja atgriežas pie cipariem tad pēdējās 10 cīņās Makgregors izdarīja vidēji 42 sitienus viena raunda laikā.Turpretīm Maidana kas Meiveizeram sagādāja lielākās problēmas,raunda laikā izdarīja vidēji 75 sitienus.Te jāatcerās,ka mma cīņā raunds ir 5 min.garš un boksā 3min garš.Vai Konors spēs izdarīt kaut pusi no tiem sitieniem?Vai viņš trāpīs? To redzēsim 26.augustā.Kā jau daudziem arī man būtu interesanti,kas notiktu pēc tam kad Konors uzvarētu Floidu.Vai būtu revanšs,vai būtu cīņa pēc mma noteikumiem?To visticamāk mēs neuzzināsim.Jāpiemin ka atlētikas komisija uz šo cīņu ir akceptējusi Floida prasību cīnīties ar 8oz cimdiem ierasto 10oz vietā,tādā veidā dodot Konoram mazliet lielākas iespējas.

79 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Konōrs iedoš iekš   emotion  

Patiesībā,man liekas,būs tā,ka Floids dabūs savu 50-0-0.Revanšs jau notiksies oktagōnā,pēc mma noteikumiem,kur atkal īrs iedos nēģerim iekš.

Visi tak saprot,ka šī ir naudas cīņa,bet nekad neko nevar zināt.

7 1 atbildēt

Būsim godīgi - 99% uzvarēs Floids, jo viņš ir boksa leģenda (kurš nav zaudējis nevienu no 49 cīņām), savukārt Konoram šī būs pirmā boksa cīņa. 

5 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ceriba jau ir, ka kaut kas skatams bus. Bet neticas, ka McGregors kaut vienu boksa cienigu kustibu izdarit spes  emotion  Nav jau gluzi taa, ka bokseri gadu desmitiem trenejas un pat tad loti liela dala nevar sasniegt slavas zales augstumus. Sis te paris menesu laika megina izspiest no sevis bokseri un vel pret tadu pretinieku. 

Intreses pec jau iemetis aci vai divas emotion 

P.S...Kas... ar ... taaam...daudzpunktem.....?.........

0 0 atbildēt

Pis taisn urod.

Piereģistrējies vismaz un tad runā.

0 0 atbildēt

Kāds zin kur latvju bāleliņi varēs pavērot tiešraidi šim notikumam?

0 0 atbildēt

Sen jau neesmu pusaudzis. Paskaidrošu,tīri mans subjektīvais viedoklis. Šī cīņa viņiem atnesīs katram,pa 100+ milj. $. Floids pats teica,ka viņam pofig,vai tas i boks rings,vai oktagons. FB bieži parādās raksti par šo un to,ko katrs i teics. Arī tajos cirk priekšnesumos abi i izteikušies,ka pēc tam viņ varēt tikties oktagōnā. Vnk no biznesa viedokļa šķiet tas būt ienesīg.

0 0 atbildēt

Šitā cīņa man visu laiku atgādina ziloņa cīņu ar vali sausumā. Jēga tam visam jāpagaida vēl četrarpus dienas.

0 0 atbildēt

100 miljoni.... par tādu cenu arī es ietu cīnīties  emotion 

0 0 atbildēt

Riebjas man šitie UFC un boksa mači, tajos sporta veidos vairāk ir plātīšanās nekā kaut kas no sporta. Liela daļa no cīkstoņiem ir atdauzījuši smadzenes tik ļoti, ka inteliģence viņiem ir šimpanzes līmenī, Taisons bija lielisks piemērs. Daudzas cīņas jau ir iepriekš nopirktas, lai kāds paceltu lielo piķi. Protams, nav runa par visiem.

2 3 atbildēt

Īstu vīru sporta veids ir hokejs. Šeit divas šimpanzes kuras norūdījušas galvas kausu bezjēgā sitās.

0 2 atbildēt